6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Gdyby Andrzej nie miał dziecka z Beatą, śmiało mógłby wrócić do Anki.

ocenił(a) serial na 6
no_bo_co

własnie obejrzałam i też o tym myślałam.. w sumie taki obrót sprawy nawet by mnie zadowalał, lepsze to niż ten popieprzony Jerzy. chociaż teraz tak zniszczyli charaktery postaci, że nic już chyba nie naprawi tego serialu :(

biedroncia12

Jerzy to pierdoła, nie potrafi wyrzucić byłej żony ze swojego mieszkania. Tym bardziej, ze razem z Jerzym mieszka teraz Anka, którą Elka wkur.... . Poza tym Elka jest strasznie szpetna.

Hans_Kloss

Zajmij się może lepiej modą, bo było wytłumaczone co i jak. Ona w każdej chwili może zażądać spłaty długu przez niego i zostaje w tym momencie bez dachu nad głową.

Levon_V

I to potwierdza, ze Jerzy to pierdoła, trzymany na krótkiej smyczy haha.

Hans_Kloss

Ale podałeś wcześniej inny argument, a teraz już nie masz żadnego argumentu ;)

Levon_V

Napisałem '''I to potwierdza, ze Jerzy to pierdoła, trzymany na krótkiej smyczy haha'', ale nie rozumiesz, wiec wyraże się precyzyjniej czyli ''I to też potwierdza, ze Jerzy to pierdoła, trzymany na krótkiej smyczy haha.''' :D

Hans_Kloss

rozumiem tylko teraz już na to nie masz argumentu ;) a z tym, że pierdoła i to, że trzymany na smyczy też prawda :)

no_bo_co

Miał dziecko z Anką i jakoś śmiało poszedł sobie do Beatki ;PPP

Tak więc to nie dziecko stoi tu na przeszkodzie, żeby do siebie wrócili. Do tego z Beatą ma tylko jedno... więc 2:1 dla Anki ;D

agrest001

haha dobre!:) 2:1 dla Anki :D

agrest001

Pomyslalam dokoladnie to samo ;p

no_bo_co

Tu nie chodzi o dziecko, chodzi o prawdziwą miłość. Oj czuje że ten sezon będzie ostatni. Po burzliwych perypetiach z nieznośnymi partnerami małżonkowie wracają do siebie, bo to siebie zawsze kochali, a prawdziwa miłość nigdy nie ustaje. Mam nadzieję że będzie ponowny ślub, a Beatka się wścieknie ze zgryzoty. To co Bóg złączył człowiek niech nie rozłącza.

paulina152

Tak, to ma być ostatni sezon. A Beatka może być z ministrem.

no_bo_co

To potwierdzone, że to ostatni sezon?

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

jestem za. Było by super tak, byle by nie była z jerzym.