6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Anka & Maciek.

użytkownik usunięty

Wiem, że to już piąty temat na forum tego serialu, który zakładam, ale nie mogłem się powstrzymać. Chodzi mi o związek Anki i Maćka. Jak myślicie, czy będą razem? Ja bardzo bym chciał, bo uwielbiam Lesława Żurka, a za Szycem nie przepadam. Poza tym w serialu jest między nimi wyraźna róż-nica. Maciek się stara, troszczy się o Ankę i widać, że mu zależy, a Jerzy? Ciągle kłóci się z Anką, nigdy jej nie przeprosi, ale ta zawsze mu wybacza. Najgorsze co zrobił to ślub z Dorotą. Kobieta, powiedziała Jerzemu, że Anka go zdradziła z Antoinem, a ten we wszystko jej uwierzył. Jak na złość wziął ten ślub. Ona się go pyta: ,,Pobierzemy się?" , a on ,,Ok'' - czy coś podobnego. Wkurza mnie jego zachowanie. Obraża się na Ankę jak dziecko - ,,Chyba mnie zdradziła, to wezmę ślub z inną". Żenujące. I jeszcze ta jego zazdrość, aż szkoda gadać. W każdym razie, mam nadzieję, że gdy zobaczy-my jesienią kolejny sezon serialu to Anka będzie jednak z Maćkiem. Gdy oni są razem to od razu widać iskry. W przeciwieństwie do Jerzego i Anki, bo między tymi aktorami nie ma w ogóle chemii. A wy jak uważacie? Wolicie Maćka czy Jerzego? Tak jeszcze tylko dodam: Zauważyliście, że to już 400. temat na forum tego serialu? Pozdrawiam. ;)

ocenił(a) serial na 10

no niestety nie :D bo anka wrocila do jerzego i tak bedzie na 100% zaplanowane ze anka bedzie z jerzym, ja jestem na Maćkiem :) on jest nie wiem, taki opanowany i nieco przystojny. przyjemny gościu, o!

ocenił(a) serial na 10
tytulfilmu

a nie ogladales tak apropo finalu? bo oni na koncu we wloszech szczesliwi sobie jechali no i po wakacjach bedzie z jerzym, lipa. ja juz sie cieszylam ze anka bedzie z mackiem

użytkownik usunięty
tytulfilmu

Widziałem, nawet dwa razy. Odcinek bardzo mi się nie spodobał, nawet napisałem o tym w jednym z założonych przeze mnie tematów. Najgorsze było zachowanie Anki na końcu: Jerzy do niej przyszedł, więc ta zostawiła Gniewka samego i pojechała z Jerzym na przejażdżkę.

ocenił(a) serial na 10

moze go zostawila z kims :D mi tez sie nie spodobal. serial obrocil sie do gorny nogami o 360 stopni(ostatnie odcinki), nagle fala dziwnych zdarzen. no jak on mogl wziac z nia slub i uwierzyc? wiadomo, serial ale to chyba juz przesada.. mogli zrobic tak, ze anka bylaby z Mackiem, a w ostatnim odcinku Jerzy wrocilby do niej i ona by mi odmowila, zamknela przed nim drzwi albo zrobila cokolwiek w tej scenie i zalowala i zeby tak sie skonczylo tzn. zastanowila sie czy zrobila dobrze. lub chociaz pokazala sie z Mackiem "teraz juz koniec" i to byloby kolejne dziwne, abstrakcyjne zdarzenie ale fajne :D a nastepna seria cala z Mackiem <3 moja wizja. nosz cholera, scenarzysci.. moze tak zrobia ze Jerzy znow bedzie miec jakis problem? nikt tego nie wie - wtedy nie bylabym zla ze oni ten serial "przeciągają" i niepotrzebnie, nudnie "opóźniają". na Macka fajnie sobie popatrzec, a nie ciągle Jerzy Jerzy. martwie sie ze to wlasnie beda np. przygotowania do slubu i szczesliwa seria 4., Pola jednak klopoty z Tadeuszem i to glowny caly temat :(

użytkownik usunięty
tytulfilmu

Aha. Pisz wyraźniej, tzn. używaj polskich znaków. ;p

ocenił(a) serial na 10

w internecie nie zwracam uwagi na znaki interpunkcyjne i inne :D

użytkownik usunięty
tytulfilmu

Dobrze, jak uważasz. ;D