Anka musi być z Jerzym Jerzy nie może wrócić do tej pustej Elki.
Anka jest przezroczysta, przewidywalna, nudna. W jej postaci brakuje pazura, nie dostrzegam w niej żadnego seksapilu. Szczerze mówiąc nie potrafię zrozumieć, dlaczego wszyscy aktorzy grający w "Przepisie na życie" są świetnie dobrani, a Kumorek i Szyc to kompletna porażka. Nie potrafią dobrze zagrać swoich ról, wygląd też nie pasuje (wszyscy faceci padający do stóp Kumorek i Szyc, łamacz kobiecych serc, od podkuchennej po panią psycholog - to jakaś parodia)
W ogóle Szyc jest wyjątkowo irytujący i nie pasuje do roli, poza tym jego postać jest strasznie niesympatyczna np teraz jak jest w szpitalu chamsko się odnosi do ludzi tylko dlatego że ich nie pamięta.. Kumorek jest co prawda nudna i brak jej charyzmy ale pasuje do roli Anki :) tylko mogliby jej dać innego partnera.
co się czepiacie Kumorek jest fajna długo czekałam aż się pojawi w TV bo ja ją od 11 lat uwielbiam jak w Samym życiu zaczęła grać. i tylko dla niej oglądam ten serial i dla Pani Olszówki
No nie wiem, jak dla mnie pani Kumorek jest po prostu bez wyrazu. Zero seksapilu, wdzięku... Nie pasuje mi do roli kobiety, która samym byciem uwodzi wszystkich facetów w zasięgu tysiąca kilometrów. Jako mamuśka czy nudna żonka się sprawdza, ale jako bogini to raczej porażka. Szczerze mówiąc wolę postać Elki - wredna, złośliwa, mściwa, ale przynajmniej wzbudza emocje.
sam jesteś bez wyrazu może nie jest uwodzicielska ale ładna i jest ją za co lubić choćby za to jak pięknie śpiewa albo jak grała w samym życiu a Elka jest głupia jak but i nie znoszę czarnych charakterów
osobiście lubię postać Anki, ale rzeczywiście jest nudna - nie potrafi zawalczyć o swoje. Gdy dowiedziała się że Jerzy ma żonę uciekła, nie chciała z nim gadać zamiast to wszystko wyjaśnić.
Po pierwsze ja Ciebie nie obrażam, po drugie sama potwierdziłaś moją tezę - nie jest uwodzicielska, jest tylko ładna. Na świecie jest wiele ładnych kobiet, ale takiego pogromu wśród mężczyzn nie robi żadna, oczywiście poza Anką...
Anka mogłaby być np. z architektem Michałem - fajny i przystojny facet, w przeciwieństwie do buca Jerzego. Szyc tak do tej roli pasuje jak kwiatek do kożucha. Ale cóż, ze wszystkich aktorów wybrali właśnie tego :/. Tak czy siak, kinomanko_13 możesz spać spokojnie, bo zapewne pod koniec sezonu Anka na pewno będzie z Jerzym :)