PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Anka musi być z Jerzym Jerzy nie może wrócić do tej pustej Elki.

kinomanka_13

Anka jest przezroczysta, przewidywalna, nudna. W jej postaci brakuje pazura, nie dostrzegam w niej żadnego seksapilu. Szczerze mówiąc nie potrafię zrozumieć, dlaczego wszyscy aktorzy grający w "Przepisie na życie" są świetnie dobrani, a Kumorek i Szyc to kompletna porażka. Nie potrafią dobrze zagrać swoich ról, wygląd też nie pasuje (wszyscy faceci padający do stóp Kumorek i Szyc, łamacz kobiecych serc, od podkuchennej po panią psycholog - to jakaś parodia)

faktowa

W ogóle Szyc jest wyjątkowo irytujący i nie pasuje do roli, poza tym jego postać jest strasznie niesympatyczna np teraz jak jest w szpitalu chamsko się odnosi do ludzi tylko dlatego że ich nie pamięta.. Kumorek jest co prawda nudna i brak jej charyzmy ale pasuje do roli Anki :) tylko mogliby jej dać innego partnera.

ocenił(a) serial na 9
faktowa

co się czepiacie Kumorek jest fajna długo czekałam aż się pojawi w TV bo ja ją od 11 lat uwielbiam jak w Samym życiu zaczęła grać. i tylko dla niej oglądam ten serial i dla Pani Olszówki

kinomanka_13

No nie wiem, jak dla mnie pani Kumorek jest po prostu bez wyrazu. Zero seksapilu, wdzięku... Nie pasuje mi do roli kobiety, która samym byciem uwodzi wszystkich facetów w zasięgu tysiąca kilometrów. Jako mamuśka czy nudna żonka się sprawdza, ale jako bogini to raczej porażka. Szczerze mówiąc wolę postać Elki - wredna, złośliwa, mściwa, ale przynajmniej wzbudza emocje.

ocenił(a) serial na 9
faktowa

sam jesteś bez wyrazu może nie jest uwodzicielska ale ładna i jest ją za co lubić choćby za to jak pięknie śpiewa albo jak grała w samym życiu a Elka jest głupia jak but i nie znoszę czarnych charakterów

ocenił(a) serial na 7
kinomanka_13

osobiście lubię postać Anki, ale rzeczywiście jest nudna - nie potrafi zawalczyć o swoje. Gdy dowiedziała się że Jerzy ma żonę uciekła, nie chciała z nim gadać zamiast to wszystko wyjaśnić.

kinomanka_13

Po pierwsze ja Ciebie nie obrażam, po drugie sama potwierdziłaś moją tezę - nie jest uwodzicielska, jest tylko ładna. Na świecie jest wiele ładnych kobiet, ale takiego pogromu wśród mężczyzn nie robi żadna, oczywiście poza Anką...

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Po co sie tak rzucasz? Kazdy ma prawo do wlasnej opinii.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

Anka mogłaby być np. z architektem Michałem - fajny i przystojny facet, w przeciwieństwie do buca Jerzego. Szyc tak do tej roli pasuje jak kwiatek do kożucha. Ale cóż, ze wszystkich aktorów wybrali właśnie tego :/. Tak czy siak, kinomanko_13 możesz spać spokojnie, bo zapewne pod koniec sezonu Anka na pewno będzie z Jerzym :)

A dla mnie buc to Michał, bez wyrazu, i bez wdzięku. Ania tylko z Jerzym, taka powinna być miłość, zazdrosna i z charakterem.
Szkoda tylko, że Jerzy jest tak długo w tej amnezji.