6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Borys Szyc - megaa sexyy

użytkownik usunięty

Czy tylko mi się wydaje, że Szyc jest w tym i tylko w tym serialu mega sexy i taki fajny? ;p

ocenił(a) serial na 7

Hmm.. nie wiem dlaczego ale mnie jego maniera w glosie lekko irytuje ale poza tym jest w porządku. Żebrowski za młodu to on nie jest ale ... gdy oczy się przymknie na pewne mankamenty ... :-)

No rzeczywiście nie przepadam za nim, ale w tym serialu jest całkiem milusi :)

ocenił(a) serial na 8

no nie wiem, co do wyglądu wcale mi się on nie podoba... może to dlatego, że nie bardzo za nim przepadam. ;p ale muszę przyznać, że gra nieźle.

tak ! mam to samo odczucie ...osobiscie go nie cierpie ;) ale w tym filmie jakos przyciaga

ocenił(a) serial na 10

sympatyczny, ale nie żeby jakoś go bardzo lubiłam

ocenił(a) serial na 8

mam takie samo odczucie.....ogólniej est mi obojętny, a w tym serialu przyciąga;).....

ocenił(a) serial na 8
TheSecret

również potwierdzam :D

ocenił(a) serial na 6
zjedzona

dokładnie mam to samo oduczie, jak widzę na jakichś pudelkach jak wygląda, to jest odrażający.

Sexy? Raczej wkurzający buc. Najlepiej by było jakby stworzył parę z rąbniętą Beatką i żeby razem zniknęli z serialu. A Andrzej by wrócił do Anki i znów tworzyliby rodzinę. Nie podoba mi się, że ten serial promuje rozwody... Anka raptem przez jeden odcinek rozpacza, a później to właściwie się cieszy, jak można tak od razu skreślić przeżyte wspólnie 16 lat? A ten Andrzej to jakiś masochista, odszedł od dobrej kobiety do jakiejś wiedźmy, z którą non stop się kłóci. Jerzy też po rozwodzie, Pola zmienia facetów jak rękawiczki mimo że jest już po 30stce i najwyższy czas na ustatkowanie się... Nawet Dorota nie ma jednego faceta na całe życie bo akurat ojca Anki uśmiercili.... Wątek Mańki, Grubej i Grochola jest koszmarnie nudny.

ocenił(a) serial na 10
paulina152

Radziłabym spojrzeć na datę ;)