6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Właśnie obejrzałam 9 odcinek. Pod koniec Tadeusz upadł,Pola myślała,że się wygłupia,potem
się wystraszyła i na tym koniec odcinka. Nie wie ktoś co się stało? Tadeusz będzie na coś chory
czy coś?

ocenił(a) serial na 6
Bialawilczyca7

niestety również w najnowszym odcinku nic się specjalnie nie wyjaśnia, tylko ta Anka i Jerzy do obrzygania za przeproszeniem... Mi się wydaje, że skoro Tadek leżał na neurologii [tak mówiła Pola w 10 odcinku] to prawdopodobnie może być... guz mózgu? sama nie wiem, obyśmy dowiedzieli się wszystkiego za tydzień. ;)

erinnerung

mam nadzieję że jednak go nie uśmiercą, jest jedną z moich ulubionych postaci w przepisie

ocenił(a) serial na 6
ania94

też mam taką nadzieje, tym bardziej że wreszcie mamy jakąś fajną parę w serialu :(

ocenił(a) serial na 8
erinnerung

Aha,dzięki za informacje. Też jestem ciekawa jak to dalej będzie ;)

ocenił(a) serial na 6
Bialawilczyca7

Niue ma za co :))

erinnerung

a niech mi go kurcze uśmiercą!! Ja się wtedy załamie, no nie mogą sobie tak po prostu wziąć i zabić człowieka i to najlepszą męska postać z serialu!!

użytkownik usunięty
Bialawilczyca7

Jak mnie to wkurza jak tak przeciągają z tym co mu jest! Pola też zamiast się go spytać wprost to jakieś maślane oczy tylko robi i zapomina języka w gębie...eh zero życiowy ten serial...ale się ogląda :]

ocenił(a) serial na 10

Przecież wiadome jest że ma guza mózgu!

użytkownik usunięty
okruszka

teraz już tak ale jeszcze na samym początku zamiast porozmawiać to takie nie wiadomo co.