PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Z początku myślałem ze to kolejny gniot wypuszczony przez TVN, ale myliłem się. Ten serial
tak mnie wkręcił że nie mogłem przegapić nastepnych odcinków. Jednak seria 3 dobiegła końca. Jak myślicie , Jerzy przeżyje bo nie wyobrażam sobie tego serialu bez niego tak jak
bez Beatki żabci czy anki ;P

ocenił(a) serial na 10
Phyill

Jerzy jak Jerzy.. jakoś wyjątkowo mnie irytował ale żabcia :) po prostu boski...
Ogólnie nie jestem zwolenniczką seriali ale ten mnie wkręcił na maksa i jest to jedyny serial który oglądam.... i jak ja teraz wytrzymam do IV sezonu ?? !!
Popis żabci w urzędzie.. arcymistrzowskie hihi no którz inny jak nie on .. by taką sprawę załatwił :D

ocenił(a) serial na 9
daned

Żabcia + Beatka = wspaniała para. Beatka jest moją ulubioną postacią, ponieważ to postać przepełniona komizmem. Jesj mowa czy gestykulacja zawsze mnie rozśmiesza. Swoją drogą też nie moge doczekać się 4 serii a najbardziej wątku ze ślubem i wypadkiem ;)

Phyill

a ja się już wystraszyłam że na tej 3 serii koniec! ale dobrze, że nie, bo serial na prawde dobry i wciągający równiez jedyny który ogladam jeśli chodzi o polskie seriale

Phyill

Pierwszy polski serial, na którym się... wzruszyłam! Nie spodziewałam się kompletnie, jak skończy się ta seria.

użytkownik usunięty
Phyill

Niestety serial jest przewidywalny. Oczywiscie Jerzy musial zobaczyc Anke z tym Francuzem i to jeszcze w takim momencie.

Phyill

Ojej! ja tu sobie czekam na kolejny odc a tu się okazuje że koniec serii :-/ w sumie to było do przewidzenia po ostatnim odc ale umknęło mi ;D Nic się nie martw, Jerzy na pewno przeżyje... Nie wyobrażam co mogło by się stać z tym serialu po jego śmierci... Kolejna depresja Anki?? o nie... To już przerabialiśmy... Ma żyć i basta tak jak reszta bohaterów ;D