Z początku myślałem ze to kolejny gniot wypuszczony przez TVN, ale myliłem się. Ten serial
tak mnie wkręcił że nie mogłem przegapić nastepnych odcinków. Jednak seria 3 dobiegła końca. Jak myślicie , Jerzy przeżyje bo nie wyobrażam sobie tego serialu bez niego tak jak
bez Beatki żabci czy anki ;P
Jerzy jak Jerzy.. jakoś wyjątkowo mnie irytował ale żabcia :) po prostu boski...
Ogólnie nie jestem zwolenniczką seriali ale ten mnie wkręcił na maksa i jest to jedyny serial który oglądam.... i jak ja teraz wytrzymam do IV sezonu ?? !!
Popis żabci w urzędzie.. arcymistrzowskie hihi no którz inny jak nie on .. by taką sprawę załatwił :D
Żabcia + Beatka = wspaniała para. Beatka jest moją ulubioną postacią, ponieważ to postać przepełniona komizmem. Jesj mowa czy gestykulacja zawsze mnie rozśmiesza. Swoją drogą też nie moge doczekać się 4 serii a najbardziej wątku ze ślubem i wypadkiem ;)
a ja się już wystraszyłam że na tej 3 serii koniec! ale dobrze, że nie, bo serial na prawde dobry i wciągający równiez jedyny który ogladam jeśli chodzi o polskie seriale
Pierwszy polski serial, na którym się... wzruszyłam! Nie spodziewałam się kompletnie, jak skończy się ta seria.
Niestety serial jest przewidywalny. Oczywiscie Jerzy musial zobaczyc Anke z tym Francuzem i to jeszcze w takim momencie.
Ojej! ja tu sobie czekam na kolejny odc a tu się okazuje że koniec serii :-/ w sumie to było do przewidzenia po ostatnim odc ale umknęło mi ;D Nic się nie martw, Jerzy na pewno przeżyje... Nie wyobrażam co mogło by się stać z tym serialu po jego śmierci... Kolejna depresja Anki?? o nie... To już przerabialiśmy... Ma żyć i basta tak jak reszta bohaterów ;D