o nieee mam nadzieję, że ten serial nie będzie taki jak chłamowata, kiczowata Magda M.
zgadzam się z tobą Magda M. serial był suchy i bez wyrazu...nudna fabuła...Przepis na życie zapowiada się całkiem ciekawie po obejrzeniu 2 odcinka wiem ,że w serialu nie bd wiało nudą i prostotą. Czekam na nowe odcinki
Mam nadzieję, że nigdy nie powstanie nic tak miernego jak Magda M. Zresztą wszystko co widziałam z Brodzik to nic ciekawego.
Ja nie wiem o co Wam chodzi, Magda M. była bardzo fajna, ja ją bardzo lubiłam. Trudno porównywać Magdę M. i Przepis na życie, bo to w sumie 2 seriale o zupełnie innej tematyce. Ale, fakt i jedno i drugie jest/było dobre. ;)
ja ubóstwiałam Magdę M. swego czasu... Już dawno jej nie widziałam a taki fajny serial był... Mam nadzieję,że dadzą powtórki...
Ogólnie TVN ma niezłe, nowoczesne seriale, jak : "Teraz albo nigdy". "39 i pół". "Klub szalonych dziewic"
Uwielbiałam Magde M. był to serial doskonały. Brodzik zachwycała grą a nie tak jak teraz w Domu nad rozlewiskiem. Przepis na życie też niczego sobie. Myślę że oba seriale są fajnymi produkcjami.
brodzik w niczym mnie nie zachwyciła grą aktorską... raczej zirytowała miałkością. jedyne czym mogła kiedyś zachwycać (choć i to słowo na wyrost) to urodą. jeśli chodzi o seriale to nie wiem po co je porównywać????????? kto wymyślił ten durny wątek???/na tej zasadzie można spytać o wszystko