PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50750
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Kto jest za tym układem?:) Nie mogę osobiście znieść jak Jerzy Anką pomiata, zdradza i ma ciągle skwaszoną minę.
Nie mogę też znieść tego, że Anka odrzuca zaloty Maćka, który tak naprawdę od samego początku był jej wierny i zawsze się nią opiekował i pomagał. Jerzy przychodził jak już
wszystko było gotowe...
W 11 odcinku 5tego sezonu pocałunek Maćka i Anki mówi wszystko. Ta para jest dla siebie stworzona!
Co myślicie o Maćku i Ance w 5 sezonie?

(BTW Lesław Żurek jest mega seksowny :D i tak całuje Ankę, że aż dreszcze przechodzą...)

decoco

Oczywiście chodziło mi o 11 odcinek sezonu 4tego. Edycja coś szwankuje i nie można poprawiać :)

decoco

NIe nie nie! Maciek,chociaż mój imiennik, jest nudny i za dobry dla Anki. NIe wprowadzi żadnych emocji do serialu i życia Anki.

TorcidaTiger

Maciek przynajmniej szanuje Ankę, jest sympatyczny, przystojny i można na nim polegać. A Jerzy to zwykły gbur do tego o niezbyt przyjemnej facjacie :D Anka lata za nim i tylko się poniża. Mam nadzieje że Jerzy weźmie ślub z Dorotą i da spokój Ance.

ocenił(a) serial na 8
decoco

Oo tak! jak najbardziej jestem za Twoją wersją :)
Mam nadzieje, że Anka juz ostatecznie poukłada sobie życie na nowo ale z Maćkiem, bo Jerzy w tej serii stał się dziwny i irytujący.

ocenił(a) serial na 9
Aselka

Ja też mam taką mega nadzieje. Uwielbiam Maćka! Jest o wiele przystojniejszy od Jerzego ma seksowniejszy głos i jest o wiele ciekawszy bo tak naprawdę prawie nic o nim nie wiemy po za tym czym się zajmuje i że kocha Ankę :) Ale nie bez powodu Szyc jest w głównym rolach. Niestety.

decoco

No tak, tylko czy starczy na to czasu? Podobno to już ostatnia seria, więc zostały nam jakieś dwa odcinki. Chyba że mam nieświeże informacje.

anonimowy_choleryk

Na stronie serialu widziałam info, że będzie 5 seria
http://przepisnazycie.tvn.pl/aktualnosci,204,n/bedzie-piata-seria-przepisu-na-zy cie,83390.html

MrAgness

No to już z całą pewnością beze mnie ;)

ocenił(a) serial na 6
decoco

Tak tak tak i jeszcze raz tak! Miło by było, gdyby Maciek pojawił się u boku Anki, bo Jerzego już znieść nie mogę! No proszę, wierzy jakiejś obcej babie w to, co powie jej o Ance i od razu wdaje się w romans z nią? Co za kretyn, powinien choć wysłuchać wersji kobiety, którą podobno kocha :|