Kto jest za tym układem?:) Nie mogę osobiście znieść jak Jerzy Anką pomiata, zdradza i ma ciągle skwaszoną minę.
Nie mogę też znieść tego, że Anka odrzuca zaloty Maćka, który tak naprawdę od samego początku był jej wierny i zawsze się nią opiekował i pomagał. Jerzy przychodził jak już
wszystko było gotowe...
W 11 odcinku 5tego sezonu pocałunek Maćka i Anki mówi wszystko. Ta para jest dla siebie stworzona!
Co myślicie o Maćku i Ance w 5 sezonie?
(BTW Lesław Żurek jest mega seksowny :D i tak całuje Ankę, że aż dreszcze przechodzą...)
NIe nie nie! Maciek,chociaż mój imiennik, jest nudny i za dobry dla Anki. NIe wprowadzi żadnych emocji do serialu i życia Anki.
Maciek przynajmniej szanuje Ankę, jest sympatyczny, przystojny i można na nim polegać. A Jerzy to zwykły gbur do tego o niezbyt przyjemnej facjacie :D Anka lata za nim i tylko się poniża. Mam nadzieje że Jerzy weźmie ślub z Dorotą i da spokój Ance.
Oo tak! jak najbardziej jestem za Twoją wersją :)
Mam nadzieje, że Anka juz ostatecznie poukłada sobie życie na nowo ale z Maćkiem, bo Jerzy w tej serii stał się dziwny i irytujący.
Ja też mam taką mega nadzieje. Uwielbiam Maćka! Jest o wiele przystojniejszy od Jerzego ma seksowniejszy głos i jest o wiele ciekawszy bo tak naprawdę prawie nic o nim nie wiemy po za tym czym się zajmuje i że kocha Ankę :) Ale nie bez powodu Szyc jest w głównym rolach. Niestety.
No tak, tylko czy starczy na to czasu? Podobno to już ostatnia seria, więc zostały nam jakieś dwa odcinki. Chyba że mam nieświeże informacje.
Na stronie serialu widziałam info, że będzie 5 seria
http://przepisnazycie.tvn.pl/aktualnosci,204,n/bedzie-piata-seria-przepisu-na-zy cie,83390.html
Tak tak tak i jeszcze raz tak! Miło by było, gdyby Maciek pojawił się u boku Anki, bo Jerzego już znieść nie mogę! No proszę, wierzy jakiejś obcej babie w to, co powie jej o Ance i od razu wdaje się w romans z nią? Co za kretyn, powinien choć wysłuchać wersji kobiety, którą podobno kocha :|