6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

jak się cieszę, że Anka w końcu przejrzała na oczy i pogardziła Jerzym! tylko szkoda mi mi Maćka, że tak poczuł się wykorzystany. Ale fakt faktem, sam robił wszystko, aby zbliżyć się do Anki, i to w końcu on wyszedł z inicjatywą pocałunku. Oby Anka nigdy już więcej nie wróciła do Jerzego, bo to by było już coś koszmarnego, ciągle powtarzany schemat w kółko i w kółko tak do znudzenia.

ocenił(a) serial na 9
anuuluuu

Ja tak samo uważam. Myślałam, że jak Jerzy przypomni sobie wszystko to znów będzie taki fajny jak w 1, 2 czy 3 sezonie a tu BUM niespodzianka! Maćka okropnie lubię tylko starałam się do niego za bardzo nie przywiązywać bo i tak byłam pewna że Anka na końcu była z Jerzym ale po tym odcinku to ja mam ogromną nadzieje że w kolejnym Maciek wkroczy do akcji. W końcu po coś go Pilaszewska znów do serialu ściągnęła, prawda? Może chcą usunąć Szyca i po to, to wszystko?

anuuluuu

miałam tak samo!!! nareszcie anka "odzyła" i mu wygarneła!!!

anuuluuu

Maciuś to dobry chłopak, ale jest nudny i uległy. Pantofel.

TorcidaTiger

A jaki przez to podobny do Anki :D dobiorą się jak w korcu maku.

anuuluuu

też sie ucieszyłam, że wreszcie coś jej się w móżdżku przestawia i może w końcu da sobie spokój z tym bucem Jurusiem. nie musi być z Maćkiem, fajnie jak by się pojawiła zupełnie nowa postać.

ocenił(a) serial na 8
anuuluuu

jestem za! :)