6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Poziom wciąż spada w porównaniu z pierwszymi dwoma sezonami.

kaluf

zgadzam sie w 100%, odcinki sie ciągną a Anka jest fatalną matką ;/ kiedyś więcej się działo a teraz mam wrażenie że nic nowego nie jest wnoszone do serialu.

kaluf

Również się zgadzam. Brakuje im pomysłów a ciągłe rozstania Jerzego i Anki w końcu zaczynają być nudne.

ocenił(a) serial na 8
kaluf

Popieram, dobrze by było jakby ten cały Jerzy rozstał się z Anką to juz by lepiej było...

użytkownik usunięty
Aselka

Też się zgadzam. Serial z sezonu na sezon tracił poziom, ale nie był taki jak teraz. Oceniając go po pierwszych dwóch odcinkach, nie ma w nim już tej lekkości i polotu jak na początku. Elka - kiedyś manipulatorka i chamka, dziś - skruszona i łagodna, a jednocześnie agresywna. Ta scena z uderzeniem Jerzego była przedziwna, podobnie jak "piękne" slownictwo jej synka. Czy twórcy uważają, że to jest atrakcyjne, jak nastolatek tak przeklina? Wiem, że dzieci nie są święte, ale nie spodziewałam się tego w takim serialu. Anka z Jerzym - niesamowicie irytujący;/ Jest jakiś taki cieżki klimat, scen zabawnych - jak na lekarstwo. Tak zwykle jest z polskimi serialami, że na góra 3 sezonach powinny poprzestać, potem są cięzkie do przełknięcia.