Beata jest mistrzem. Maja Ostaszewska gra cudownie. Jej wyrafinowanie, perfekcjonizm i to "żabciu". <3
Cudowana jest Maja Ostaszewska. Fantastycznie gra swoją rolę. Postać Beaty rewalcyjne, a jej teksty i miny bezcenne. Serial super!!!
Maciej o ile dobrze pamiętam, postać grana przez Żurka :) mam nadzieje, że rozwiną jego wątek, dużoooo lepszy od Szyca byłby jako miłość Anki!! Jeśli chodzi o grę to najbardziej podoba mi się Ostaszewska, jej postać jest przedziwna ;)
też mi się spodobał Maciek ;p i jeszcze te stare dziadki są the best!!
No i oczywiście Gruba, Grochol i całe młode pokolenie...
1. Anka
2. Mania
3. Matka Anki
4. Andrzej
e tam, wogóle wszyscy i ci rodzice beaty
Beaaaaatkę :D
Ale cała ekipa fajnie gra i miło się ogląda. Chyba jeden z lepszych ostatnio serialów polskich, w takim klimacie (po mojej ukochanej Magdzie M. hehe).
Beatka rządzi!
Jej postać jest najlepsza w tym wszystkim, świetna para : Ostaszewska &Adamczyk :-)
najzabawniejszy jest zdecydowanie Andrzej, niezmiennie mnie bawią takie postacie, jak właśnie Andrzej, czy Tomaszek z 39 i pół
Beatkaaaa :D Jest tak denerwująca, że aż śmieszna :D Oj coś czuje, że ta ich wielka miłość długo nie potrwa bo Andrzejek już zaczyna stroić fochy ;) A scena z jej rodzicami była genialna ;D
Chyba Jerzy. Po ostatnim (6) odcinku nabrałam do niego sympatii. To ciekawa i jak dotąd dosyć tajemnicza postać.
Gruba też wymiata XD
Z bohaterów to najbardziej lubię Ankę, Grubą i architekta. Ale najbardziej podoba mi się gra Beatki i Andrzejka. xD
1. Irena i jej przyjaciele od fajek i kart (zwłaszcza p. Bielska).
2. Beatka, szantażystka urocza i podła.
3. Gruba, która przez brzuch już nie ma "przewiewu";) (a może "wentylacji"?) aktorka jest moim zdaniem mało naturalna, ale postać fajna.
4. Pola podczas gier integracyjnych, kiedy to pozwala Jeremiaszowi położyć się w powietrzu. a raczej bliżej ziemi. niestety w pozostałych scenach średnio. może reżyser tak chciał, ale dla mnie ta postać jest zbyt przejaskrawiona nawet jak na postać jaskrawą. jakoś tak nerwowo p. Olszówka gra.
Zgadzam się, na pierwszym miejscu Irena & company, na drugim Polaaaa - uwielbiam ;], Gruba, Anka itd. :)
Chociaż nie przepadam za Szycem to najlepszy jest Jerzy :) Wszystko mi sie w nim podoba, a najbardziej charakter ;)
moje najlepsze postacie : Anka,Pola, Andrzej, Wanda, i ci 2 jej znajomi nie pamiętam imienia.
ja wolę Ankę , Polę,Tadeusza, Andrzeja, Wandę i ci jej 2 znajomi i tą Panią Ritę i tą postać co Englert go gra tylko imienia zapomniałam