Muszę powiedzieć, że po pierwszym odcinku...nie mogę się doczekać kolejnego!
Zaletami niewątpliwie są:
trzy pokolenia bohaterów, więc serial zainteresuje różne kategorie wiekowe
kulinaria, dla fanów tej sztuki nie może być nic lepszego
bardzo dobra gra aktorska
pozytywnym zaskoczeniem jest dla mnie główna aktorka, idealna szara myszka.
super ścieżka muzyczna
Ciekawe czy zapowiada się kolejny hit tvn.
TVN rzadko robi buble (oczywiście zdarzają się, ale przeważnie fajnie się ogląda). Pierwszy odcinek był super i czekam na kolejny. Dobrze, że leci raz w tygodniu bo takie seriale nie są robione raczej pod naciskiem czasu przez co są według mnie lepiej przemyślane i lepiej zrobione. Poza tym odpowiada mi pora bo jak się chodzi do szkoły to nie ma się dużo czasu :( Szkoła wykańcza :(:(:(:(:(:(
Rzadko się zdarza, że już pierwszy odcinek serialu mi się podoba, ale tutaj... tak się właśnie zdarzyło! ;) Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. I zgadzam się z Kamilem122 - soundtrack jest naprawdę powalający.
tvn nigdy nie zawodzi ! :) czekałam od dawna na ten serial w tv... i myślałam, że mnie rozczaruje ! a tu proszę chce się coraz więcej odcinków oglądać ! :) i popieram muzyka świetna !
Mi się tak średnio podobał serial
Muzyka zdjęcia bardzo dobre przyznaje. Ale to akurat tvn ma opanowane do perfekcji w swoich serialach
Fajnie zobaczyć Adamczyka w tak ciapowatej roli. Ale jakoś nie podoba mi się koleżanka córki głównej bohaterki i to że nijak główna bohaterka nie wygląda na 16letniącórkę. To nijak, jest za młoda.
Sama magda kumorek mi nie przeszkadza fajnie gra ale mogli by dać jej młodszą córkę