6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

nie pasuje

ocenił(a) serial na 9

Jerzy nie pasuje do Anki, wolałabym żeby Andrzej wrócił do Anki bo byli super para, a Beata to tylko to koło kobiet czy jakoś tak.

kinomanka_13

Także tak sądzę, acz ciekawie by było, gdyby Jerzy był strasznie zazdrosny o Ankę (oraz zły), kiedy dowie się o zdradzie. Chociaż i tak bez sensu wydaje mi się to, że Jerzy zrobi po tym awanturę Andrzejowi, skoro między nim a Anką nie układa się dobrze, nie rozumiem tego. Oczywiście, wiem, że zajmuje się synem, ale de facto z nim jest już okej i mógłby zainteresować się Anką choć trochę - z niego taki typ ogrodnika. Poza tym, fajną parą byli na początku, tak samo jak Andrzej z Beatą.
Jaki będzie koniec według mnie?
Jerzy zawalczy o Ankę i ją zdobędzie, Beata będzie z Jerzym, starce zostaną jak zostaną, Mania będzie z Kajtkiem. Theeee endddd…

A czy to prawda, że to ostatni sezon?

ocenił(a) serial na 2
Somebody78

Beata i Jerzy? Oj chyba nie :D przecież między nimi nic się nie dzieje... Prędzej stawiam, że Beata będzie z tym ministrem.

Hadley

Wiesz co… ja nawet nie wiedziałam, że tak napisałam… :D Nieźle ;D
W każdym bądź razie zgadzam się z tobą. W odcinku 10 Jerzy zrywa z Anką, a Beata dowie się o zdradzie Andrzeja. Trudno jest przewidzieć, kto będzie z kim, ale mam wrażenie, że małżenśtwo Andrzeja się rozpadnie, a Jerzy wróci do Anki, bo w końcu poświęcili (producenci) ich związkowi dużo czasu i wątpię, aby tak o sobie zakończyli ich związek. Poza tym, zastanawiam się, czy to nie aby ostatni sezon.

kinomanka_13

Ależ nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki! Jak to powiedziała Pola... Jak dla mnie taki obrót sprawy, iż Endriu rozstał się z Anką był dobrą decyzją, gdyż sama zdrada do tego poniekąd "zmusza". Natomiast Jerzy do Anki nie pasuje, ani trochę. Zapatrzony w siebie dzieciuch nie potrafiący do reszty rozwiązać swoich problemów z byłą żoną i synem. Jakby wrócił Maciek i zamieszał odrobinę w świecie Anki to byłoby lepiej.

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

też wolę aby anka była z andrzejem byle by nie wracała do tego okropnego jerzego! :) Podobał mi się dzisiejszy odcinek wreszcie coś sensownego :)