Przesmyk
powrót do forum 1 sezonu

Nie rozumiem skąd takie niskie oceny. Jest to jeden z lepszych polskich seriali ostatnich lat.

ocenił(a) serial na 5
ocenił(a) serial na 7
kudrjaszka

Wpisy na forum są po pierwszym odcinku, co jest zabawne. Niektórzy zobaczyli akcję z uchodźcami i już coś pisali o pani Holland. Dla mnie to solidne 7, bardzo dobry polski serial.

kudrjaszka

Ja już na ten temat pisałem to obsiadły mnie patusy.

użytkownik usunięty
kudrjaszka

zdecydowanie były o wiele lepsze w ostatnich latach

ocenił(a) serial na 7
kudrjaszka

Dużo lepszy od Nielegalnych, mam nadzieję, że zrobią drugi sezon. Było trochę głupot, ale ostatni odcinek dostarcza więcej emocji niż większość filmów.

ocenił(a) serial na 7
Kinolaik

ostatni odcinek! smutno, straszno i emocje!

ocenił(a) serial na 1
kudrjaszka

Jeśli nie widzisz niespójności, braku logiki oraz ilości głupot, które mnożą się niczym króliki, to nie ma sensu tłumaczyć Ci skąd tak słabe oceny.

ocenił(a) serial na 8
Mariusz_Nieb

O braku logiki, o niespójnościach oraz ilości głupot w tym serialu, pisze człowiek, który ocenił Ant Man i Osa na na 6. Rozumiem, że tam poziom komiksowej głupoty nie przeszkadzał ?? Chyba na takiego osoby zupełnie nie trzeba zwracać uwagi. Szkoda tylko, ze z takimi skrzywieniami jeszcze możesz cokolwiek oceniać na Filmweb.

ocenił(a) serial na 1
wojtek37k

Gdy dorośniesz, nabierzesz rozumu i zaczniesz rozumieć zasadnicze różnice pomiędzy filmami opartymi na komiksach, a filmami/serialami sensacyjnymi, które opierają się na świecie realnym dopiero wtedy zacznij komentować.

Mariusz_Nieb

komixy sa od robienia k z logiki, a powazne seriale nie, czego ty nie rozumiesz wojtus?

ocenił(a) serial na 7
kudrjaszka

Mi się ten serial podobał. Nie rozumiem tak niskich ocen. I tych komentarzy po ostatnim odcinku pierwszego sezonu. 7,5/10