Nie żebym miał coś do aktora który go gra
ale ta postać mnie wnerwia...
np... każe zabic każdego związanego z magią
Czy zginie w 4 sezonie?
oszukał ojca Merlina ten urzył swoich mocy władcy smoków i sprowadził smoka do Camelotu
101 - tyle ile było dalmatyńczyków . Co za zaszczyt xD Matrix tego nie powiedzieli , pewnie po prostu złapał któregoś władcę smoków i obiecał mu darowanie życia w zamian za tę "drobną" przysługę . Oczywiście po dziele poderżnął mu gardło
Chyba w 2 sezonie było coś o władcy smoków....
A no bo jak umarł ojciec M to M został władcą smoków...
A Uther myslał ze wszyscy władcy zgineli z jego drobną pomocą
Uther to zdrajca/
Życze mu rychłej śmierci w boleściach.....
albo mógł by zwariować i trafić do czubków
choć MOrgi moze go dednąć.....
No nie wiem ... Jakby ktoś go porządnie przetrzepał ... mniejsza , dobra nie gadajmy o tym , bo nagle mi się niedobrze zrobiło
Czy podobała się wam jakas scena z udziałem Uthera?
Mi jak rozmawiał z Nimue w 1 sezonie to tak tajemniczo wyglądało
Mi w tedy , kiedy rzucał suię po pościeli spocony jak świnia ze strachu - początek 3 sezonu
A mi 3 sezon odc ,,The Crystal Cave"
Jak Morgana stoi nad nim ze sztyletem i chce go zabić
i nagle wpada Merlin
I jeszcze melodia w tej scenie
Normalnie boska^^
Ekstra . Co ci do głowy z tym romansem przyszło ?!? Ja bym w życiu na to nie wpadła
Znając Utiego to wszystko możliwe, jak si puśćił z matką
Morgany to co za róźnica
ale było by ciekawie
A pomysł fajny ;]
nawet nic nie wiadomo o jej pochodzeniu a cobyście powiedzieli gdyby w sezonie 4 wrócił Sigan
http://www.youtube.com/watch?v=I3Qr2y2q9JQ&feature=feedrec_grec_index
najbliższy odcinek - obalenia Uthera z tronu
cudowny widok xxd
speszona mina Uthera jak Morgana jest koronowana
<haha> xxxd spalił by ją na stosie?
Nie jestem na 4 sezonie wrecz jestem w tyle ale nawet nie ogladajac i nie wyprzedzajac odcinkow co bedzie, bo nie chce stracic niczego :P Watpil bym ze taki sezon 4 i 5 bedzie a co dopiero 6. Czemu? Bo to legenda Anglikow o tym jak Artur i Merlin sprawowali wladze w Camelosie Sprawiedliwie. Zakonczenie dobre musi byc ;) A o tym ze Merlin ma byc zly to sa juz alternatywne wersje. Mogli by zrobic dodatkowa wersje Alter ego Merlina. Jakby wygladaly pewne odcinki gdy raz byl dobry i te same gdyby byl zly ;) Takie odcinki BISS :D