Jak oglądam online, nieraz w komentarzach pojawia się, że grało tu już sześciu aktorów z gry o
tron. Gdzieś się, przewinęło, że byli też profesor Sprout i Dudley Dursley :D:D Ja rozpoznałam tylko
Crastera=ojca Sefy. A wy??
oprócz Sama, to na pewno był Tywin, a ojciec Sefy to nie Craster, tylko Davos Seaworth, Cebulowy Rycerz :) Dudley grał tego młodego czarodzieja, co stanął do walki w turnieju i w finale walczył z Utherem, a profesor Sprout to była ta służąca elfów :)
To był dudley?? :O Gilli Dudley?? Achh, co za uderzenie. Nie poznałabym nigdy :D Profesor Sprout rzeczywiście wydawała się znajoma, zwłaszcza biorąc pod uwagę image :P z tym Davosem wiem już, tylko jakoś z rozpędu ;d
No i Gendry! jako ten negatywnie nastawiony do Artura kumpel Merlina z jego wsi :)
skończyłam oglądać dzisiaj o 4 rano i czuję się jak na odwyku :) jest ciężko ;)
przedawkowałaś xd ja na szczescie zaczełam oglądać gdzieś koło premiery 2 sezonu
No i nie zapominajmy o Starym Niedźwiedziu w roli Hengista ;)
Byłabym zapomniała jeszcze o maesterze Luwinie (Król Rybak) ;)
Jeszcze znalazłam Roslin Frey, Rochlu=wielkiego maestera. Gdzieś mi się jeszcze przewinął Brynden Blackfish, a szóstego nie znalazłam jeszcze
Jeszcze była pani Pomfrey z Harrego, ona grała tą kobietę, strażniczkę światów z 4x01 i 4x02 ;D