Mi się wydaje ze przez cały 4 sezon lub połowę 4 sezonu Merlin będzie walczył z Morganą i Morgusą używając swej magii otwarcie a na koniec sezonu zabije Morguse i Morganę jestem perwien że Wielki smok będzie pomagał Marlinowi w walce z Morganą i Morgusą a wam jak się wydaje co będzie w 4 sezonie ?
Może ją pociągać to , że jest na tyle potężny , że już powinien nie żyć a wstaje i ściąga mega-zaklęcie na nią xD Ja stawiam na to że chajtną się gdzieś w środku serii i ona mu pomoże
Nimueh? No nie wiem...Pewnie Merlin sie zakocha w którejś z tych trzech power rangerek ale ja obstawiam Morgouse ;p
ale zmiany w czwarym sezonie. I będzię to co zawszę chciałam zobaczyć, morgana spotka smoka
Morgana nie spotka w tym sezonie smoka zostało to potwierdzone
Lancelot spotka smoka w tym sezonie zostało to potwierdzone
podczas wywiadu na którym puszczono zwiastun tak powiedziano ale może Morgana spotka smoka pod sam koniec sezonu np w 11 odc a
w 12 odc Nimue mogłaby być wskrzeszona
na pewno będą w tym zamku kręcić gdzie nimue zmarła bo na facebooku ma fotki jak tam są
ale ten internet jest tak zryty, na każdej stronię co innego. Ja wpisałam morgause zabiję gaiusa i wyskoczyło mi 37 póktów które na pewno się wydażą w czwartym sezonie.