hej właśnie obejrzałam 2 odcinek 1 sezonu i proszę mi powiedzieć czy artur się dowie o magi merlina.proszę mi nie mówić w którym odcinku bo to mi wszystko popsuje.
Kielkiszek? Pewnie nie raz mi spadnie (zwłaszcza gdy będę myśleć o takich tematach jakie tu można przeczytaćXD!)
Oj no co? :D Takie jesteśmy. Lepiej zaopatrz się w duże ilości kieliszków. :)
A pamiętasz xena, jak kiedyś pisałyśmy o mokrym Colinie bez koszulki w siłowni? Och, to była piękna wizualizacja... ^^
Przepraszam co???? Dlaczego nie jestem wtajemniczona??
I dlaczego tak bardzo chce to zobaczyć?:D
No bo Colin bez koszulki (ale z ostatniego roku, a nie z 1. serii) jest obiektem pożądania, zwłaszcza xeny, ale nie tylko jej. :D A mokry Colin bez koszuli, to już w ogóle ^^
A od kiedy czytasz to forum? Mam na myśli "kontynuacje...". :-)
A bo ja wiem...
Bo merlina to zaczęłam oglądać (dopiero) ok 3 miesiące temu... A zanim wszystko obejrzałam i zanim stał się obiektem moich westchnień... Minęło z 2 miesiące (odkąd zaczęłam oglądać)
O.O Jaki fajny sen. ^^
Mi się śniło w środę, że Colin miał moce Merlina i razem lecieliśmy w powietrzu nocą, niesieni jego magią. Dotarliśmy do jakiegoś pustego domu. I w jednym z pokoi na poddaszu było wielkie okno skierowane w niebo. Leżeliśmy pod nim objęci i wpatrywaliśmy się razem w gwiazdy <3
<3 Ja nadal mam rozterkę czy wolę Colina czy Alexa. Oni obaj są cudowni :)
Oczywiście mogłabym chodzić chociaż z z jednym z nich. Nie mam nic przeciwko temu ;-)
Colin czy Alex, Colin czy Alex, Colin czy Alex,...
A biedny Bradley dziewczyny nie może znaleśćXD
On już ma (albo przynajmniej miał). Alex też już ma, ale o tym nie mówimy, bo to zabronione. Dla cb zrobiłam wyjątek. Natomiast Colin z tego co mi wiadomo, żadnej dziewczyny nie ma, więc możemy do niego startować :D
Ech, lepiej być za młoda, niż za stara ;D Colin jest młodszy ode mnie o 5 lat ;D Że już nie wspomnę o Alexie (jeszcze młodszy) ;D
obejrzalam wlasnie 4 odc. I morgana jest kochana i mila dla wszystkich a przypadkowo przeczytalam 1 post i wyszlo ze morgana zla jest wytlumaczcie ale nie mowcie za duzo
Co??? Wszystko powiedziałaś:(
:D
droga ninamartino, napawaj się dobrocią Morgany bo wkrótce będziesz krzyczeć do ekranu że jest dziw** (jak ja)
Nie powiedziałam wszystkie, bo nadal nie zdradziłam, dlaczego tak naprawdę stała się inna.
Ale i tak wygadałaś -.- Och xena. :(
Z drugiej strony pamiętajmy, że Katie ciągle powtarza, że ona jest po prostu niezrozumiana przez innych i tej wersji się trzymamy :-)
Oczywiście. Morgana rulez forever.
Ale fajny gif znalazłam z niż dzisiaj, ale ninamartin - nie oglądaj go lepiej. http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdyy3c3duk1r4ijueo1_500.gif ^^ Urocze, nieprawdaż?
No wiesz, Susan... Przecież ja kocham ten serial ponad życie ;P Zraniłaś moje wrażliwe serce <płacze>.
Aż kamień spadł mi z serca ;)
A tymi ludziskami się nie przejmuj. Pamiętaj, że są różne zboczenia na tym świecie i niektórych kręci po prostu hejtowanie.
Który post przeczytałaś? Bzdury jakieś wygadują. Morgana jest najmilszą osobą na świecie, a sposób w jaki traktuje Merlinka i nie tylko jego, w 4. i 5. serii jest przemilusi :)
Morgana jest w czwórce moich ulubionych postaci. Cokolwiek się stanie, ona jest po prostu niezrozumiana przez innych :D
To się lepiej spiesz, bo Alex jest bardzo rozchwytywany przez niektóre osoby. A tak właściwie, to dlaczego masz go mieć całego? :p Ja też stoję w kolejce :D :D :D
Kitty, pacz ;P http://fyeahcolinmorgan.tumblr.com/post/38351868979/22-100-photos-of-colin-x
Myślicie że on jest świadomy tego że kobiety wzdychają za nim?
http://24.media.tumblr.com/75d77c41617ba14f391aec0aa8a2b28f/tumblr_mf1bh3x9bo1qc xu03o2_250.gif - wiem, lol, ale...;)
No pewnie, że wie. Ale nie uznałabym go za nieśmiałego. Po prostu wie, jak się zachować w niektórych sytuacjach :) To gentelman, jakich mało :)
Ja wole go w normalnych ciuchach niż w garniturze. A Wy?
Bo Bradley w garniturze prezentuje się po prostu perfecto;)
Bo Colin jest zdecydowanie za chudy do garniturów, w przeciwieństwie do Bradley'a. Ale spokojnie - Colin się teraz zmienia, więc jeszcze wszystko przed nami ;P
A ja jeszcze piszę swoje opowiadanie i potem też się kładę do spania. Dobranoc, dziewczyny :)
Ach, jak ja kocham ten moment <3
http://25.media.tumblr.com/857bda554fd427d8290fb661f5ab5054/tumblr_mfhdgtZYsO1r0 0543o1_r1_500.gif jak on to robi, że jest taki uroczy? ;P