Bajki dla zlasowanych małolatów, które nie mają własnego gustu i zadowalają się kreskówkową masakrą. Trzeba mieć nieźle zryty beret żeby dotrzymać do końca tego idiotyzmu a co dopiero obejrzeć całą serię.
Żal, żal, żal.
BOŻE, jakie problemy, ja tą bajkę lubię, mam 15 lat i nie mam żadnych problemów psychicznych ani nic, oglądam to jak normalną bajkę bo to CZARNY HUMOR!!!!!!!!!!!!! zrozum to kobieto, to że tego nie lubisz nie znaczy że masz obrażać osoby które to oglądają, ja to lubię, oglądałem wszystkie odcinki i oglądam każdy nowy odcinek jaki się pojawi na stronie mondo Happy Tree Friends, i jestem normalny, to jest tylko do pośmiania się bo niektórzy lubią taki humor a jak chcesz obrażać i hejtować ludzi to idź gdzie indziej ;)
Wyobraź sobie że jest coś takiego jak "czarny humor" i "gusty filmowe". Dlaczego tak nisko Oceniłaś wilka z Jackiem Nickolsonem a tak wysoko Avengers SUKO!?
Minęło dobre kilka lat od czasu mojej, fakt, słabej stylistycznie wypowiedzi, a każdy ma o to nadal ból d**y. Nie o styl, ale o to, że nie podoba mi się ta beznadziejna bajka, jeśli można nazwać to "bajką", tylko jeśli jest rysowane.
Nie popełniłam więcej błędu komentowania filmów według własnego uznania, bo zawsze znajdzie się mądry, który musi zabłysnąć ciętą ripostą. Ludzie, dajcie sobie spokój i łyknijcie tabletkę z korzeniem kozłka lekarskiego od babci z apteczki.
Co do wypowiedzi powyżej, to zacytuję tylko Bogusia Lindę, bo oddaje całokształt: "Wypie**alać" :)
Wizualizacja: www.youtube.com/watch?v=2h9zNR2NA4U
Dobranoc młotki :)
Witam wszystkich fanów i antyfanów Happy Tree Friends.
Mam 14 lat i uwielbiam serial Happy Tree Friends. Po złym dniu w szkole lubię się odstresować oglądając te filmiki. Może różne zjawiskowe zgony tych postaci mnie nie zachwycają, ale interesują mnie charaktery tych postaci, ich relacje między sobą, fabuła(tka, jest tam fabuła) i przede wszystkim ta ironia. :D Uwielbiam odcinek, w którym syn schował się do worka, a ojciec przebiera się za św. Mikołaja i bierze worek, a z tym workiem potem dzieją się straszne rzeczy, a na koniec okazuje się, że on wziął inny worek, a tamten z synem leży spokojnie w domu. xD Poczułam wtedy taką ulgę i demotywację. Uffff! Albo jest scena, że dwaj złodzieje chcą okraść mima i kradną jedną z jego urojonych rzeczy. Bardzo śmieszne jest to, że na koniec odcinka mim zauważa, że go okradziono. Huehuehue :D Mogłabym wymieniać śmieszne sceny godzinami. :) Po prostu kocham ten serial tak bardzo, że sama zaczęłam wymyślać do niego odcinki. :D
Nie podoba mi się to, że niektórzy oceniają wszystkich fanów na podstawie jednaj rzeczy. Chcesz trochę informacji o mnie- wielkiego fana HTF? Proszę bardzo.
Po pierwsze: powiem Ci, że z natury jestem filozofem i interesuję się psychologią. Wiele przeszłam za sobą, więc uważają nie za osobę bardzo dojrzałą psychicznie. Nie jestem typowym gimbusem, który chichra się ze wszystkiego, robi wszystko dla "SWAGu"(lansu). Wkurzam się, kiedy widzę dziewczyny z bluzami z takim skrótem. Większość nie wie nawet, co to oznacza. Bez urazy, jeśli ktoś nosi taką bluzę, ale to jest moja opinia i ocenia tylko ten skrót, a nie cały charakter osoby, która posiada takie ubrania.
Na dodatek nie piję alkoholu, nie palę tytoniu(duszę się od tego dymu) i nie przeklinam jak wiele ludzi w moim wieku.
Jeśli chodzi o oceny to ostatnio miałam średnią 5,23. Świadectwo z paskiem. Wiec może nie wszyscy fani HTF są głupi, hm?
Oczywiście, oglądanie tego serialu nie przeszkadza mi w życiu codziennym, a jedynie urozmaica i poprawia nastrój. Chętnie rozwijam pasje takie jak: wierszowanie, malowanie, taniec, śpiew, teatr i wiele innych(głównie kreatywnych).
Szczerze mówiąc wolę taką "bajkę" niż horrory. Dlaczego? Otóż to jest bajka animowana, wiec łatwiej jest mi odróżnić rzeczywistość od świata przedstawionego. Gorzej z horrorem. Sceny są dosyć realistyczne i na dodatek często kadry z nich krążą po internecie. Dzięki "życzliwym" fanom horrorów mam wiele nieprzespanych nocy ze strachem, że np. jakiś potwór wylezie z telewizora(Nie chcę skrytykować żadnego fana horrorów, ale po prostu wolałabym spać spokojnie...).
Nie chcę się przechwalać, ale myślę, że jestem osobą kreatywną i inteligentną, która nie cierpi jak się ją bezpodstawnie obraża...