PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Film

ocenił(a) serial na 10

Wiadomo coś na temat filmowej kontynuacji serialu? Słyszałem pogłoski że miał powstać o 2011 roku ale jak widać nie powstał. Wie ktoś coś o tym?

szczyp24

2014, 2015,2016,2017,2018 itd itp, grunt ze ma powstac. Poczekamy co nie?

ocenił(a) serial na 10
Heraklit_z_Efezu

Ten film nigdy nie powstanie...

ocenił(a) serial na 9
Bartonson12

Pewnie, że nie powstanie. Gdyby miał być to już by dawno był, ale teraz prawie 10 lat po zakończeniu emisji serialu?

ocenił(a) serial na 10
b_moszynski

Jeśli mamy jeszcze na cokolwiek związanego z Przyjaciółmi liczyć to wrzesień tego roku. Następna szansa za kolejne dziesięć lat( oczywiście nie mówie o filmie. on nie powstanie )

Bartonson12

A jak powstanie za 100 lat to co nie obejrzysz?

ocenił(a) serial na 10
Heraklit_z_Efezu

Nie biorąc pod uwagę faktu że ani ja, ani obsada nie będzie już wtedy żyła - oczywiście.

Bartonson12

To nic komputery zrobia wszystko za obsade i widownie.

ocenił(a) serial na 9
Bartonson12

nigdy nie wiadomo - producenci filmowi prędzej czy później (mam nadzieję że prędzej!) wpadną na to że na takim filmie można byłoby nieźle zarobić... co innego obsada, ale myślę że ich też skusiliby finansowo :) poza tym żaden z aktorów chyba nigdysięnei zarzekał że byw czymś takim nie wystapił...

ocenił(a) serial na 10
belamyszkow

Twórcy mówili że nie po to siedzieli nocami by wymyślić idealne zakończenie, żeby teraz robić film i to wszystko zepsuć.

ocenił(a) serial na 8
szczyp24

Dziwne, że nie robią kontynuacji, toż to było by istne Eldorado dla nich wszystkich...(pewnie nażarli się juz tyle, że odbija im się czkawką i sie nie chce nic...)

ocenił(a) serial na 10
szczyp24

Nie powstanie. Wszelkie plotki na temat rzekomego filmu, odcinka specjalnego, czy nowego sezonu zdementowała Marta Kaufman jeszcze w 2013 roku. Stwierdziła, że po dekadzie od rozstania z przyjaciółmi ich powrót nie miał by sensu. Widzowie, którzy pokochali zwariowanych i nieco niedojrzałych przyjaciół zasadniczo singli (poza M&Ch) nie zaakceptowali by ustawionych życiowo, dojrzałych i wychowujących dzieci "dorosłych". Pamiętajmy, że wg zakończeń na dzień dzisiejszy Rachel i Ross stanowią parę, zapewne się pobrali i mają na dzień dzisiejszy dwunastoletnią córkę (chociaż znając Rossa mógłby się rozwieść z Rachel i ponownie ożenić z jakąś kolejną). Monica i Chandler mają dwójkę dziesięciolatków i mieszkają poza miastem. Phoebe wiedzie szczęśliwe życie u boku Mika, a Joey siedzi w LA i jest w związku z Alex.
Faktycznie w ewentualnym filmie zamiast paki przyjaciół mielibyśmy kilka rodzin, sporo rozwydrzonych dzieciaków i kino familijne. A chyba nie tego byśmy chcieli, jako fani "Friendsów"