PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Które momenty doprowadziły do waszego wzruszenia?

ocenił(a) serial na 10
Kobye

ja płakałam na Friendsach 3 razy- kiedy Monica i Chandler się zaręczyli, kiedy dowiedzieli się, że zamiast jednego bobasa będą dwa i... oczywiście na zakończeniu. płakałam jak dziecko, kiedy było ujęcie pustego Monicowego mieszkania. ;)

ooojaaa

Ostatni odcinek

rankingo

Oświadczyny Monici

ocenił(a) serial na 10
VNM 27

Oczywiście zakonczenie... Tak jak ooojaaa plakalam wtedy jak bóbr :(
Potem oswiadczyny Chandlera (Monici) ;p i pozegnanie Phoebe z trojaczkami.

czikiii

Nie będę oryginalny ostatnia scena

harryas 1

Scena pozegnania Chandlera i Jospeha

danelala

jeeejku ! właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek Friends'ów ! i mam żałobę Friends'ową :D :( tak mi smutno. Byli genialni. Mnie najbardziej wzruszyły końcowe odcinki szczególnie ostatni. A poza tymi to jeszcze, gdy Ross i Rachel są razem w planetarium, ich pierwsza randka i piosenka WICKED GAME - Chris Isaak <3 i jak Ross zdradził Rachel a później klęczał przed nią i obydwoje płakali :(((( KOCHAM ICH, SĄ CUDOWNI ! NAJLEPSZY SERIAL NA ŚWIECIE !

kusia955

Ja najbardziej plakalam jak:
- Rachel zegnala sie z wszystkimi pokolei w swojej starej sypialni przed wyjazdem do paryza
- Monika "oswiadczala sie" Chandlerowi
- Wszyscy zostawiali klucze - ogolnie ostatni odcinek byl strasznie smutny

ocenił(a) serial na 10
friends88

pożegnanie Chandlera i Joeya (joey sie wyprowadza, 2 seria)
Ross mówi Rachel że ma dobre serce (3x16)
przedostatni odcinek jak Rachel mówi że nie pożegnała Rossa bo było jej nacieżej go zostawiuć a on ją całuje
Jak Ross przyjeżdza na lotnisko a okazuje się że Rachel nie wylatuje z JFK
Jak Ross krzyczy do telefonu 'czy wysiadła, czy wysiadła' a Rachel staje w drzwiach - moim zdaniem ta scena ostatecznie pokazała jaka klase ma ten serial

ocenił(a) serial na 10
Lilolek

Zgadzam się ze wszystkimi powyższymi komentarzami..
Jeśli o mnie chodzi to nie było takiego razu kiedy nie płakałam oglądając ostatni odcinek serialu, nieważne w jakim byłam humorze.. Ta scena z tym jak Ross krzyczy do telefonu, czy Rachel wysiadła, o której wspomniała moja poprzedniczka i to puste mieszkanie już przy samym końcu i ten zjazd kamery na ta ramkę na drzwiach...:(
i oczywiście jak Ross pokłócił się z Rachel o zdradę z tą panienką od ksero..

ocenił(a) serial na 10
BlackBerry52

Ostatni odcinek i te puste mieszkanie.To wiadomo, że to już koniec!

ocenił(a) serial na 10
Kobye

przede wszystkim do glowy przychodza mi oswiadczyny Monici.. to byla zakrecona sytuacja pewnie kazdy pamieta ale moment naprawde wzruszajacy.

ocenił(a) serial na 10
Kobye

- Oświadczyny Chandlera i Moniki, czasami sobie włączam tą scenę i za każdym razem ryczę jak głupia!
- Ostatni odc., gdy Ross dzwoni do Moniki na lotnisku i pyta o dane lotu Rachel i dowiaduje się, że jest na złym lotnisku
- Gdy Rachel miała wyjechać, a Ross dzwoni do Rachel, która była w samolocie i pyta się: Wysiadła? a ona nagle pojawia się w drzwiach i mówi: Wysiadłam. ♥

ocenił(a) serial na 10
Kobye

- ostatni odcinek: moment, kiedy zostawiają klucze, a potem kiedy Monica zaczyna płakać i mówi, że jest jej ciężej niż myślała i na końcu, kiedy kamera pokazuje puste mieszkanie, zawsze przy tym wysiadam
- ślub Phoebe i Mike'a: dla mnie obłęd, taki prosty, a taki piękny, ich historia zresztą też była niesamowita :) (nie tak raz Rachel i Rossa, ale jednak :))
- pierwsza randka Rachel i Rossa w muzeum, kiedy w tle leci "Wicked Games" i Rachel mówi, że warto było poczekać, nie tylko tego wieczoru
- kiedy Monica i Chandler dowiadują się, że nie mogą mieć dzieci, zawsze wtedy robi mi się strasznie smutno
- "With or Without You" po raz pierwszy oraz, kiedy po przeprosinach Rossa Rachel mówi, że mu nie wybaczy, cudowna scena

Kobye

scena zaręczynowa Chandlera i Monici oraz przy ostatnim odcinku. raaaany, pamiętam to do tej pory: ryczałam jak głupia ;p

ocenił(a) serial na 10
Kobye

Nie mogłam opanować płaczu jak Monica próbowała oświadczyć się Chandlerowi i obydwoje płakali i oczywiście ich ślub...kiedy Phoebe po urodzeniu dzieci tak fajnie do nich mówiła i płakała... definitywne zerwanie Rachel i Rossa po jego zdradzie ... :/ wzruszające niektóre momenty naprawdę... Teraz właśnie oglądam chyba z 10 raz PRZYJACIÓŁ wszystkie sezony i nie znudzi mi to się chyba nigdy... :)