PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Hej!Podajcie mi swoich ulubionych bohaterów naszego ukochanego serialu. Ja osobiście uwielbiam wszystkich, ale gdybym miała oddać głosy to na Phobe i Ross'a :d.
Wy także podajcie po jednej postaci męskiej i żeńskiej. Pozdro :*:*:*

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

no ja sie kiedys w Rossie kochałam, to był moj ulubiony :))) a teraz to chyba Joey ;)z dziewczyn to Rachel, bo Moniki nie trawie a Pheobe jest dziwna :DD

ocenił(a) serial na 8
Divian

Nie macie wrażenia, że od 5-go sezonu zrobili z Rossa bombę z opóźnionym zapłonem? Trochę szkoda, że ta postać zaczęła mieć poważne problemy ze sobą - uciekać, nie wracać. Do tego sezonu też prawie się w nim zakochałam:) Jestem w trakcie 6-go sezonu. Mam nadzieję, że Ross wróci do siebie ...

ocenił(a) serial na 9
GinaG

A Ty myślisz, że dlaczego tak zrobili? Rachel robi mu wodę z mózgu :D rozwydrzona, niewydmuchana i brzydka, w sumie nie wiem co takiego Ross w niej widział, ale nie dziwi mnie, że mu zaczęło odbijać. Każdemu by zaczęło, gdyby przez jedną osobę całe życie legło mu w gruzach. Tyle zniszczonych miłości, tyle zniszczonych marzeń, a to wszystko przez jedną, brzydką, niewydarzoną Rachel.

Tak czy inaczej, najlepszymi przyjaciółmi jak dla mnie są Chandler i Phoebe. Chandler ze względu na swoje poczucie humoru, które jest po prostu niesamowicie przegięte i przeogromnie perfekcyjne, a Phoebe ze względu na to, że jest słodka - jej zachowanie, humor, niezrozumiałe dla innych zachowanie - po prostu cud, miód i orzeszki :D

Jak bym miał wybierać najgorszego, to zdecydowanie Rachel. Postać bez sensu, bez ładu i składu, która zamiast pomagać innym, tylko uprzykrza wszystkim życie, zwłaszcza Rossowi :]

użytkownik usunięty
Adulka_2

Hej :) Ja stawiam na Chandlera i Phoebe :))) Pozdrowionka :*:*

nielognieta realka m. ;)

:D

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Joey i Rachel ;) Ale tak naprawde to wszyscy sa SUUUPER i nie ma tu co wybierac!

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Mam jeszcze pytanie: Zna ktos tytul piosenki tej, ktorej Ross kiedys sluchal razem ze swoja malpa?

ocenił(a) serial na 10
_luke_

mighty jungle ale nie wiem kto spiewa ...pozdrowionka

Anieska_2

kocham wszystkich przyjaciół, każdy z nich jest wyjątkowy ;)
ale gdybym miała już wybierać to z facetów: Chandler, ale z czasem coraz bardziej tez Joey, a z dziewczyn: Rachel

Adulka_2

Trudno mi wybrać, bo z chłopaków lubię wszystkich, a dziewczyny to nieszczególnie... Trudno, niech będzie tak: Ross i Rachel :)

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

Ja najbardziej lubię Pheobe i Ross'a! Oni csą świetni...;D
Ale innych też uwielbiam! Najlepiej jest jak są całą paczką...;p

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Ja lubiłam Monice, za jej tik na punkcie czystości.
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
ladygraza

Wypowiadajcie się dalej..Bardzo mi miło czytać Wasze komenty :D ale słuchajcie? Czy jest tutaj ktoś, kto nie lubi Janice? Ja ją uwielbiam, a najbardziej jej słynne: "Ooo my God" :D:D

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

Ja za nią nie przepadam! To jej słynne "Oh my God!" jest w niej chyba najlepsze! Po prostu wkurza mnie ta postać...;)

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

Aha, ktoś pytał jakiej piosenki słuchała małpka Ross'a! Ma ona tytuł "The lion sleeps tonight", a wykonuje ją Tight Fit..;D

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Chandler i Rachel jakbym miala wybrac, ale wszystkich lubie :)

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Moimi ulubionymi są Chandler ( bo jest strasznie śmieszny z każdym odcinkiem coraz bardziej) oraz Rachel niewiem dlaczego może dlatego że jest kapitalna. Najbardziej denerwuje mnie Ross bo jest jak na doktora paleontologi strasznie zacofany i glupi. Ale cała elipa jest świetna. Monikę i Joey'a też lubię a Pheobe to dopiero dziwaczka :) A co do Janice to kobieta jest strasznie głośna lae jej "O Mój Boże" to uwielbiam. Pa

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Czy ktoś może wie jaki tytuł ma piosenka, którą "przyjaciele" śpiewają w kawiarni w odcinku specjalnym dla niektórych znanym pod nazwą "Rzeczy, których jeszcze nie widzieliście" a dla innych jako przedostatnie 2 odcinki 10 serii pod tytułem "Ten ostatni- Finał serii" Gdyby ktoś wiedział to byłabym naprawdę wdzięczna za odpowiedz. :)

ocenił(a) serial na 10
galadriela

Hmm... Moimi ulubionymi bohaterami są Ross i Phoebe :) Phoebe jest zabawna i taka pokręcona, że hej :) I w dodatku artystka (ach ta Gladyss :D). Ross to taka sierota, która nie umie sobie za bardzo we wszystkim poradzić :)

użytkownik usunięty
Adulka_2

Ja nie umiem za bardzo wybrać ulubionej postaci, bo wszyscy są świetni, ale stawiam na... małpkę Ross'a :) Nie no ale tak najbardziej to chyba... Joey, Rachel, Chandler, Monica, Ross i Phobe :) Sorry ale nie umiem wybrać! :)

użytkownik usunięty
Adulka_2

zdecydowanie Chandler - za sarkatyczne dowcipy i komentarze i Phoebe - za cala swoja oryginalnosc, uwielbiam jej historyjki z dziecinstwa ;) najfajniesza postac spoza szóstki moim zdaniem to Janice - jej OH MY GOD mnie rozbraja za kazdym razem ;)

Adulka_2

Chandler oczywiście! I może być Phoebe.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Cała szóstka jest świetna, na tym własnie polega siła tego serialu! Jendak ja oddałbym swój głos na Chendler'a - oczywiscie za jego sarkastyczne poczucie humoru ( co jest takze jego cecha poza scena ) i na Monikę - bo to ona trzyma cała ta paczke razem ;) pozdrawiam

użytkownik usunięty
Sendrif_UK

Chandler (czy jego właśnie gra Perry???) no i gościara którą gra Aniston

ocenił(a) serial na 10

tak Chandler Bing jest postacią grana przez Matthew, Aniston gra 'gosciare' Rachel Green(e) , pozdro

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

chandler jest chyba z nich wszystkich najnormalniejszy. Zresztą ja bym glosowala na wszystkich facetow i na zadną z lasek

ocenił(a) serial na 10
ka_sia_

a ja jestem jak chendler:D wasciwie to lubie wszystkch:D
lista:
najbardziej sex=J.A.
najbardziej cool=Ross...troche dziwak:D
ja=czendler fak!!!
koles od d^p=Joey
dziwak(czka)=Fibi
delikatna=monice

ocenił(a) serial na 10
Numer_44

zgadzam, sie ze J.A. jest najbardziej seky z całej trójki dziewczyn, Fibi jest , ze zacytuje "bad ass", Monika - delikatna to ona jest z wygladu, bo tak to raczej twarda z niej dziewczyna i za to ją lubie, ross - fakt dziwak, Joey- jest słodko naiwny, a Chandler to juz zupelnie inna bajka :P , wszyscy sa pozytywnie zakreceni:)

Adulka_2

Trudny wybór! Wspaniali są wszyscy.
Jeżeli juz muszę wybierać:
CHANDLER za rewelacyjne puenty
PHOBE za oryginalne widzenie świata.
Uwielbiam ten serial.
Pozdrowienia dla Wszystkich

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

Chandler za swoje komentarze i Phoebe za jej światopogląd. Poza tym uważam że Phoebe bardzo dobrze pasowałaby do "Różowych lat 70-tych" jako jakaś zakręcona hipiska.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

TRUDNE PYTANIE ALE CHYBA ROSS I JOE :) WE WERE ON A BREAK KLASYK

Adulka_2

Ja najbardziej lubię Joey'a - ten gościu mnie po prostu rozwala, noi jest aktorem :) cenię Chandlera za jego poczucie humoru i te żarciki =D Wcześniej nie lubiłam Ross'a ale teraz uważam, że jest dosyć zabawny, ma fajne miny :D Nie przepadam za Monica, bo jest za bardzo zorganizowana, Pheobe też jest fajna, ale troche głupia, [tak jak Joey], no a Rachel jak Rachel może być :) I tak wg mnie faceci w tym serialu górą :))

sheLOSTcontrol

Dla mnie the best best Chandler za chumor !!

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Zdecydowanie Chandler! Za całokształt. Potem długo nic i na drugim miejscu Monica. I oni jakoo para są genialni :)

Irulana

zdecydowanie joey...a z dziewczyn chyba rachel

Qniol

uwielbiam chandlera i joe'go a z dziewczyn rachel.

ocenił(a) serial na 10
kosmitka_

Zdecydowanie Joey i Chandler to co oni wyprawiają nieraz to przechodzi ludzkie pojęcie. Joey ma najlepsze pomysły :)

superpalka

Chandler i Phoebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

ocenił(a) serial na 10
ruda33333

a ja najbardziej lubie Rachel i Chandlera

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Kiedyś moja ulubiona postacią był
chandler...ale po ślubie z monicą wydoroslał i stracił troche swoje poczucie humoru:Dhe!A tak serio to najlepszy jest Joey!a z żeńskiej części najbardziej przypadła mi do gustu Rachel:]

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Zdecydowanie Chandler i Phoebe.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
randomalna

Ulubiona postać? Zdecydowanie Joey!!! Jak ja widzę tego człowieka, to od razu mi się śmiać chce! A poza tym on jest taki głupiutki, że aż normalnie nie mogę powstrzymać śmiechu, jak on czegos nie kuma :P.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Sorry, zmienie zazraz obrazek , nie patrzyłam na innyche forum!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Ja najbardziej lubie Joeya i Chendlera. Cala paczka jest fajna a le oni nakrecja ten film. W dodtaku mieszkaja razem.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Przede wszystkim Chandler, bo zawsze najbardziej odpowiadalo mi jego poczucie humoru, a poza tym urodzilem sie tego samego dnia co Matthew Perry:) Z dziewczyn chyba Monica, bo Phoebe ma ZBYT odjechane zarty, a Rachel prawie w ogole.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Joey i Chendler są the best. Fajny serialik ;)

użytkownik usunięty
Adulka_2

Uwielbiam Chandlera i jego docinki :) Z dziewczyn to chyba najbardziej lubię Rachel.

ocenił(a) serial na 9

no cóż do czasu najbardziej lubiłam Chandlera, ale po serii z ciążą Rachel moim faworytem jest Ross, no i trochę Mike'a (chłopaka, a później podobno w 10 serii męża Phoebe--dla tych co nie kojarzą:))polubiłam, jeśli brać po uwagę wszystkich, którzy się przez serial przewinęli. jeśli chodzi o kobiety to chyba Monika z tą jej manią czystości :))

Adulka_2

Ktoś już poprostu sformułował w słowa to co chciałem napisać w tym wątku:
"Trudny wybór! Wspaniali są wszyscy.
Jeżeli juz muszę wybierać:
CHANDLER za rewelacyjne puenty
PHOBE za oryginalne widzenie świata.
Uwielbiam ten serial.
Pozdrowienia dla Wszystkich"

Ja również pozdrawiam i życzę Pogodnych i Życzliwych Świąt.
p.

Adulka_2

Uwielbiam całą szóstke!
Najbardziej Chandler'a! a z dziewczyn to... Phoebe!

ocenił(a) serial na 10
Majczosss

Wszyscy są świetni ale najlepsi są Chandler i Phoebe :P