Hej!Podajcie mi swoich ulubionych bohaterów naszego ukochanego serialu. Ja osobiście uwielbiam wszystkich, ale gdybym miała oddać głosy to na Phobe i Ross'a :d.
Wy także podajcie po jednej postaci męskiej i żeńskiej. Pozdro :*:*:*
Ja też uwielbiam ich wszystkich!
Ale moją ulubiona postać to Phoebe :D Wyjątkowe połączenie błyskotliwości i swoistej zwariowanej naiwności. Jest rozczulająca (podobnie jak Ross).
Witam! NIe będe oryginalny gdy powiem że cąła ekipa jest świetna, ale najlepsi to zdecydowanie:
(z mężczyzn podam dwóch,[tylko bez podtekstów]) - Chandler i Ross - bo oni są genialni! Jakże inni od siebie a z każdego idzie sie popłakać ze śmiechu :-)
Z kobiet to chyba Rachel bo ona jest tam najnormalniejsza i czasami taka naiwna...że aż śmieszna. Ale dalekp jej do Rossa i Chandlera ;-/
pozdrawiam...
Chandler jest boski. :)))
W ogole mysle, ze faceci sa fajniejsi chyba...Znaczy cala ekipa jest spoko, ale chlopaki mysle, ze so o wiele wiele zabawniejsi:)) o.
Dla mnie nei ma nikogo lepszego od Chandlera..jego teksty mnie powalaja tak samo jak i miny..jest poprostu genialnyyyy :D :D :D
Z facetów najbardziej lubię Chandlera i Joey'ego, szczególnie kiedy razem coś wymyślą :D. Jeżeli chodzi o dziewczyny to najbardziej lubie Rachel. J.w. jest ona wg mnie najnormalniejsza ze wszystkich. I za to ją lubie :)
Rola damska: Phoebe Buffay - jest taka głupiutka (w pozytywnym sensie) potrafi mnie wszystkim rozśmieszyć
Rola męska: Joey - dokładnie jak Phoebe :)
Jak dla mnie to oczywiście Chandler - za poczucie humoru, a z kobitek to chyba najbardziej Rachel, jeśli chodzi o Janic i jej "Oh my God" to jest super, ale ostatnio bardziej podoba mi się "How you doing" Joey'go :)
Chandler zdecydowanie mial najinteligentniejszy humor i za to go uwielbiam. Z takim to mozna pojsc na koniec swiata i nie bedzie nudno ;)
Phoebe i Ross xD Mimika, śmiech, gesty i teksty - wymiatają :D Najlepsze są sceny (chociaż nie jest ich dużo) gdzie są razem. Np. ostatni odcinek - sceny jak chcą dogonić Rachel, phah xD
z meskiej oczywiscie ze Chandler Bing!!! no i Joey od course xD
a z dziewczyn hmyy chyba Phoebe[jest taka ''inna'' w naturalny sposob;p]
o wlasnie na koncu moglabys zrobic podsumowanie tego glosowania i napisac ktora z postaci zwyciezyla ;]
A z poza 6 przyjaciół najlepsza jest wymianiana tu Janice i także niewymieniana chyba jeszcze Estelle (agentka Joey'a) xD Z mężczyzn chyba Gunther noo i kiedyś Pan Hekles... :D
Joey i Chandler jak występują razem ;) z kobiet oczywiście Rachel ;) to dzięki J.A. zacząłem oglądać ten serial ;)
Oni wszyscy są nie do pobicia, więc ciężko wybrać. Dla wszystkich przyjaciół daję 10/10.
No ja jak tak ogladalem to zmieniali sie moi ulubeni.. Na poczatku najbardziej lubilem Rossa (pierwsze 2-3 sezony) Potem teksty chandlera kolejne 2-3 seozny ktore spowodowaly ze najbardziej lubilem chandlera wlasnie, ale na sam koniec ostatnie sezony, Chandler po ślubie z monicą, stał się mniej barwny i paleczke przejal Joey ktory pod koniec serii najbardziej bawił.. z dziewczyn wszystkie na podobnym poziomie ciągle xD z tym ze Rachel co raz brzydsza była ^^ ale ogolnie wszystkich bardzo lubilem =)
joey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbardziej utkwili mi w pamieci Rachel, Ross i Chandler. Moze dlatego, ze mieli najbardziej odjechane teksty i niesamowita mimike twarzy. Ale i tak kocham wszystkich aktorow z Friendsow.
rossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssss
Oczywiście Chandler i Monica :)
Chandler ze jego sarkazm,a Monica za jej umiłowanie do sprzątania ;p
Z postaci żeńskich to Phoebe bo jest taka ''inna'' , dziwna i wogóle śmieszna
A z postaci męskich to Joey bo jest super i śmieszny i mogłabym powiedzieć że Joey jest najlepszą postacią z serialu
Dla wszystkich fanów, polecam zagłosować na "Przyjaciół" w fajnym rankingu: http://100ludzi.gangsters.pl/ranking/show/id/44
(trzeba się tylko zalogować :(
Wszyscy są odjechani ale najbardziej Joey, Chandler i Rachel.
Gunter tez jest spoko!(a nikt o nim nie pamieta)
Faceci w tym serialu rządzą najlepszy oczywiście jest Ross... :D:D
babki niestety mniej śmieszne,
Ja jak widze to swoistą mine Joey'a to już mi sie chce śmiać bez względu na to co powie, Chandler też nieraz wymiata, za rossem jakoś nie przepadam niewiem dlaczego???
Phoebe- dlatego, że to z jej powodu i piosenki o śmierdzącym kocie,
zaczęłam oglądać ten serial jako 5 latka!!
Chandler- Mamy podobne poczucie humoru :)
Wszyscy są fajni, ale mój ulubieniec to Chandler i Phoebe.
Ona jest taka inteligentna i bystra, a nawet tego nie zauważa xD
A on. No cóż - opisywać chyba nie muszę.
Dla mnie nei ma nikogo lepszego od Chandlera..jego teksty mnie powalaja tak samo jak i miny..jest poprostu genialnyyyy :D :D :D
CHANDLER i RACHEL. ;)
chandler - za poczucie humoru i sposób bycia
rachel - za całokształt, że się tak wyraże. ;d
potem zaraz na drugim mijescu reszta friendsów
Uwielbiam Phoebe i Chandlera - mamy chyba podobne poczucie humoru ^^ Te postacie, wręcz mnie rozbrajają momentami. Poza tym Joey ( kanapki! ). chociaż... uwielbiam wszystkich, trudno wybrać - Monika, Rachel i Ross, tez są świetni.