PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Hej!Podajcie mi swoich ulubionych bohaterów naszego ukochanego serialu. Ja osobiście uwielbiam wszystkich, ale gdybym miała oddać głosy to na Phobe i Ross'a :d.
Wy także podajcie po jednej postaci męskiej i żeńskiej. Pozdro :*:*:*

ocenił(a) serial na 10
malgosiak9

Moją ulubioną bohaterką jest zdecydowanie Rachel - uwielbiam jej poczucie humoru, jej charakter i w ogóle lubię tą postać. Z chłopaków najbardziej lubię Joey`a i Chandlera - ta dwójka jest świetna :).. Phoebe i Ross też są fajni ale nie lubię Moniki..nie wiem czemu tak po prostu nie przypadła mi do gustu.

użytkownik usunięty
Adulka_2

Najbardziej lubię:
1.Phoebe Buffay,
2.Joey Tribbiani ,
3.Ross Geller ,
4.Monica Geller,
5.Chandler Bing ,
6.Rachel Green -Jej nie lubię ,strasznie mnie denerwuje.

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

Wszyscy wzbudzają sporo sympatii. Joey jest uroczy, jednak drażnił mnie trochę swoją naiwnością. Phoebe trochę zbyt przypomina mi mnie, Ross ma maniackie odruchy. Najbardziej lubię Chandlera, jego poczucie humoru i sposób bycia są genialne. Monika ze swoją despotycznością też zachowuje się jak ja, ale tu tak to nie drażni. Bawi mnie zawsze jej i Rossa chorobliwa potrzeba wygrywania. O Rachel naprawdę trudno mi się wypowiedzieć. Jest sobie, i tyle, nie żeby była bez charakteru czy coś, jest zabawna i sympatyczna, koniec.
Nie ma więc osoby której bym nie lubiła. Na pierwszym miejscu plasuje się jednak zdecydowanie Chandler. Potem Monica.

ocenił(a) serial na 7
Adulka_2

Z dziewczyn Phoebe, faceci Chandler :)

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Zdecydowanie Chandler. Uwielbiałem jego cięte riposty, a do tego bardzo dobrze zagrana postać przez M.Perry'ego.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Wiadomo, że Chandler i Monica ;) Jako para to jest po prostu combo :P

Chandler- od samego początku, niezapomniane teksty, w sumie to miał zawsze dystans do samego siebie. Chanandler Bong po prostu :P

Monica- Najpierw była trochę inaczej pokazana, w późniejszych sezonach to się zmieniło- tzn. jej mania sprzątania stała się bardziej zabawna i w sumie słodka ;) Inteligentna kobieta, dodatkowo z sezonu na sezon coraz ładniejsza. Fajnie też się uzupełniali z Chandlerem. I w sumie jak się tak mocniej zastanowić to nie mieli żadnej "wielkiej kłótni", może poza awanturą związana z wyjazdem do hotelu kiedy jeszcze tylko ze sobą romansowali ;)

Joey w ostatnich sezonach też miał niesamowite sceny, no i Ross od czasu do czasu też dawało sobie znać (np. odcinek kiedy wybielił sobie zęby :D) Ale jednak Monica i Chandler- moi ulubieńcy :)

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Wszyscy, ale skoro trzeba kogoś wybrać to Rachel i Joey.

Adulka_2

Chandler i Rachel zdecydowanie;)

Adulka_2

Chandler i Phoebe najlepsi :D Reklama spodni w wykonaniu Chandlera jest niezapomniana: "Pants - like shorts but longer" :D A Phoebe jako krejzolka byla najbarwniejsza postacią tuz obok Joey'a :D

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Phoebe i Joey :)

Adulka_2

Na poczatku najbardziej lubialem Joeyego i jego "how you doin" ;) obecnie Chandler- swietne poczucie humoru. Cala szostka jest Przekozacka. Chcialbym w przyszlosci miec takich przyjaciol !

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

moją ulubienicą jest Monica :D a na drugim miejscu Rachel :)

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

1. Phoebe
2. jeszcze raz Phoebe ;)
3. Chandler

ich teksty mnie rozwalaja :P

Adulka_2

Uwielbiałam wszystkich, bez wyjątku. Każdy miał coś w sobie, jakieś cechy, które przemawiały za tymi postaciami. Po prostu nie wyobrażam sobie tego serialu bez żadnego z nich, tworzyli wspólną całość i to było piękne. Za każdym razem gdy siedziałam przed telewizorem, bądź teraz przed komputerem (ponieważ oglądam ten serial nagminnie przez cały czas ;)), widzę jak się świetnie bawią razem, to bawię się wraz z nimi. Także trudno mi wyróżnić kogokolwiek, jednak z babeczek to chyba jednak Monica, za te jej neurozy, pedantyzm, który się pogłębiał z sezonu na sezon. Jak dla mnie była najbardziej charakterna. A z facetów, Chandlera lubiłam na początku, ten jego sarkazm był cudowny, jednak od bodajże 3 czy 4 sezonu, jak Joey zaczął być coraz bardziej gapowaty i mało rozumny...i był cudowny w tym, to chyba jednak na niego bym oddała swój głos :)

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

1. Chandler. Jego humor mnie zabija
Poza Joey'em (czasami ta jego głupota powala) reszta mniej więcej na tym samym poziomie, ale jak trzeba typować dziewczynę to oczywiście Phoebe.

Adulka_2

Ja uwielbiam Chandlera i Monikę :)
Phoebe trochę mnie irytowała.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

wiadomo, że Chandler i Monica . Kocham ich :)

anooniim

Ja kocham wszystkich tak samo i bez wyjątku... wszyscy są tak samo rąbnięci (pozytywnie:) ) a jednak inaczej:)
Rachel - trochę paniusiowata ale luzacka i fajnymi minami i głosem,
Monika - pedantka niby najrozsądniejsza ale w końcu chyba najbardziej zwariowana..
Pheobe - blondynka ze swoim zdaniem i broniąca zawzięcie swoich poglądów trochę dziwnych...
Joey- wiecznie zboczone dziecko....
Chandler- sypiący ripostami ...
Ross- naukowiec tez niby najpoważniejszy ale zarazem "najgłupszy"
...i uwielbiam to jak Fibi czasami mówiła coś bardziej fantastycznego a Ross jako uczony patrzył się na nią jak na wariatkę:)

Adulka_2

chandler i monika !

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Pheobe uwielbiam za jej dziwacznośc Monice za te jej neurozy świetnie sie wczuwa w stan niezadowolenia z panującego nieładu , Rachel za naiwnośc okraszona dobrym gustem , Chandlera za te jego sarkastyczne docinki Rossa za bycie profesorem z częstą mentalnością bobasa a Joyego za totalny luz do życia .oni wszyscy sa boscy .jest to jeden z seriali gdzie cała ekipa jest tak dobrana jak w mało którym serialu.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Dla mnie oczywiście też wszyscy są świetni, ale skoro mam wybierać. To tak, z dziewczyn Pheobe, a z chłopaków Chandler, chociaż Joey i Ross też mnie rozbrajali.

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Chandler i Monica

ocenił(a) serial na 6
Adulka_2

Z zbiegiem czasu opinie się zmieniają, ale ja powiem: Joey i Phebe :D

ocenił(a) serial na 10
Filmaniak_19

Phoebe.

ocenił(a) serial na 6
_minotaur__

oj za szybko pisalem i pominalem jedna literke ale widzialas w powyzszych komentarzach "Pheobe" albo "Monika"? :P

Adulka_2

Chandler, Joe i Monica.

Reszta straszna i irytujaca.

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

Chandler i długo długo nic