Wybiło 1000 odpowiedzi, dlatego czas na kolejną odsłonę naszego wątku :)
Załóżmy, że fotel Chandlera to Rozkładaniec i już :)
Kto planował zjeść w Święto Dziękczynienia nie indyka, a sushi?
Ross w opinii Amy był sztywniakiem, który kochał się w Rachel od 9 klasy. A potem pomyliła go ze sprzedawcą tureckiego fastfoodu :)
Z kolei Monika była zapamiętana jako grubaska, która chodziła ciągle za Rachel.
Podczas kolacji Monika popisała się fobią dotyczącą talerzy, co Amy skomentowała jako zachowanie nienormalnej kobiety ;)
Ok, wiemy, że Monika zeszczuplała i z brzydkiego kaczątka stała się piękną kobietą. Pytanie - kto przeszedł zupełnie odwrotną metamorfozę - tzn bardzo przytył?
Poszukuje współlokatorki.
"Wanted. Female roommate, non-smoker, non-ugly."
oddaje
1-gdy wziął do ręki ognistą kulę, czyli element fantastycznej gry wymyślonej przez Joey'a
2-gdy podczas spotkania z Charlie, Joey'em i Rachel wyciągnął naczynie z piekarnika gołymi rękami
Niech ktoś podpowie nr 3, bo nie pamiętam :)
3 sytuacje gdy któryś z chłopaków nosił jeden (lub więcej) ciuch na drugim? :)
1 - Joey gdy umawiał się z bijącą go dziewczyną
2 - Joey w odcinku, w którym wszyscy byli spóźnieni na złość Chandlerowi
Joey miał na sobie dwa paski w kawiarni, kiedy prosił Rossa o radę dot Charlie- nie chciał przed nią wyjść na głupka :)
amelinowa, mam na myśli ciuch dokładnie jeden na drugim:)
Podpowiem- chodziło o Chandlera :)
Chodzi o scenę po zerwaniu z Cathy, kiedy pod normalnymi spodniami miał te dresowe? :)
Na wszelki wypadek zadam pytanie, mam nadzieję, że nietrudne:
Proszę o podanie dokładniej daty śmierci Phoebe :)
Phoebe mówi, że odezwie się do siostry dopiero po swoim trupie, a będzie to ... Ross wtedy zamierza grać w grę.
dziewczyny, która przez pomyłkę dodzwoniła się do mieszkania Joeya i Chandlera
oddaje
Wymieńcie przynajmniej trzy wstydliwe/żenujące rzeczy, jakie Chandler robił w dzieciństwie.
1. Regulował brwi "kolegom" swojego ojca ;-)
2. Wygrał konkurs na sobowtóra Vanilla Ice (tylko to raczej w okresie młodzieńczym, nie dziecinnym, także oceń, czy zaliczasz).
Też miałam na myśli okres dziecięco-młodzieńczy, chociaż o tym konkursie na sobowtóra akurat zapomniałam ;)
Jeszcze chociaż jedno
miał różowy rowerek ze wstązkami (dostał stary od taty)
był pierwszym z lewej tancerzem podczas występu swojego ojca raining man
I jeszcze rozbierał swojego kuzyna+ miał na studiach makatkę, która cytując Rossa "DŁUGO NIE WISIAŁA NA ŚCIANIE!" ;)
Kto i dlaczego miał jeść (lub raczej ssać) kruszony lód? (i nie, nie mam na myśli lodowych rożków, które zrobiła Phoebe na party u Moniki).
Carol, zaraz przed porodem, Rachel jej go przyniosła (gdy Ross i Suzan po niego poszli)
Jak dobrze, to oddaję ;)
Jak Ross nagrał powitanie na automatyczną sekretarkę (gdy mieszkał u nich chwilowo)
Kim dla Monici był Jered?
Wymyślony chłopak.
Jak nazywał się chłopak, którego Monika była jego szczupłą koleżanką?
Will, grany przez Brada Pitta
Czego Rachel zazdrościła księżnej Karolinie? :)
Kiedy fryzura Monici nie podobała się innym przyjaciołom? Wymieńcie 4 sytuacje
na Barbados- najpierw kiedy puszyły się jej włosy, potem kiedy zrobiła sobie warkoczyki. Pamiętam tylko te dwie:P
Nie podobała się też blond peruka w której Monika pracowała w restauracji, ale nie wiem czy to może być :)
kiedy Monica błagała Phoebe o podcięcie włosów, zapewniając, że na pewno jej się będzie podobać, wyszło jednak nieciekawie :)