Delta Dawn
Jakiego języka uczył się Ross, kiedy chciał pomoc Rachel zdobyc mieszkanie?
Tzn babcia umarła w 8 odcinku a Monica już tam mieszkała więc jej śmierć nie była powodem zostawienia jej mieszkania :)
Monica wzięła ją na ręce i zaczęła bujać :)
Jak do Chandlera zwracał się trener Ruben?
Little baby girl Chandler :P
Fragment jakiej piosenki Eltona Johna śpiewała w jednym z odcinków Phoebe? (zmieniła słowa)
Kiedyś włosy wkręciły się jej w łańcuch, musiała obciąć dużą ich część ("jeszcze długo były nierówne!")
Kto (i w jakich okolicznościach) stłukł w mieszkaniu Moniki wazonik?
Pheobe.Stłukła go wtedy gdy zajmowała się trojaczkami franka.
Ile godzin Joey,Rossi Monica grali w piłkę w meszkaniu Moniki (6-sta seria)
Hm, chyba tylko było powiedziane, że grali od wieczora do 6 rano. (wtedy przyszła Phoebe i zakończyła zabawę).
Nie wiem, czy to poprawna odpowiedź,dlatego wstrzymam się z zadaniem pytania :)
Było powiedziane, że rzucają 4 godziny, ale nie wiem czy to było liczone razem z czasem, kiedy rzucał tylko Ross i Joey, czy tylko kiedy rzucali już z Monicą.
No właśnie na pewno dłużej niż 4 godziny, bo skoro skończyli o 6 rano, a Monica przyłączyła się do nich zamiast iść do pracy, to niemożliwe, żeby szła na 02:00 w nocy ;)
Także zakładam, że grali od około 20:00, 21:00.
:)
No tak, ale do 6 rano grała z nimi jeszcze Rachel i Chandler, a pytanie dotyczyło tylko Monici, Joey'go i Rossa. Przynajmniej ja tak zrozumiałam ;)
Zaczęli grać w mieszkaniu Moniki o około 13:17 bo gdy Joey zapytał o godzine Ross powiedział że jest 14:17 a Joey że rzucają już od godziny i przenieśli się do mieszkania Joeya a Monika dołączyła do nich gdy rzucali 2 i pół godziny :) gdy rzucali 4 godziny dołączył Chandler :) po 10 godzinach rzucania przenieśli się do mieszkania Moniki bo zgłodnieli :) skończyli o 6 rano :) Czyli w mieszkaniu Moniki rzucali ok 8 godzin :) A łącznie około 17 :) Pozwolę zadać sobie pytanie :)
Kim była Crystal Chandelier ? :)
Ja zrozumiałam, że w pytaniu chodziło o podanie czasu do momentu, kiedy dołączył Chandler (kiedy grali tylko w trójkę).
Crystal Chandelier była striptizerką, którą zamówił Chandler i sam jej nadał taki pseudonim ;)
Kto w grupie przyjaciół jest najstarszy?
Hm .. nie ogarniam :) Chodzi Ci o to dlaczego Chandler nie lubił brać kąpieli (w wannie) ? :)
Jeśli o to chodzi, to dlatego że nie chciał siedzieć i kisić się we własnym brudzi.Ale wstrzymam się z pytaniem :)
ja też ;) I szukałam w pamięci, szukałam odcinka w którym ktoś kąpał dzieci Franka ;)
No dobrze, to czekamy na pytanie od Mateusza :)
wydaje mi się, że 50$ albo kto da więcej (lub co łaska w innym tłumaczeniu). Ale nie mam pewności, więc wstrzymam się z pytaniem
Recytacje książeczki Emmy - "Love you forever"
siossstrzyczka zadaj pytanie bo odpowiedziałaś poprawnie :)
W Meksyku ;)
Z jakiej "firmy" dzwonił Ross do Rachel w pierwszym dniu jej pracy? (odebrał Mark:P)
Z firmy ''Ross i Rachel" :)
To może wróćmy do wymieniania : wymień fuchy/prace jakie wykonywała Phoebe (minimum 11) ? :)
hmm.... wszystkich na pewno nie wymienię:P tylko to co mi przyjdzie do głowy:P
masażystka, gitarzystka, statystka, asystentka Chandlera, kelnerka, pracowała jako Mikołaj w święta:), piosenkarka, pisarka (nie wiem czy się liczy:P)
1 masażystka
2 gitarzystka/piosenkarka
3 sprzedawczyni sombrero
4 sprzedawczyni choinek
5 zbierała pieniądze na kweście świątecznej
6 catering z Monicą
7 przez pewien czas żyła ze złodziejstwa na ulicy
8 nie wiem, czy możemy to uznać, ale w poprzednim wcieleniu była pielęgniarką i opatrywała żołnierzy w szpitalu polowym :)
Myślałem o tym ale nie liczyłem tego - ale zaliczmy :) Aczkolwiek choinki sprzedawał Joey - przecież Phoebe była temu przeciwna :)
Czyli z pielęgniarką będzie minimum 12 :)
Co do choinek, to Phoebe oburzona całą sprawą próbowała wcisnąc staruszkowi liche i stare drzewko. Czyli to może nie do końca praca, taka naciągana fucha ;)
No tak ale nie była to zlecona praca, ani nie dostawała za to nic :) Uznaję 7 - jeszcze 5 :)
ale jeszcze to co powiedziała Krycha500
8. asystentka chandlera
9. statystka w dnż
10. telesprzedawczyni
11. krótko ale jednak śpiewała dzieciakom w bibliotece (to można dołożyć w sumie do piosenkarki)
Mateusz-uznajesz nasze odpowiedzi?
Podobają mi się takie trudniejsze pytania, trzeba pogłówkować... :)
Nie wiem czy to można uznać:P, ale Phoebe jeszcze "pracowała" jako menadżerka Joeya;P
Kiedyś w rozmowie z Monicą, Phoebe spytała, czy złe jest "dawanie dupy za pieniądze"
;)
Aaaaa... no tak. Wiedziałam, że gdzieś dzwoni, tylko nie wiadomo w którym kościele ;)
LeiSkywalker tylko chodzi chyba o pracę, którą wykonywała. Pomysł z nożami z tego co wiem, nie został zrealizowany :)
Dokładnie Agnieszka :) w pytaniu chodziło mi o prace bądź fuchę którą wykonała :)