Delta Dawn
Jakiego języka uczył się Ross, kiedy chciał pomoc Rachel zdobyc mieszkanie?
Był to numer pagera Rossa. Na ten numer miała dzwonić Carol w przypadku porodu.
U stóp jakiej góry "wędrował" Joey podczas swojej "podróży po zachodniej Europie" :D?
Za granie w rzutki ("hammer darts").
Dlaczego Rachel nie została wpuszczona na imprezę, na którą zaprosił ją Joshua?
Wydaje mi się, że dlatego, że na karcie gości był błąd w jej nazwisku, co wykorzystała jakaś inna kobieta i wbiła się przed Rachel, a Rachel ją później za to uderzyła.
Mam nadzieję, że dobrze pamiętam, a więc zadam swoje pytanie: Co Ross kupił Carol, kiedy zakochał się w niej w college'u?
Nazwał to ''betonowym cudem'' (concrete miracle)
Ile było warte prześcieradło Rossa wg Phoebe ? :)
To pytanie już było - ja je zadałam ;)
80 centów.
Jaką ostatnią rzecz chciała zrobić zdaniem Mra Adelmana jego żona i co było ostatnią rzeczą, jaką zrobiła faktycznie?
W takim razie sory nie zauważyłem :)
Chciała zobaczyć wszystko i przespać się z nim po raz ostatni, a ostatnia rzecz to zobaczenie lesbijskiego ślubu :)
Co zrobił Doug gdy Chandler nie chciał mu oddać obrączki ? :)
że skończy jak mr Heckles?
ile wg żartu Rachel kosztowałby pierwszy skurcz Carol w taxi a ile każdy kolejny? :)
@toczka_ to pytanie ma kilka odpowiedzi, bo można jeszcze powiedzieć " Michael Flatley lord of the dance" (michael flatley król tańca), bał się również psów.
Ehhhh, faktycznie pytanie jest nieprecyzyjne, nie pomyślałam o tym :(
Michael Flatley wypędza z Chandlera owsiki ;)
Chodziło mi o rzecz, której boi się Chanler...
hmm w jednym odcinku Chandler miał pretensje do Moniki, że kupiła papier toaletowy z małą dziewczynką na opakowaniu, ponieważ bał się jej :P chodziło Ci o to?
Odpowiedź na moje pytanie: staniki, Chandler boi się ich, bo nie umie ich rozpinać ;)
Chandler boi się tylu rzeczy, że trudno nadążyć :D
Dawajcie następne pytanie.
pytanie toczka_ :
ile wg żartu Rachel kosztowałby pierwszy skurcz Carol w taxi a ile każdy kolejny? :)
odpowiedź to 2 dolary za pierwszy i 50 centów za każdy kolejny
Dlaczego Phoebe nie mogła iść z Julie na zakupy do Bloomingdale's?
bo to byłaby zdrada wobec Rachel, a wymówka była taka że idzie z babcią do weterynarza?
kto włożył rękę Rachel do ciepłej wody, żeby zsikała się w śpiwór? :)
Teodofon Śmierdziuch :)
do pewnej knajpy trzeba było "pójść z pumą". dlaczego? :)
Bo dawali tam takie gigantyczne steki.
Jakie języki znała Phoebe? (Podpowiedź: nie o wszystkich była mowa, ale wiadomo, że mieszkała w różnych częściach świata...)
właściwie to dlatego, że "jeśli zje się kilogramowy stek, ma się go za darmo", ale chyba uznajemy? :)
Francuski, włoski, może czeski bo było o tym że mieszkała w Pradze.. ? Zbyt mało ?
Dokładnie o to mi chodziło:) Nie wiedziałam, czy wpadniecie na ten czeski:)
Pytanie?
Rachel dostała jacht, po tym jak zdechł jej kucyk.
Jakiego słowa użyła Rachel, gdy chciała poinformować ojca o ciąży?
Chandler, Frank, Leslie
Gdy Monica zaczęła umawiać się z synem Richarda, Ross stwierdził, że będzie mogła powiedzieć swoim dzieciom, że spała z ich dziadkiem, co Monica wtedy odpowiedziała (do każdego z przyjaciół)?
Ten poślubił lesbijke, ta uciekła od ołtarza, ta zakochała się w łyżwiarzu geju, ten wrzucił proteze swojej dziewczyny do ognia a ten mieszka w skrzyni :)
Kto polizał Chandlera w metrze w szyje ? :)
Willy, znajomy Phoebe.
Jak nazywało się ciasto, przygotowane przez Rachel w Święto Dziękczynienia?
Trifle (Biszkopty z owocami) - z tym że to nie ciasto, a deser :)
Jaki problem miała Monica, którego nie potrafiła rozwiązać aż do 13 roku życia ?
zostanmy przy Monice - w jaka czesc ciala wsadzila sobie 14 letnia Monica dlugopis?? :)
W ucho.
Nie wiem czy tego już nie było, ale najwyżej się powtórzy: Ile razy (wg Rossa) Ross i Rachel uprawiali seks podczas gdy byli parą?
Na B, czyli w skali polskiej na 4, a to dlatego, że Charlie chciała się z nim przespać, a on nie miał czasu, bo sprawdzał testy i wszystko pozostałe ocenił właśnie na B :)
Jakie plakaty (przynajmniej jeden) wiszą w sypialni Joey'ego?
Z Alfred'em Hitchcock'iem :)
Joey w dzieciństwie chciał zostac weterynarzem. Dlaczego zrezygnował z tego pomysłu? ;p
bo trzeba "grzebać w krowie" :))
podczas pewnej fuchy Phoebe powiedziała, że pewni ludzie wykręcają się od płacenia. jakie przykłady podała? (3)
Masaż trwał za krótko, nie znam tych piosenek, te sombrera są za małe :)
Gdzie wybrał się Chandler z Monicą z okazji "dziesięciu miesięcy związku" ? :)
Dokładnie pisze się to jean georges ale zaliczam :) W końcu ktoś odpowiedział :) Pytanie ?
Monica, Chandler i Joey - ani razu, Ross trzy razy, a Rachel i Pheobe raz - czyli w sumie 3 przyjaciół.
Jaka plotkę wymyślił Will(Brad Pitt) na temat Rachel?
że ma zarówno męskie jak i żeńskie narządy płciowe, jej rodzice rzucili monetą i postanowili ją wychować jako dziewczynkę, ale ma śladowy penis.
jak się nazywali trzej byli faceci Charlie?
Albert Wintermeyer, Benjamin Hobart, Billy
Co było wygaszaczem ekranu na komputerze Rachel?