Delta Dawn
Jakiego języka uczył się Ross, kiedy chciał pomoc Rachel zdobyc mieszkanie?
Chandler
jaki problem wymyśliła Rachel, kiedy chciała pogadać z Joey'em, po tym jak jej wyznał miłość i zrobiło się między nimi dziwnie?
Yasmine?
Jak nazywała się rodzinka z filmu, który Chandler odebrał, jako prezent walentynkowy?
Powiedziała, że jej szef chce kupić jej dziecko.
Jak nazywała się rodzinka z filmu, który Chandler odebrał, jako prezent walentynkowy?
Blargon 7.
Jak miała na imię dziewczyna, z którą umawiał się Joey, aby wzbudzić zazdrość Kate?
Lauren.
Jaki przysmak przygotował Ross dla Marcela kiedy ten miał go odwiedzić po skończeniu pracy na planie?
tort/ciasto z robakami?
jak Phoebe w młodości nabawiła się zapalenia wątroby?
Napisał, że prowadził wykopaliska w Kairze.
Czyim przeciwieństwem jest Erica? (nie Anna Faris :))
Doobre pytanie :) jedyne co mi przychodzi do głowy to - Jack? ;) jeśli to nieprawidłowa odpowiedź - może jakaś malutka podpowiedź?
Jeśli to prawidłowa odpowiedź, następne pytanie brzmi: Skąd chłopcy mają psa-rzeźbę?
kiedy Joy mieszkal sam mial w domu "porcelanowe zoo" pies byl jedyna rzecza ktora Ross byl w stanie dla niego odkupic kiedy ten zbankrutowal i musila wrocic do Chandlera.
zostajac przy temacie - gdzie Chandler poznal Eddiego - chwilowego wspollokatora?
Ross odkupił go Joey'owi, gdy ten wpadł w długi, inaczej mówiąc to jakby pamiątka po samotnym mieszkaniu Joey'a :D
Gdzie Chandler trzymałby Monicę gdyby skurczyła się do 5 cm? ;)
Jest kardiologiem.
Jak i jaką dokładnie liczbę musiała wyrzucić Monica w kasynie, by razem z Chandlerem wzięli ślub?
na ulicy przed Central Perk
jaki pomysł miał Joey na rozstrzygnięcie kto z przyjaciół może opuścić mnieszkanie w pierwsze urodziny Emmy?
robili obie wyscigi z zabawek na baterie - kogo pierwsza dojdzie do mety ten bedzie mogl wyjsc++
Co Joey kupil rodzicom Monici i Rossa na ich rocznice?
rachel - myślę że nie masz racji, bo to był pomysł Monici :) Joey zaproponował by wybrać liczbę od 1 do 10 - ten kto wybierze najwyższą > wychodzi :))
rachel20 a odp na Twoje pytanie brzmi - nazwał ich imieniem gwiazdę, oraz kupił kamasutrę dla starszych :)
Jaką ma pracę Chandler Bing ?? :D :D
Heeej, to nie fair! :D
Pracuje w firmie analizującej i przetwarzającej dane innych firm.
Jaki jest najstraszniejszy film według Joey'a?
Zacne pytanie, naprawdę :)
W końcu znalazłam odpowiedź - Cathy Bates w "Nieszczęściu" :)
Chyba nie pogmatwało się aż tak, żeby się od razu gubić... ;)
Odpowiedziałam niepoprawnie na pytanie o przeciwieństwo Eriki, więc później się poprawiłam, ale nie zadawałam już pytania, ponieważ zadałam je już wcześniej ;p
ale fakt - zadano już w międzyczasie kilka pytań, na które, wydaje mi się, nie udzielono odpowiedzi, a zadano kolejne ;)
Straszny bałagan, więc uporządkujmy:
Najpierw pytanie khjc, czyli 3 seriale, w których grał Joey. Pozwolę sobie odpowiedzieć - "Dni naszego życia", "Mac and C.H.E.E.S.E." i miał chyba epizod w "Prawie i porządku".
A teraz moje wcześniejsze pytanie, nadal bez odpowiedzi:
Najstraszniejszy film wg Joeya?
Chanandler Bong! :D
Co było w torebce, którą Charlie oddała Joeyowi (potem Ross myślał, że to prezent dla niego)?
Bielizna, szczoteczka do zębów i CD :)
Kto pożyczył Phoebe domek nad morzem ? :)
Klient z owłosionymi plecami o imieniu Bob
do jakiej korporacji na studiach "należała" Phoebe i dlaczego ją później zlikwidowano? :)
Fi Beta Tampon. Zlikwidowana po śmierci Reginy Falange przez zatrucie alkoholowe :D
Jaki jest ulubiony drink Moniki ? :)
Scotch on the rocks with a twist. Czyli whisky z lodem i cytryna/limonka.
Co wyslal Ross Emily w paczce przeprosinowej i jaka mialo symbolike?
72 czerwone róże - jedną za każdy dzień znajomości.
Jak się nazywał taksówkarz z Londynu ? :)
Steve, Steve the tv :D
Jaki pomysł dla Chandlera i Monici miał Jowy, gdy okazało się, że nie mogą mieć dzieci?
Nie jestem pewny, ale chyba poprosił Ross'a o to by oddał im Bena :)
Dlaczego Ross masował starca ? :D
Udawał, że jest masażystą, bo myślał, że będzie masował jego wnuczkę.
Jak miał na imię kolega Rondy ze szkoły? ;P