ponieważ zaszła pomyłka w momencie transportu/dostarczenia do mieszkania.
Moniki wtedy nie byto tylko Phoebe i Joey byli w mieszkaniu i nie pamiętam czym byli w tym
momencie zajęci ale nie zauważyli jakie wnoszą do mieszkania.
jak miał na imię chłopak którego Rachel i Monika wzięły za yeti?
Nikt nie zadał pytania,więc ja to zrobię
O jaki musical było pytanie w krzyżówce?
Jakich ,,ulubionych'' czynnośći nie mógł robić Joey , kiedy Emma zaczęła raczkować?
dodaje 5 kg. a Joey nie mogl chodzic nago po mieszkaniu i sprowadzac panienki na noc bo Emma tak slodko placze w nocy? :)
Nowe pytanie : co się stało Phoebe , że zmienił jej się głos? i na jaki? (wiem że może źle sformułowałam pytanie ale nie wiem jak to napisać żeby nie było odpowiedzi w pytaniu ) ;)
Phoebe dostała kataru/grypy i miała bardziej bluesowy głos
W alternatywnej rzeczywistości co zainspirowało Chandlera do napisania historyjki o Archiem, tej która została wydrukowana?
Joey,który chyba nie zjadł snickersa,bo strasznie gwiazdorzył :)
Podtrzymuję pytanie zuzanny,tzn Czego nie mógł robić Joey gdy założono zabezpieczenia w mieszkaniu?
nie mógł korzystać z lodówki i... toalety :P
o czym był film, który Ross oglądał w szpitalu, kiedy odwiedzał z Rachel jej ojca? ;)
z tego co pamiętam to na siłowni ;]
jak miała na imię Kobieta wychodząca z obrazu(dzieło Pheobe)?
(dodam tylko że to moja ulubiona końcówka odcinka ze wszystkich :D)
Demon!
Co naopowiadał Chandler administratorowi mieszkania o Rossie, żeby zniechęcić go do wynajęcia mu kawalerki?
że jest alfonsem, ma psa i stepuje
jaka rzecz ze sklepu z biżuterią przykuła najbardziej uwagę Pheobe kiedy razem z Chandlerem szukali pierścionka zaręczynowego ?
muszkiet
Co swojego odnalazł Joey w pudle z rzecami znalezionymi w Central Perk?
rurki (pipe)
Co Monica kupiła Chandlerowi do kąpieli, co miało sprawić, że będzie ona bardziej "męska"?
od reszty przyjaciół, aczkolwiek pomysłodawcą zdaje się był Chandler
Czym wsławił się partner Monici z balu maturalnego, że aż pisano o nim w gazecie?
1)Julie
2)obejrzał Gwiezdne Wojny 317 razy
z jaką prędkością jechał Ross po autostradzie?
pytanie dodatkowe: wymień 2 powiązania serialu z housem
Wiem, że Hugh Laurie grał tam pasażera samolotu który siedział obok Rachel i nie podobała mu się jej decyzja. Drugie powiązanie nie przychodzi mi teraz do głowy.
aktor który gra doktora housa zagrał w Friends faceta w samolocie lecącego obok rachel. Który miał jej dość. 2 powiązania sobie nie przypominam
chodzi o aktora/aktorkę która jest w serialu powiązana z Phoebe miał/miała dosyć ważną rolę w housie. A tak w ogóle czemu nikt nie odpowiedział na główne pytanie?
mam! chodzi o Anne Dudek, która w Housie grała Dr Amber Volakis, a w Przyjaciołach - Precious, dziewczynę Mike'a :)
Ross jechał z prędkością 37mph(?)
co robił Chandler za każdym razem gdy odwiedzał największe atrakcje Nowego Yorku?
Muczał jak krowa
Co odpowiedziała Monica Ross'owi gdy ten uświadomił Erice,że produkty z hotelowej lodówki nie są za darmo?
powiedziała że jeśli będzie chciała to może zjeść nawet Rosa
Jak miał na imię mężczyzna w śpiączce którym opiekowała się Monika i Phoebe?
Phoebe wysuwała propozycje, żeby miał na imię Glen albo Agamemnon, ale ostatecznie jego prawdziwe imię nie było podane. Nie jestem pewna odpowiedzi, więc czekam na potwierdzenie.
Zakładam, że chodzi o Monanę? Fałszywe imię Moniki, które wymysliła naprędce podczas spotkania z podszywającą się pod nią kobietą
Co o umiejętnościach muzycznych Phoebe sądził szef Central Perku ?
Właśnie nie byłem pewien czy chodzi o Monanę czy Moanne :P
Oczywiście się zgadza.
Że jest beznadziejna i na jej miejscu zatrudnił profesjonalistkę.
Do kogo Phebs wyznała miłość w pamiętnej scenie 'That's a lot of information to get in 30 seconds' ? :D
Wyznała miłość Jacques'owi Cousteau
Jakich słów użył Joey w grze w skojarzenia gdy szukał współlokatorki?