ponieważ zaszła pomyłka w momencie transportu/dostarczenia do mieszkania.
Moniki wtedy nie byto tylko Phoebe i Joey byli w mieszkaniu i nie pamiętam czym byli w tym
momencie zajęci ale nie zauważyli jakie wnoszą do mieszkania.
jak miał na imię chłopak którego Rachel i Monika wzięły za yeti?
Grawitacje, bo czuje się bardziej odpychana niż przyciągana.
Z iloma facetami spała Monica?
Wydaje mi się, że nie było podanej liczny, ani nawet wszystkich nie wymieniła nigdy. Tylko ponagla przez Richarda, żeby powiedzieć, choć w przybliżeniu, powiedziała: " it is definitely less than a ballpark.". Zgadza się? Jeśli tak, to pytanie moje:
Gdzie wylądował biały, ceramiczny (tak?) pies, jakiego Chandler dostał od Joeya, po wprowadzeniu się tego pierwszego do Monici?
joey dał psa chandlerowi jako prezent, więc wylądował on u moniki w mieszkanku w dawnym pokoju rachel
czek na jaką kwotę dostał ross za wydrukowany żart w playboy'u ?
Odpowiedź już była i chodziło mi o balkon właśnie, czyli gdzie wylądował ostatecznie. Poniżej jest. Ale może skocz do ostatniej karty, bo pytanie masz niezłe. :)
Lemon flavoured vodka xD
Jak nayzwala sie babcia Rossa i Monici, ktora zmarła w 1 sezonie w odcinku "the one where nana dies twice"
Althea
Jak nazywał się pies Greenów, o którym mama Rachel pisała jej w liście, że zdechł?
Lapoon?
A jak Joey nazwał psa którego Phoebe mu przyprowadziła na pocieszenie (zdołowany był sytuacja z Rachel)?
Chodzi o to, że coś w stylu Paskudy. Jakoś tak to było tłumaczone w napisach, ale mówiła chyba Lapoon, co byłoby w takiej sytuacji logiczne. Ale poddaję weryfikacji. :)
Tak, w polskim tłumaczeniu to był Paskud.
Psa Joey nazwał Mozarella
Kogo Monica i Chandler spotkali przed windą w hotelu, kiedy wyjechali razem na weekend?
Donalda Trumpa.
Podaj 3 imiona i nazwiska osób, z którymi Rachel poszła do łózka na pierwszej randce.
wlasciwie to nie zrobila sobie tatuażu, ledwo ją igłą dotkneli to wyleciala ;p no i to nie była kropka tylko ziemia oddalona z bardzo, bardzo daleka, tak jak jej matką ją widzi z nieba :P
Z pamięci: Sandrine, Darwin, James, Rain, Ruth, które było przez dlugi czas najlepszym ich pomyslem i moje ulubione Sequoia :D
Co wyszło Chandlerowi po rozwiązaniu quizu, który znajdował się w piśmie dla kobiet?
I to jest prawidłowa odpowiedź, jeśli chodzi o tatuaż! :)
Ale jeśli chodzi o imiona, to myślę, że chdzi o te "ostateczne", w szpitalu. Czyli Isabella i "biblical whore" - Delilah. :)
że bardziej liczy się dla niego kariera niż faceci xD
Jaki jest ulubiony film Rachel? Ten prawdziwy :P
Weekend at Bernie's
ponawiam pytanie : czek na jaką kwotę dostał ross za wydrukowany żart w playboy'u ?
macaroni and cheese with cut hotdogs
jak nazywał się naprawdę kot, którego Pheobe wzięła za drugie wcielenie swojej matki ?
Julio.
Co Gavin napisał Rach na bileciku do prezentu urodzinowego? (jakie "życzenia"?)
For Rachel, bo to było szczere? :D
Ile lat udawała że ma Monica, a ile miała naprawdę?
na bileciku napisane było "from Gavin" :)
Monica mówiła, że ma 22 lata, a naprawdę miała "25 i 13 miesięcy", jeśli chodzi o tę sytuację, o której myślę.
jakie było hobby Franka Jr.?
copacabana
W jednym z odcinkow Janice zadala wszystkim pytanie czy kiedy kolwiek mysleli o tym zeby sie spiknac lub czy kiedy kolwiek bylo blisko czegos... moje pytanie : jakie sie wtedy " porobily pary" w sensie kto z kim :)
Monica & Joey
Phoebe & Ross
Rachel & Chandler
Jak nazywał się pediatra, do którego chodziła Rachel z Emmą?
Jeszcze rachel nienawidzi gdy się robi coś z oczami, dotyka , zakłada soczewkę , zakrapla to jej taka fobia. Było w którymś z 1 sezonów
Chandler bał się psów, zwłaszcza szczeniaków, Monicę przerażały zwierzęta w ludzkich strojach (quiz), Joey bał się duchów-dziewczynek, Ross bał się pająków, Phoebe bała się chodzić do dentysty, nie wiem co jeszcze, jak ktoś wie, to niech dopisze.
A co do mojego pytania to był dr Wiener, w polskim tłumaczeniu (z lektorem) "dr Siusiak", aczkolwiek wiener też oznacza parówkę, więc może zależy jakie było tłumaczenie:)
Chandler boi się psów
Ross lodów i pająków
Rachel - tak jak ktoś już wspomniał: huśtawek
Monica na pewno boi nieposprzątanego mieszkania xd
To wszystko?
Jakimi sposobami Rachel próbowała uwieść Joshua`ę?
Ohohoho. :) Mówimy o przyjęciu? Najpierw grała niedostępną, potem próbowała zawiązać językiem supełek na ogonku od wiśni, potem była butelka, następnie cheerlea-występ, a na koniec próba ściągnięcia stanika. :D Chyba wszystko?
Do kogo Max (współpracownik Davida) porównał Phoebe?
do Yoko Ono.
co robił Joey, kiedy Monica kupowała dodatkowe losy na loterii dla niej i Chandler'a?
Phoebe Buffay pogrzebana żywcem
Czy Carol była grana przez jedną aktorkę? Jeśli nie to w których odcinkach?
W pierwszym odcinku byla inna aktorka - moim zdaniem nieciekawa :/ a potem zastapila ja Carol ktora znamy :)
Dlaczego Ross bal sie , ze Emily tez moze byc lesbijka?
Bo bardzo się zaprzyjaźniła z Susan
Jakie przedmioty Ross wsadził do pudła,żeby udawały rzeczy Monici? (Chodzi mi szczególnie o dwie takie rzeczy)
Hm, lalkę, kolorowankę, koszulkę "Dinosaur Ross" (?) i make-up kid aka clown kid. :)
Czym wg Amy zajmował się Ross?
sprzedawał falafele
Która z dziewczyn poświęciła drut ze swojego stanika, żeby otworzyć drzwiczki od samochodu, które się zatrzasnęły?