ponieważ zaszła pomyłka w momencie transportu/dostarczenia do mieszkania.
Moniki wtedy nie byto tylko Phoebe i Joey byli w mieszkaniu i nie pamiętam czym byli w tym
momencie zajęci ale nie zauważyli jakie wnoszą do mieszkania.
jak miał na imię chłopak którego Rachel i Monika wzięły za yeti?
18 października (takie podaje przy wypełnianiu formularza w szpiatalu ), a druga że w grudniu (tak mówi Gunterowi w kawiarni)
jak tytuł miała książka jaką Chandler kupił Kathy ?
The Velveteen Rabbit
Jak pan Heckles opisywał Joeya i Chandlera w swoim dzienniku (w sensie jakie nadał im ksywki)?
Joey był Włochem,a Chandler gejem od Włocha
Dlaczego z Joey'em było coś nie tak podczas pierwszych urodzin Emmy?
nie miał prezentu dla emmy, ale chyba chodzi Ci o to, że bardziej spodobał mu się tort z penisem niż z królikiem (?)
co sprawiło, że nastrojowe kąpiele chandlera stały się bardziej "męskie"?
Hm, mnie się wydaje, że NIE poznajemy. Chyba wszystkie odcinki sobie w głowie puściłam i nie pamiętam.
Tylko opowiada o imieniu postaci z "All my Children" którą zagrał i jak zginął. (nie napiszę imienia, może pytanie będzie :)
tzn. dowiadujemy się, że ma na imie gunter dopiero pod koniec 2 sezonu, może niezrozumiale napisałam
Ok. To może Frank Jr. - jaki był jego pomysł, na zwiększenie prawdopodobieństwa zajścia w ciążę przez Phoebe? Były w zasadzie dwa, może niech będą oba.
Uzyc 200 embrionow na raz albo upic.
Jaka miala nazwe szkola do ktorej chodzily razem Rachel i Monica?
babka chandlera pytanie; ile odcinków f.r.i.e.n.d.s nie zaczynało się od słów "the one"?
Hm, chyba tylko "The last one".
Święto Dziękczynienia, kiedy każdy opowiadał o swoim najgorszym - za co podziękował (był wdzięczny) Joey?
Hm, co się działo w pilocie? Mnie się wydaje, że to właśnie był pilot, jako że pilot to był "The one when it`s all began" (też z "the one") i epizod 1st "The one when Monca...". Nie było tak? Reszta psycho-fanów :), jaką macie wiedzę na ten temat? Bo ciekawa jestem, czy pół swojego życia w złym przeświadczeniu tkwię.
Lacrosse i golf ("she plays for both teams!" :D beka )
Ile RAMu miał pierwszy komputer Chandlera?
Jelsi mowimy o laptopie na ktorym byla lista to RAMu mial 12 MB, 500 MB hard drive, 28 kB modem :))
http:/ /www. joemonster. org/filmy/39221
moze faktycznie ale myslalam ze kiedys wspominal o innym
Na trochę wypadłam. mszywiol tak jest - o to mi chodziło; jego pierwszy komputer, latop. Bebechy późniejszych nie był podane, ale zakładam, że w 2003 roku miały więcej RAMu. :)
vilee - to było w II sezonie, odcinek kolejny po tym, jak Rachel i Ross całowali się pierwszy raz, w Central Perk. Na tym laptopie chłopaki stworzyli listę za i przeciw związku z Rachel i Julie.
mszywiol chyba Twoje pytanie powinno być, jako, że Twoja odpowiedź była dobra?
pamiętam listę, ale nie pamiętam laptopa ;-) laptop kojarzy mi się tylko z odcinkiem, kiedy rossowi skasował się jakiś wykład i pisał go z moną (coś w tym stylu)
Z Charlie. Na Barbados. Tak :), ale tam nic o bebechach nie było. Tylko o imbryczku Chandlera. :D SECRET imbryczku. :)
Jako że nie ma pytania to ja zadam :
Dzięki komu Joey i Chandler poznali się i zostali przyjaciółmi ?
pytanie chyba było: `jak nazywał się wymyślony przyjaciel moniki z dzieciństwa` niestety nie znam odp
Może dzięki panu Heckelsowi (nie wiem jak to się piszę), marudnemu sąsiadowi z dołu.
stawiam na Marlboro, albo Winfieldy, chociaż ułożenie kolorów mi nie pasuje ;p
Obie palily "Morleye" (nieistniejaca marka uzywana w filmach) :)
Przyznaje jednak prawo do pytania
;)
jaki tytuł miał mieć film, do którego Joey i Rachel rzekomo robili research na konferencji farmaceutów?
" prescription for love"
Jakie tytuły filmów Rachel i Phoebe wymieniały zapraszające Chandlera do kina, gdy myślały, że zdradza on Monikę z agentką nieruchomości?
Kłamca Kłamca, Niezapomniany Romans, Zdrada
Chandler był po uszy zakochany w Janice, co sprawiło że zaczął mieć jej dość ?