Sluchajcie ja tam Wam moge zakupic ta kolekcje i wyslac a potem mozecie sobie ja przesylac i przegrywac ale nieodpowiadam za strate na poczcie - wiecie jak to moze byc!!! Wiec zastanowcie sie kto chce itd...
to może jakieś pytanie
na koncercie jakiego zespołu byli monica, ross i chandler?
zasugerowała ślub, potem jak on przyszedł żeby się pogodzić ona otworzyła drzwi w sukni ślubnej i na dzien dobry powiedziała "I doooooo" bo myslala ze to chandler.
z kim Berry zdradził Rachel?
właśnie, jedyne co przychodzi mi na myśl to "hieny wyjęte spod prawa", ale to dziwny przydomek
Podpowiedź, 1 sezon;) To wypowiedziała Rachel, a Chandler powiedział że też był tak nazywany;)
To bedzie sroda:):)
Komu i dlaczego Phoebe to zaspiewala...Gooood luck! Gooood luck! We all wish you good luuuuuuuuck!!!?????
zaśpiewała joey'emu przed przesłuchaniem do mac and C.H.E.E.S.E
jak nazywała się bibliotekarka, z którą całował się ross?
pozwole sobie zadać pytanie, skoro takowego nie ma xd
Jak naprawdę nazywał się kot, którego Phebe uważała za swoją matkę ?
Nie to ze sie czepiam ale to pytanie pada juz po raz trzeci a ja mam przyjemnosc odpowiadac na to pytanie drugi raz!!!!! JULIO (czyt.HULIO):):)
little drops of heaven, absolutley indescribable
Jak nazywali Rossa w pracy, po tym ja umiescil karteczkę od Phoebe na swojej kanapce ?xd
"mental"
co wspólnego mają estelle i położna z odcinka, w którym rodzi się ben?
To ta sama osoba ;)
Ile razy i w jakich sytuacjach wychodziło że Rachel jest less?;)
Ja kojarze z dwóch sytuacji:
1)Oczywiscie z Melisa
2)Z Mindy (tam byla jakas opowiesc ze byly na jakims obozie harcerskim? i Joey caly czas za nia lazil i sie pytal czy mialy mundurki) i wiecej nie moge sobie przypomniec!!!
rachel nauczyła się od mindy jak się całować i poten jak przytulała się z minicą wszedł joey i też walnął aluzję:)
jeszcze kojarzy mi się fantazja chandlera z zabawiającymi się koleżankami
skoro jesteśmy w temacie to jakie incydenty les miała monica?:D
To nie jest kompletna odpowiedź;) Do tego należy dodać...w Central Perk, jak Alan pogadał z Chandlerem żeby rzucił palenie, Ross powiedział o Alanie "Szkoda że nie jest kobietą", a Rachel odpowiedziała z zamyśleniem "Taaa..." ;)
w którym sezonie ( i odcinku?) lisa kudrow zaczela wystepowac z doczepianymi wlosami?
coś się zablokowało:) chyba nie tylko ja nie mam bladego pojęcia o co chodzi z tymi włosami lisy
ale jeśli mogę, to w związku z 40. urodzinami ulicy sezamkowej może takie zadanie: wymień sytuacje w friendsach związane z ulicą sezamkową (ja na razie mam 5)
To ja moze zaczne (bo napweno nie skoncze bo mam tylko 4 sytyacje)
1. Phoebe piszaca list w dziecinstwie na Sezamkowa (dostala breloczek do kluczy ktorych nie posiadala bo mieszkala w kartonie:)
2. Phoebe i Ben ogladaja Erniego i Berta (bylo to w odcinku jak Phoebe sie dowiaduje o strasznych zakonczeniach filmow, ktorych mama Ich nie puszczala)
3.Kod Bert (niby ustalony przez Chandlera i Joeya kiedy cis sie zlego dzieje)
4. Bert - tak zostal nazwany Joey, (ktory mial tez rzekomo starszego brata Erniego) przez Chandlera kiedy przyszla babka w sprawie adopcji... to wszystko co ja pamietam, lecz z przujemnoscia dowiem sie wiecej!!!!:)
Coś ostatnio mało chętnych do zabawy:(
Ja jeszcze pamiętam kilka sytuacji nawiązujących do Ulicy Sezamkowej:
5. jak Joey się wyprowadzał powiedział do Chandlera, że nie będą mieszkać do końca życia razem jak Bert i Ernie
6. w nowym mieszkaniu Joey'a była czerwona włochata poduszka i Rachel zapyała czy to z oryginalnego muppeta
7. Monica kiedyś przyznała, że kochała Kermita i miała jego plakat i płytę "Jak trudno być zielonym"
8. Emma miała kubek z Elmo, krową i napisem elmuuuuuuuuu
9. jak Monica i Phoebe zaczęły mówić o George'u Stephanopoulusie rachel zapytała kto to Snophalopagus a Phoebe odpowiedziała "kumpel Wielkiego Ptaka":) (chodziło chyba o Nochalopagusa i Wielkiego Ptaka)
Jeżeli coś jeszcze pamiętacie to do dzieła!!! Nie spać mi tu!!!
Gratuluje dobrej pamieci taki szczegolow!!!!!! Ja to wszystko teraz sobie dopiero przypomnialam po Twoim poscie:):)
No faktycznie ostatnio tu cicho...;)
To może coś zadam... Co to jest BUMNUMANUMA??:>
Tez mam dobra pamiec a o ile ona mnie nie myli to Ross podpowiedzial Phoebe jak ma przejsc do refrenu czy nastepnej zwrotki...???? Czyzby????
No to pytanie to bardziej z ciekawości niż jako pytanie że pytanie;)
Ja od nowa oglądam Przyjaciół, już na 5sez jestem i...znalazłam 2 momenty i tak jak to drugi razy usłyszałam to mnie zaciekawiło :) 1 nie pamiętam ale...to było jakoś na początku, a 2 to jak wrócił z randki do mieszkania, to było wtedy jak on chciał sobie TĄ kobietę znaleźć żeby zaznać takiego szczęścia jak Ch&M mają, że pierw przyjaźń...itd;) A Wy jakie macie??:>