Phoebe martwila sie ze Mike nie zrobil kupki przez caly wyjazd:):) No ale nie pomijajmy pytania Marcina bo sama nie mam pojecia wiec czekam na jakas odpowiedz lub podpowiedz;)
No wlasnie tak nie zajarzylam pytania ze i nie skumalam ze to odpowiedz na nie LOL
Przepraszam, nie wiem o co się martwiła, ale jak ktoś na pytanie Pauliny to potem może odpowiedzieć na moje - mam nadzieje, że jest bardzo wredne ;)
A pytanie brzmi - ile razy i w jakich sytuacjach Ross pomagał się ubierać Joey'owi?
Jeśli chodzi o pyt Pauliny to Phoebe miała się ociupinke martwic o...markery;) Że je wącha ;) Si??:>
A pomagał mu kiedykolwiek??;););)
"Well, smack my ass and call me Judy!"...nie mam pojecia kiedy jeszcze mu pomagal:):):)
Skarpetek, butów, rękawiczek, czapki mu nie zakładał.
Spodni i koszuli raczej też.
Kurtkę??
nie mogę powiedzieć o jaką część garderoby chodzi bo się zbyt szybko domyślicie :) miejscie litość :) na tym ta zabawa polega, żeby się trochę pogłowić :)
A kiedy to bylo tzn. na poczatku, w srodku czy pod koniec...kurde to i tak nic nie da i obojetnie czy napiszesz ze wiazal mu buty czy pomagal wkladac sweter czy marynarke czy zapinac spodnie...to i tak nie moge sobie skojazyc...:);)
To mi się udało wredne pytanie ;D A to dość charakterystyczne jest bo jestem pod koniec 9 sezonu i jestem przekonany, że były tylko dwie takie sytuacje z Rossem i Joeyem, obydwie dość charakterystyczne :)
Czy to pomoże jak powiem, że nie mieszkał wtedy z Chandlerem? :)
Dobra Myszowata, bo będziesz pytała o wszystkich innych współlokatorów i w końcu dojdziemy do tego, że mieszkał z Rachel :)
Pytaj dalej bo nie sądzę, że to zawężenie Ci bardzo pomoże :)
MAM!!!!!
"Joey and Rachel's, Ross is helping Joey with his tie... to bylo kiedy Joey odbieral Soapie!!!! Czyli juz wiemy ze Ross pomagal Mu zawsze zawiazywac krawat!!!!!
Wiedziałem, mogłem się nie odzywać! :) Myszowata - na drugi raz żadnej podpowiedzi nie dostaniesz :)
Bez tego lekkiego zawezenia nigdy bym nie zgadla!!!!!! Dawac nastepne WREDNE - cos sie dzieje!!!!!!:):)
To ja pozwolę sobie zadać;)
Co stoi na ścianie u dziewczyn której...nigdy nie widać?? Jakie rzeczy?;)
To ja pozwolę sobie zadać pytanie;)
Co jest pod i na ścianie u dziewczyn której PRAWIE nigdy nie widać? Bo z tego miejsca kręcą ;)
Chyba jaks komodka na ktorej trzymaja trunki na imprezach??? ale co wisi??? Mysle!!!!!!:):)
W pierwszej serii wisza tam ze 3 obrazy...i stoi tam tez regal z kilkoma ksiazkami:)
i drugie pytanie jakby wam się nudziło - w CZYICH smokingach Chandler czuł się dobrze i do kogo sławnego one należały?
Brosnan - i w jego smokingu nie czuł się dobrze :) Marynarka była za duża, a spodnie za ciasne. Pozostałe odpowiedzi dobre :)
No myślę nad tym, ale jedyne co póki co wymyśliłam to to że...zostawię to innym :P
teez, ale byyył taki jeden odcinek, w którym ten skrót rozwinięto w baaardzo specyficzny i fajny sposób.
PhD to Doctor of Philosophy, stopien naukowy. w serialu dwa razy byl uzyty w innym " kontekscie" pretty huge dick <lol> pytanie? kiedy?
o sory to pytanie juza padlo- raz jak siostra rachel w 9 serii byla na sw dziekczynienia i jak rachel powiedziala " ross has Phd" odpowiedziała " euuughh:( [ ijjju], a raz jak zboczek lazil za phoebe i pochwalil sie PHD w restauracji, a ona myslala, ze to przeznaczenie, bo wyczytala to z fusow.
to ja- w jakich okolicznosciach byla uzywana proca w serialu?