Ja jeszcze dodam wielki kac Chandlera po imprezie urodzinowej Joey'a (Ow, no ‘woo-hooing,’ no ‘woo-hooing.’)...
yyy Myszowata- faktycznie sa te pocałunki, ale jak czytałam twoje posty to skojarzyłam z innym odcinkiem:P
Kto osądzi Rachel? ale w jakim sensie? Chodzi o odcinek z 'Yettim'?:p Nic innego nie przychodzi mi do głowy
ross powiedzial do niej ze ten ktos "judges you!!" :) i to nie bylo przy yettim :P
Znowu cos znajomego i nawet ja zadawalam wieki temu to pytanie:):) To byl Ross do Rachel: "Ugly baby juges you":):)
5000 to było wtedy jak Phoebe znalazła palec w puszcze?Lub z bankiem co nie dość że kasę dostała to jeszcze "super" telefon?:>
Za kciuka dostala $7000 - If you never smoke again I'll give you seven thousand dollars!...
otoz za kciuk phoebe dostala 7 tysiecy, a za pomylke w banku tysiac i telefon- pilke. najbardziej mi pasuje loteria i zakup gazety, zeby napisac, ze ross sobie wyrwal reke, ale na loterii mieli wygrac duzo wiecej nie?
Znacznie wiecej bo... Oh well, the powerball lottery is upto 300 million and they don't sell tickets here in New York, so...:):)
no widzisz podobnie myslimy :) albo mamy amnezje/ zacmienie umyslu/ - podpowiedz plis w takim razie, albo cos itomahawk pomerdal w pytaniu ?
MAM!!! Jesli Chandler wygra $5000 to zapisze sie do silowni i "podpompuje sie" troche i walnie Richardowi:):)
Zawsze sie ciesz ze odpowiem na pytanko a za chwile ogarnia mnie wielki smutek ze musze zadac pytanie:):):PPPPP
chodzi o chandlera i jego nielubienie psow. joey mu mowi, zeby sobie wyobrazil ze to big gerbil- duzy myszoskoczek ( tak?) a chandler na to- doesn't it scare you? poprosze o chwilke na wymyslenie pytania jesli to dobra odp?
ok zakladam, ze dobra, wiec: komu ross powiedzial, ze nie wolno wspinac sie na dinozaura?
Carlowi. ,,Carl, nawet dzieci sławnych rodziców nie mogą się wspinac na dinozaury''
Jak miał miec na imię bokser, którego Joey miał zagrac we Wszystkich Twoich Dzieciach.?
Monica zgubiła zalotkę do rzęs podczas wyjazdu z Chandlerem.
Jedyne co mi przychodzi do głowy póki co.
Mam narazie 2: Phoebie wyrwala sobie 4 rzesy i powiedziala That can't be good , jeszcze jak CH podkrecal J...
kurde na raty mi sie przypomina :/ chandler wyrownywal joeyowi brwi a pozniej wymyslili ze podkreca mu rzesy :)
wlasnie nie bylam pewna czy rzesy wtedy tez, czy tylko powieki. wiec zostaja jeszcze 2 nadal...
o J i CH juz zostalo odpowiedziane ( szybko szybko bo - tak, myszowata- zaraz musze zejsc z kompa:P )
I jeszcze piosenka Phoebi o prochach matki...even her eyelashes ...wiecej nie pamietam
Znalazlam ta piosenke...My mother's ashes, even her eyelashes are resting in a little yellow jar...:):):)
zgadza sie, piosenka wymiata hehe. do ostatnich rzes dam podpowiedz - chodzi o jedna z dziewczyn joey'ego :D
Fanka - prześladowczyni która brała Joey'ego za Drake Remoray'a. O ile się nie mylę, przysłała mu w liście rzęsy.
zgadza sie- brawo :) brooke shields :)nie wiem kto z was zadaje pytanie, kazdy cos dorzucil do pieca ;)
Jaki zapach - wedlug Moniki - mial dywan w jednym z pokoi w hotelu w New Jersey????
Dywan śmierdział stopami, ale ten tekst padł tylko w wersji uncut.
Jakie zwierzaki miała Rachel i jak się wabiły?
eeeno w uncutach sie bedziemy grzebac ?
pies- lapoo
kot- mrs whiskerson
chomik- twinkles
kucyk- no name
nie wiem, czy liczy sie kot, ktorego miala jej babcia, czy tarantula jak mieszkala u joey'ego itp
nie mam pewnosci czy to wszystko, wiec nie zadaje
No i miala jeszcze 'dzelnego' zolwika ktory ponoc mocno sie trzymal po smierci LaPooh i to chyba byl Teddy:)