Z tego co wyczytałam na allegro to te wersje jubileuszowe co są po 300zł i mniej to są bez napisów, a z nimi to znacznie droższe są:/
No ale...coś kosztem czegoś;)
Pytanko: Co jest napisane na zegarze w kuchni M&R??:>
święto dziękczynienia, dom Monici i Chandlera. powiedział je Ross. ;)
Kto z 'przyjaciól' NIGDY się ze sobą nie całował ? ;d
Tak na powaznie to nie calowali sie:...moim zdaniem:):)
-Ross i Chandler
-Monika i Joey
-Phoebe i Monika...czy mam racje???:)
Niestety Ross i Phoebe calowali sie bardzo namietnie na stole bilardowym we Flaszbaku:):)
myszowata nie masz racji :D ogladalam Friendsów u Ophry (nie wiem jak sie pisze) i tam Matt Le Blanc wypowiedział się, że on calował się ze wszystkimi więc i z Moniką też :)
pewnie że tak, za zamiane mieszkania chłopaki całowali się z dziewczynami - Chandler Joey Monica i Rachel
co Ty gadasz. Nie całowali się ze wszystkimi tylko Monika i Rachel sie całowały, a chłopaki patrzyli!
No wlasnie, tylko dziewczyny sie calowaly. A ja mowie ze chodzi mi o prawdziwe calowanie nie tam jakies cmokanie na sylwestra czy urodziny!!!!!:):)
Kiedy mowil Rossowi zeby podpasowal pismo na pracach uczniow i zobaczyl czy Jego adorator to chlopak czy dziewczyna:)
Jedyne co udało mi się znaleźć to to, że pan ten skomponował piosenkę "I'll be there for you". Jako, że nikt nie powiedział nic lepszego, a ja, najwidoczniej, nie znam pełnej odpowiedzi to Ty ją podaj Satie bo troche mnie to męczy :)
owszem, prawdziwy pan michael skloff pojawia sie w napisach - muzyka, i jest ( był?) mężem marty kauffman( chyba nie musze przedstawiac?). w serialu jest b. króciutka wzmianka - podczas imprezy absolwentów, kiedy ross wymienia rozne osoby ze studiow, a chandler nie ma pojecia o kim jest mowa "Ross: He was roommates with John Rosoff. He went out with Andrea Tamburino. She dumped him for Michael Skloff. Chandler: (looking around) Did I go to this school?" - to akurat mozna bylo znalezc w scriptsach :P:P:P
niech wiec ktos inny teraz zada pytanie
Próbowałem googlować, niezbyt dogłębnie - przyznaję się, ale nie wyskoczyło mi to nigdzie. Po prostu zirytowała mnie stagnacja w konkursie, brak odpowiedzi i nowych pytań ;)
luzik - ja rowniez czekam na nowe pytania- moga byc b wredne ( jak moje hehe)
było to już całkiem niedawno - Fluffy Meowington's
Wymień conajmniej 5 sytuacji, w których Chandler i Joey się ściskają/obejmują/przytulają ;)
1. Gdy Monika rozwaliła piłkarzyki.
2. Gdy Joey się wyprowadza od Chadler'a.
3. Gdy wprowadza się ponownie.
4. Gdy Chandler wychodzi z skrzyni, w której siedział za karę.
5. Po wygranym konkursie Ross'a po którym następuje zamiana mieszkań.
Kogo pocałował Chandler jako pierwszego?
Wydaje mi sie ze Rachel kiedy dziewczyny pojechaly na impreze do akademika lecz pewnosci nie mam!!!!!:)?
Wymien kilka sytuacji kiedy Friends (nie koniecznie razem) pospiesznie WYBIEGALI z Central Perk. To taK z ciekawosci ile sytuacji sie nam uzbiera:):)
1. Phoebe wybiega za Ross'em gdy ten wyjawia jej że nie doprowadził rozwodu z Rachel do końca.
2. Gdy przyjeżdza łódź z licytacji, Joey wybiega.,
3. Gdy Ross przypomina Joey'owi że ma przesłuchanie do roli, ten wybiega i na ulicy zagaduje jeszcze dziewczynę.
4. Gdy Joey wypomina wszystkim że jest 12 w południe (chyba) i nie są w pracy tylko przesiadują w kawiarni.
Na razie tylko tyle mam, muszę pomyśleć ;) Myszowata pisz też swoje ;).
5. Ross wybiega, aby odebrać honorarium za dowcip w playboy'u, Chandler biegnie za nim.
6. na bank jest wiecej, ale tak na szybko to w odc TOW the Bullies, Ross i Chandler pija kawe bardzo szybko parzac sie w jezyk i wybiegaja, zeby nie natkanac sie na przesladowcow
1.Monika i Chandler wybiegaja uprawiac sex zeby pobic w tym Phoebe i Gariego
2.Phoebe sciga Monike gdy ta pierwsza ruszyla do faceta lezacego w comie
3.Zdaje mi sie ze Rachel i Ross tez kiedys wybiegli uprawiac sex:):):)
4.Rachel i Ross scigaja Joeya i Phoebe gdy ci wystawili Ich na nieudane randki:)
5.Kiedy Rachel po termine usiadla na kanapie i zaczela "krzyczec" do plodu:) GET OUT!!!! i wszyscy sie zwineli:)
To tyle na razie z mojej strony!!
Facet z którym spotykała się Phoebe, który wmówił jej, że po tym jak się z nim przespała nie musi do niej dzwonić.
Moje pytanie: Zakończeń jakich filmów nie zna Phoebe?
Old Yeller, Love Story, Brian's Song, Terms of Endearment...jezeli dobrze to
Podczas jakiego wydarzenia Chandler mial wlozona koszulke z napisem UNITED WE STAND:)????
podczas bicia rekordów na ms pacman :)))
wymien sytuacje( a jest i ch sporo) kiedy phoebe mowi " oh no"[ eł neeeł]
No niezle wyzwanie...:)
1.Ten z dzienkczynieniem kiedy w poprzednim zyciu byla pielegniarka na wojnie i bomba wyrwala Jej reke x 2
2.Kiedy sie okazalo ze slub w Vegas liczy sie jako normalny:)
3.Kiedy Chandler wrzuca papierosa do Jej kubka:)
Na wiecej nie mam czasu!!:):)
niezle wyzwanie to bylo twoje wredne pytanie:P
z mojej strony tez 3
1. jak przyprowadzila rachel do central perk, zeby ta poznala ojca swojego dziecka a tam Tag..
2. jak gary strzela do ptaka
3. jak trigger wywala dzrwi i okazuje sie, ze nie na dary,l zeby monica i chandler sie nie dowiedzieli
to oczywiscie nie wszystko...
no widze mouse'owata ;), ze chwilowo zostalysmy same na placu boju. mam nadzieje, ze to tylko przestoj. dawajcie - rach ciach bach i nastepne pytanie!!!
No i wlasnie oczekiwalam od nastepnej osoby jakiegos pytanka bo ja jakos lepiej odpowiadam niz zadaje:):)no ale jak mus to mus: To bedzie latwe - wymien kilka sytuacji kiedy tylko dziewczyny (i niekonecznie razem) staly na holu.
piszac rach ciach bach mialam nadzieje, ze ktos jeszcze wymieni akcje z [ eł neł] :((
same dziewczyny bez chlopakow?
monica i rachel i akcja "upuscilas skarpetke" ( kiedy rachel chciala powiedziec rossowi, ze nadal go kocha)
phoebe i monica, jak amanda wypaplala, ze kiedys phoebe chciala " odciac" monike
jak zgaslo swiatlo i rachel i phoebe szukaly wlasciciela kota
...
...
Już jestem więc nie zostałyście same :P
Ja dorzucę:
- Monika i Rachel posypują w piwnicy gostka (oj jak ma na imię) proszkiem. Następnie idą go przeprosić.
- Rachel robi to jeszcze raz sama.
- Jest też sama na korytarzu gdy, wybiega od właśnie tego gostka gdy jego siostra woła go do wanny.
- Phoebe i Rachel gdy Phoebe ma uwodzić Chandlera.
Krótkie pytanko:
Kto pierwszy i drugi z przyjaciół poznał Joey'a?
Pierwszy Chandler, a druga Monika.
Wtedy jak Phoebe uwodziła Chandlera w holu pojawił się też Joey :)
Wymien wszystkie duże kłótnie Moniki i Rachel, podczas których ich rozjemcą była Phoebe :)
Z takich grubszych klotni to napewno kiedy Rachel sie wyprowadzala od Moniki, kiedy klocily sie o randke z JCVDamm'em i to by bylo na tyle ode mnie...OJJJ chyba trace swoja moc:(:(:(!!!!!
- Monika i Rachel posypują w piwnicy gostka (oj jak ma na imię) proszkiem. Następnie idą go przeprosić.
To był Dany ;)
piszac rach ciach bach mialam nadzieje, ze ktos jeszcze wymieni akcje z [ eł neł] :((
To przez to się zastój zrobił bo nikt więcej pomysłu nie ma:P
Z takich sytuacji to jeszcze:
- Mon jak do niej dotarło że zostanie ciocią,
- Mon i Kati? Ta co z Joeyem mieszkała a później była jego dziewczyną, chwilowo jej imię mi wypadło z głowy;) więc wtedy jak miały się dogadać dla dobra Joeya
- dziewczyny jak szukały Marcela, nie wiem czy się będzie liczyć ;)
No to może tez coś łatwego zadam, Ile i wg kogo potrzeba czasu pozostawić po zerwaniu?
Według Joeya było to zdaje się 30 minut :) To było wtedy kiedy Rachel chciała uderzać do Taga. A Phoebe powiedziała miesiąc, chyba.
A jeśli chodzi Ci o inną akcję kiedy gadali ile czasu zajmuje im dojście po siebie po nieudanym związku to padło stwierdzenie, że Joeyowi nie zajmuje to dłużej niż prysznic :)
proporcjonalnie to tego jak głupia jest sytuacja - jakoś tak :)
o co martwi się Phoebe (odnośnie Mike'a)?