yy to może ja zadam, ale i tak wiem że myszowata wie:P Jaki serial leciał w tv po zakończonym pościgu, którym emecjonował się Chandler i kierownik hotelu?
Ja juz tyle razy ogladalam moja "ankat" serie ze juz nie kojarze co jest z normalnych odcinkow a co nie...sorrrrrrry ludzie!!!!...mi po prostu trzeba pomoc:):):) lol
Jaka konsole do gier miala Phoebe, i kto byl najweselsza postacia w "przyjaciolach"?
Pozwolilem zadac sobie dwa, bo sa dosc proste.
nie jestem pewna czy chodzi o gameboy'a, ktorego miala w szpitalu?
co do drugiej czesci pytania to sprecyzuj troszke?
pewnie chodzi o jakis jeden motyw, ale dla mnie we friendsach wszyscy sa dosc weseli? :|
w miedzyczasie poki nie ma stone colda- moge zadac pytanie? - dziekuje :)
jak nazywal sie teatr, gdzie wystepowala kathy?
o tego radosnego czy wesolego kolesia to moglo tez chodzic o tego z ktorym phoebe sie spotykala nie pamietam jak sie nazywal ale gral go alec baldwin ;)
Parker nie byl wesoly raczej strasznie pozytywnie nstawiony do zycia - strasznie absorbujacy i irytujacy:):)
Że szef chce kupić jej dziecko :) Jakie prezenty gwiazdkowe zakupione na stacji benzynowej dostali poszczególni przyjaciele?
powiedziała joey'owi, że jej szef chce kupić jej dziecko (nie mylę się?)
oddaję pytanie komuś innemu...
odpowiedzieliśmy w tym samym czasie:)
Rachel- wycieraczki i płyn do szyb, Ross colę i fantę(?) a Monica prezerwatywy, tylko nie pamiętam co dostała Phoebe.
Rachel nie dostała płynu do szyb tylko coś zapachowego, choc nie wiem co to było ;P A Phoebe dostała coś 'nietypowego' ale oczywiscie bardzo sie ucieszyła ;D
jak nazywal sie teatr, gdzie wystepowala kathy? myszowata- nie tak jak napisals :D
Rachel dostała się chyba drzewko zapachowe ;)
Najzabawniejszą? Hmm Jeśli nie Funny Bobbie, nie Parker (ochhh już dawno bym takiego udusiła ;) ), to może piesek Mozzarella?? ;););)
Satie specjalnie wlaczylam ta serie. I najpierw pokazuja napis (taki jak napisalam) a potem jak Chandler i Ross siadaja na miejsca i jeszcze Chandler sie chwali ze to jego dziewczyna tam gra - to ja juz nie wiem!!:)
Ratunku! wlasnie wlaczylam po raz piaty ten odcinek i nazwa brzmi " around the block" 4 seria 13 odc, i chandler z rossem siadaja na miejscach i chandler sie chwali, ze to jego dziewczyna :|
kurde jest tez tam napis circle in the square. czyli, ze jeden to nazwa teatru a drugi tytul sztuki?
No i niestety bardziej na nazwe teatru pasuje mi ten Circle in the Square - Satie jak myslisz?????:)
sorry, ze sie tak wcinam, ale wymysliłem fajne pytanie! ;D Co zaśpiewał Chandler po tym jak zaaplikował sobie hel z balonu, to było chyba po urodzinach Rachel? Podajcie dokładnie tekst, nie tytuł piosenki
"first time I was afraid.... I was petrified...." hihihi
podajcie rozne sytuacje, gdzie chandler zamiast slow uzywa belkotu :)
O matko z corka...ja sie nawet nie wcinam w to pytanie bo tego jest na caly dzien!!!!!!!!!!!!:):)
Ja odpadam dzisiaj i tu cytuje Satie " Bo musze juz zejsc z kompa"...:PPPP:)hi, hi
ooo satie, pojechalaś. temat-rzeka. przyłączam sie do myszowatej i daje okazje innym sie wykazac ;-)
A ja pomyslalam sobie ze jednak sprobuje (mam angine i leze w wyrze wiec nie mam nic innego do roboty) i zaczne znowu od serii 1 ale NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)...
odpowiadam na pytanie- np. kiedy opowiadał monice o swojej dziewczynie z obozu i jak z nią zerwał, bo była za gruba.
pytanie: chandler wygrał na studiach konkurs na podobieństwo do vanila ice. co zrobił wtedy ross?
zajal 4. miejsce i sie rozplakal
ale jestescie cienkie bolki :P niech beda chociaz 3 najbardziej spektakularne bełkoty
1. Kiedy po wprowadzeniu sie do Moniki zacza sprzatac i nagle zdal sobie sprrawe ze nic nie lezy jak powinno - BLAHEBDMSDLKHDYSLKDBTYDS 2. Kiedy dawali sobie prezenty walentynkowe wlasnorecznie zrobione, powbijal olowki w papierowy kubek i wieszak i powiedzal ze to naprawde jest - FLAFAJGENOJFWAS:):) (to akurat moja wlasna interpretacja)
A 3 belkot to jak Ketie mu dziekowala za Velvet Teen Rabbit a On odpowiedzial - UHL ELL...moje 3 zaliczone teraz dawac inne:)
hahaha - moja ( tego drugiego ) to "flaaarlblarrrlarts" :D one more please + pytanie :) jakby co to podpowiedz- czesto belkoty chandlera zaczyna ja sie na "f"