PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 354 tys. ocen
8,2 10 1 353950
8,6 47 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Zabawa cz 5 :D

ocenił(a) serial na 10

No to dalej jedziemy... :D

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

yy to może ja zadam, ale i tak wiem że myszowata wie:P Jaki serial leciał w tv po zakończonym pościgu, którym emecjonował się Chandler i kierownik hotelu?

ocenił(a) serial na 9
kala19

Czyzby ER???

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

czyżby:))) tzn tak:) jak nazywal sie siostrzany obraz Gladyss?

ocenił(a) serial na 9
kala19

Glynis - znaczy sie fonetycznie:PPP

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Czyli Glynnis...:)

użytkownik usunięty
myszowatek81

pod jakim numerem mieszkal yeti?

ocenił(a) serial na 9

Akurat znowu to ogladam...pod 15...a pytania nie mam

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

to był Davey a jego imię też padło tylko w wersji uncut:)

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

w sensie żółw:) Davey

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

A o co chodzi z tym Davey????:)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachaaaaaaaaaa:):) Nie wiem czemu myslalam o Tobbym:)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Ja juz tyle razy ogladalam moja "ankat" serie ze juz nie kojarze co jest z normalnych odcinkow a co nie...sorrrrrrry ludzie!!!!...mi po prostu trzeba pomoc:):):) lol

ocenił(a) serial na 10
mycha213

Jaka konsole do gier miala Phoebe, i kto byl najweselsza postacia w "przyjaciolach"?
Pozwolilem zadac sobie dwa, bo sa dosc proste.

ocenił(a) serial na 10
Stone_Cold

nie jestem pewna czy chodzi o gameboy'a, ktorego miala w szpitalu?
co do drugiej czesci pytania to sprecyzuj troszke?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Jak wesoly to Fun Bobbie ale to moze cos podchwytliwego:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

pewnie chodzi o jakis jeden motyw, ale dla mnie we friendsach wszyscy sa dosc weseli? :|

ocenił(a) serial na 10
satie333

w miedzyczasie poki nie ma stone colda- moge zadac pytanie? - dziekuje :)
jak nazywal sie teatr, gdzie wystepowala kathy?

użytkownik usunięty
satie333

o tego radosnego czy wesolego kolesia to moglo tez chodzic o tego z ktorym phoebe sie spotykala nie pamietam jak sie nazywal ale gral go alec baldwin ;)

ocenił(a) serial na 10

nazywał się chyba Parker :) (chłopak Phoebe, nie teatr)

ocenił(a) serial na 9
buzzkill

Parker nie byl wesoly raczej strasznie pozytywnie nstawiony do zycia - strasznie absorbujacy i irytujacy:):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Circle in the Square - nazwa teatru...no to moze: jak Ross nazwal Joshue?????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Jason.
Jaki problem w pracy wymyśla Rachel żeby Joey znowu z nią rozmawiał?

ocenił(a) serial na 10
kamorek

Że szef chce kupić jej dziecko :) Jakie prezenty gwiazdkowe zakupione na stacji benzynowej dostali poszczególni przyjaciele?

ocenił(a) serial na 9
mycha213

powiedziała joey'owi, że jej szef chce kupić jej dziecko (nie mylę się?)

oddaję pytanie komuś innemu...

ocenił(a) serial na 9
mycha213

odpowiedzieliśmy w tym samym czasie:)

Rachel- wycieraczki i płyn do szyb, Ross colę i fantę(?) a Monica prezerwatywy, tylko nie pamiętam co dostała Phoebe.

ocenił(a) serial na 10
NiepoprawnaMarzycielka

Rachel nie dostała płynu do szyb tylko coś zapachowego, choc nie wiem co to było ;P A Phoebe dostała coś 'nietypowego' ale oczywiscie bardzo sie ucieszyła ;D

ocenił(a) serial na 10
NiepoprawnaMarzycielka

podkładki na sedes zdaje się... z czego się chyba najbardziej ucieszyła:)

ocenił(a) serial na 10
kala19

zgadza się :-)

ocenił(a) serial na 10
buzzkill

jak nazywal sie teatr, gdzie wystepowala kathy? myszowata- nie tak jak napisals :D

ocenił(a) serial na 10
satie333

Rachel dostała się chyba drzewko zapachowe ;)

Najzabawniejszą? Hmm Jeśli nie Funny Bobbie, nie Parker (ochhh już dawno bym takiego udusiła ;) ), to może piesek Mozzarella?? ;););)

ocenił(a) serial na 9
mycha213

Satie specjalnie wlaczylam ta serie. I najpierw pokazuja napis (taki jak napisalam) a potem jak Chandler i Ross siadaja na miejsca i jeszcze Chandler sie chwali ze to jego dziewczyna tam gra - to ja juz nie wiem!!:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Ratunku! wlasnie wlaczylam po raz piaty ten odcinek i nazwa brzmi " around the block" 4 seria 13 odc, i chandler z rossem siadaja na miejscach i chandler sie chwali, ze to jego dziewczyna :|

ocenił(a) serial na 10
satie333

kurde jest tez tam napis circle in the square. czyli, ze jeden to nazwa teatru a drugi tytul sztuki?

ocenił(a) serial na 9
satie333

No i niestety bardziej na nazwe teatru pasuje mi ten Circle in the Square - Satie jak myslisz?????:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

zwracam honor

ocenił(a) serial na 10
satie333

sorry, ze sie tak wcinam, ale wymysliłem fajne pytanie! ;D Co zaśpiewał Chandler po tym jak zaaplikował sobie hel z balonu, to było chyba po urodzinach Rachel? Podajcie dokładnie tekst, nie tytuł piosenki

ocenił(a) serial na 10
buzzkill

"first time I was afraid.... I was petrified...." hihihi
podajcie rozne sytuacje, gdzie chandler zamiast slow uzywa belkotu :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

O matko z corka...ja sie nawet nie wcinam w to pytanie bo tego jest na caly dzien!!!!!!!!!!!!:):)

ocenił(a) serial na 10
mycha213

c'mon :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ja odpadam dzisiaj i tu cytuje Satie " Bo musze juz zejsc z kompa"...:PPPP:)hi, hi

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

ooo satie, pojechalaś. temat-rzeka. przyłączam sie do myszowatej i daje okazje innym sie wykazac ;-)

ocenił(a) serial na 9
buzzkill

A ja pomyslalam sobie ze jednak sprobuje (mam angine i leze w wyrze wiec nie mam nic innego do roboty) i zaczne znowu od serii 1 ale NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)...

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

odpowiadam na pytanie- np. kiedy opowiadał monice o swojej dziewczynie z obozu i jak z nią zerwał, bo była za gruba.

pytanie: chandler wygrał na studiach konkurs na podobieństwo do vanila ice. co zrobił wtedy ross?

ocenił(a) serial na 10
paulina_es

zajal 4. miejsce i sie rozplakal

ale jestescie cienkie bolki :P niech beda chociaz 3 najbardziej spektakularne bełkoty

ocenił(a) serial na 10
satie333

o dzien dobry pani:) zycze rychlego powrotu do zdrowka :)

ocenił(a) serial na 9
satie333

A dziekuje, to tylko alergia na prace:):) Zaraz podam 3 belkoty...

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

1. Kiedy po wprowadzeniu sie do Moniki zacza sprzatac i nagle zdal sobie sprrawe ze nic nie lezy jak powinno - BLAHEBDMSDLKHDYSLKDBTYDS 2. Kiedy dawali sobie prezenty walentynkowe wlasnorecznie zrobione, powbijal olowki w papierowy kubek i wieszak i powiedzal ze to naprawde jest - FLAFAJGENOJFWAS:):) (to akurat moja wlasna interpretacja)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A 3 belkot to jak Ketie mu dziekowala za Velvet Teen Rabbit a On odpowiedzial - UHL ELL...moje 3 zaliczone teraz dawac inne:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

hahaha - moja ( tego drugiego ) to "flaaarlblarrrlarts" :D one more please + pytanie :) jakby co to podpowiedz- czesto belkoty chandlera zaczyna ja sie na "f"

ocenił(a) serial na 10
satie333

oj za dlugo pisalam posta. bylo jeszcze dr flen...ennnflen....ston, bla bla bla z janine i czesto blaaaarlalala :) sorka, ale pytanie zadajesz ty myszowata :D