nie da sie juz dodac posta w zabawie nr 7 :|
oczywicie nie monika. podpowiem, ze chlopek ;)
Pewnie zolta sukienke miala Phoebe, ale kiedy ni hu hu nie wiem. A z malych to zapewne Ben lub Emma, ale kto i kiedy tez nie wiem. To dalam wyczerpujaca odpowiedz :P
Daj Satin moze jakas podpowiastke, bo bedzie wisialo to pytanie :)
dobra Itom, daje podp :P zolta kiecka phoebe miala niezwykly dodatek... a dzieciecy atrybut zostal hmmm pozyczony. teraz nie ma przebacz ;)
No faktycznie nie mozna edytowac postow. Znalazlam jeszcze Rachel w zoltym sweterku w odcinku, kiedy spoznili sie na thgsv (otwierajaca scena w CP)
1) film sprzed balu 'maturalnego' Rachel i Monici
2) retrospekcja z Thanksgiving kiedy Monica ucięła Chandlerowi palec
3) The one that could have been
4) retrospekcja z imprezy na, której Chandler całował Rachel
sie kwak nie kwapi to ja zadam :P ( oczywiscie kwak sie nie obrazaj, masz pytanie w zapasie, ja daje dla rozruchu)
do czego Chandler chcial uzyc zwlok Rossa?
zeby sie ochronic przed Joeyem, który chciał poćwiczyć swoje całowanie z chłopakami;D wymienić sytuacje kiedy przyłapano Chandlera i Monice uprawiających sex ;)
Chociażby ok. 2 razy w jednym odcinku(?), jeśli się nie mylę.
1. Phoebe przez okno nowego mieszkana Ross'a (byłe mieszkanie gołego grubasa:))
2. Ross ze swojego mieszkania przez okno, kiedy przyszedł z "szefem" do nowego mieszkana, aby pokazać mu, że nie musi być dłużej na urlopie, wtedy zaczął tak strasznie wrzeszczeć:).
mam jeszcze Londyn - wesele Rossa i Joey, ktory ich przylapal, chociaz sie nie polapal ( ale "wiersze" mi ostatnio wychodza hihihihiihih <lol>
Ojciec Monici w szpitalu jak Mon i Chandler robil to w schowku i pielęgniarka na jednym ze szpitalnych łóżek :)
Mogę?:) Jak coś, ktoś odbije sobie potem:) W jakiej sytuacji Phoebe wypomina coś dla Rachel, a właściwie, to co jej wypomina?:)
czy chodzi o to, kiedy ph mon i rach wybieraja z ktora wolalyby isc na randke i phoebe zarzuca rachel, ze jest popychadlem, czy moze odc z bieganiem i to ze jest sztywniara?a moze, ze rach w dziecinstwie miala kucyka i inne bajery? kilka sie jeszcze znajdzie, ale nie wiem, czy chodzi o jak najwiecej sytuacji, czy jedna konkretna? i nie bardzo rozumiem " wypomina coś dla Rachel" to zaza doprecyzuj plis :)
Nie,nie,nie:P
To tak jakbym zrobiła Ci coś, a potem byśmy się kłóciły i Ty byś mi to wypomniała:P
" Pamiętasz jak zrobiłaś mi to i to... ? " Coś w podobie:)
Chodzi mi o jedną konkretną sytuację:P
aaaa to pewnie chodzi Ci o to, że jak Pheobe pyta sie chandlera i monici czy moze grac na ich slubie to rachel mowi, że sie dopiero zareczyli to pheobe jej przypomina - pamietasz czas kiedy spalilas mi mieszkanie?
mam nadzieje, że dobrze ;) odrazu zadaje pytanie ;) Do czego według przyjaciół predyspozycje ma Chandler ? :D:D
stevie wonder " isn't she lovely". w ktorym odcinku nastapil mobbing i sexual harassment na joeym?
Jak miała na imię była dziewczyna Chandler'a, którą rzucił dlatego, że przytyła?
Julie
Wymieńcie sytuacje, w których Monica powstrzymuje się od posprzątania czegoś
Kiedy przyjaciele zarzucili jej, że nie potrafi być "szalona". Ona wtedy zostawiła byle jak rozrzucone buty, a będąc w łóżku leżała i myślała, czy nie wstać i nie schować ich.
Kiedy okazuje się że koleś z którym poszła na randkę oszukał ją iż nie uprawiał seksu od dwóch lat. Pozwala wtedy Rachel zostawić jego zegarek na podłodze i miażdży go nogą. Myślę i myślę, może jeszcze coś wymyślę :P
o, o tym nie pomyślałem, ale też dobre. sytuacja o którą mi chodzi wciąż nieodgadnięta :D
raz jak chandler posprzątał dom monice a ta sie chciala opanowac by nie powstawiac rzeczy na swoje miejsce by nie robic przykrosci chandlerowi... cos takiego było kiedyś chyba:D
1. no kiedy Chandler zatrudnil sprzataczke to jak monica sie dowiedziala to mowi ze w takich sytuacjach zawsze sprzata - konkretniej
2. Kiedy ida z rachel do okulisty i rachel wywala platki na podloge to ta tego nei sprzata i wychodzi
no to pozwole sobie zadać pytanie ;)) Ktorzy przyjaciele się całowali? - wymienic wszystkie pary;)
było to już, ale ja chyba nie odpowiadałem:
- Rachel z Rossem
- Rachel z Phoebe
- Rachel z Joeyem
- Rachel z Moniką
- Monica z Chandlerem
- Monica z Rossem
- Joey z Phoebe
- Joey z Rossem
- Ross z Phoebe
- Phoebe z Chandlerem
wszystko?
wymagało to chwili skupienia ;)
Dlaczego Ross założył na siebie 3 kamizelki ratunkowe na raz?
Jołłłłłł!!!! Dlatego że "You have to respect the sea":):):) czyli żeglował z Rachel:) Jaki samochód wegług Friensów miałby Ross po ich ewentualnej wygranej w loterię???
Kiedy Monica usiłowała odtworzyć przepis babci Phoebe na ciasteczka, piekła kolejne serie próbne ciasteczek. Która seria zaszkodziła Rossowi? Chodzi o numer