nie da sie juz dodac posta w zabawie nr 7 :|
oczywicie nie monika. podpowiem, ze chlopek ;)
Bilet do kina, w którym byli na pierwszej randce,skorupka jajka ze śniadania, które po raz pierwszy zrobił jej do łóżka, i z tego co pamiętam to kość albo kawałek kości z muzeum,gdzie po raz pierwszy "byli razem" :)
Jakiego pseudonimu często używała Phoebe?
By zerwac z J i nie zrobic mu przykrosci (bo Ursule to nie obchodzilo)
Gdzie poleciala Rachel bez Rossa?????
swietym mikolajem? :P wspollokatorka phoebe? wymyslona na poczekaniu? who knows :D
a kim byl Danny?
Tak jest, wyczerpujaca odp. :)) Danny - Yeti, facet Rachel :D
Dlaczego Rachel nie pojechala na narty?
Nie pojechała na narty bo nie zdarzyła na samolot ponieważ zatrząsnęły się drzwi mieszkania. Dobrze pamiętam? :)
a moge ja?:P
jak juz jestesmy przy imionach na "D" to wyjasnij kontekst imion:
Don
Daniel
Drew
(jest chyba wiecej na "D"? ale na razie te trzy please :))
A no rzeczywiście zapomniałam zadać pytanie :)
Nie jestem niestety dobra w imionach więc nie odpowiem na te pytanie.
nie mam pojęcia czy o to chodzi, ale to jedyne co mi się kojarzy
Daniel - Daniel Day-Lewis, którego Rachel umieściła na swojej "liście"
Drew - Drew Barrymore, z którą imprezowała R przy okazji poznania Jean-Claude van Damme'a, i z którą M rzekomo chciała mieć 'trójkącik' wiecie o co chodzi ;)
Don coś mi świta ale jeszcze nie zaświtało do konca ;p
aaach no tak, oczywiście, że tak! Nawet parę dni temu oglądałem ten odcinek, dlatego coś mi wyraźnie "świtało" :):):)
2 na 3, ale luzik ;) ( daniel, to imie wybrane przez monike dla dziecka chlopca ( jak rach rodzila)
skoro nikt nie zadal, to ciag dalszy:D
Doug
Debbie
Dorothy
nie dziwie sie, bo to postacie, ktore nawet nie wystepuja, jest tylko o nich wspomniane. moze to pytanie bardziej na trudniejsza wersje zabawy, ale mnie ponioslo z tymi "D", i juz trudno :) licze, ze ktos znajdzie :)
znowu kojarzy mi się z listą sław, z którymi wiecie :), tym razem Rossa, gdzie umieścił Dorothy Hammel, ale pewnie nie o to chodzi
a Debbie to chyba przyjaciółka Phoebe, która goli głowe? Ale głowy nie daje xD
wiesz co, ja mialam na mysli inne, ale to nie oznacza, ze nie masz racji. sprawdzilabym ta przyjaciolke ph, bo oprocz bonnie miala jakas co goli glowe, ale nie pamietam imienia. jakby cos to dajesz. ( a jakby cos to mam kolene 3 na D :P)
To może ktoś bedzie wiedział na pewno odnośnie tej kolezanki Ph
A póki co zadam w temacie imion, bo widze ze stał sie popularny
Wyjasnij na czym polegał gag z imionami Judy-Julie-Jody :D
Chodzi o to jak Monika poszła z Julie coś zjeść a potem Rachel znalazła w kieszeni Moniki rachunek i próbowała się wytłumaczyć przed Rachel. A dokładnie:
R: Monica, z kim jadłaś ???
M: Judy.
R: Kim ???
M: Julie.
R: Co ???
M Jody.
R.Byłaś z Julie ???
Dokoncze odp. na pytania Satie:
Dorothy - kojarze imie z pogrzebu babci M i R. Scena kiedy Ch rozmawial z jakas dziewczyna, ktora wziela Go za geja.
Daniel - cos z Male Nanny, chyba dziecko, ktorym opiekowal sie Sandy.
Drew - kolega z biura Chandlera, potencjalna randka dla Rachel.
Debbie - kolezanka Phoebe, ale to ta co zginela razona piorunem.
Chandler wszedl i powiedział: "Znałazłem Ci 50-ciu facetów" :)
Kim była Amanda?
była znajoma (chyba sąsiadka jeśli dobrze pamiętam) Ph i M / kobieta na przyjęciu którą R pomyliła z ojcem Chandlera A-MAN-da :D
pytanie: Dlaczego Joey nie dostał roli w reklamie ZOO (jakie było uzasadnienie producentów)?
Dobrze kombinujesz :)
Ale chodziło mi raczej o Amande z którą Ross się spotkał żeby zrobic na złośc Rachel :)
ta Amanda była dokładnie w 4 sezonie 5 odc.
A jesli chodzi o twoje pytanie to nie wiem czy dobrze mysle. Nie dostal roli bo małpa byla lepsza od niego?
Joey nie dostal roli (pojade z cytatu): Weren't believable as a human being.
W jakiej reklamie wystapil Marcel?
W reklamie piwa.
Joey kupił komplet encyklopedii lecz tylko z jedną literą. Jaką?
Litera "V", nie zebym sie czepiala, ale to nie komplet encyklopedii :)
Jaka ksywe mial Joey w restauracji Moniki?
No tak. Komplet encyklopedii chciał mu wcisnąc sprzedawca ale on kupil tylko jedną. Mój błąd. :)
Na lampce :) (klucz się nagrzał i ross sie oparzył :) :)) dobre to było :D
Gdzie były zagubione aparaty z wesela Ch i M (których Ch. szukał)?
w walizce u moniki
itomahawk, brawo za wnikliwosc, o te wlasnie postacie mi chodzilo, oprocz daniela, ktory jak wczesniej pisalam mial byc imieniem dla dziecka mon :)
no wykanczamy te D :D
Dina
David
Delilah ( dilajla)
Dina to jedna z siostr Joeya
Delilah to ostateczna wersja imienia dla Emmy ktora sie nie przyjela (bo to biblijna zdzira:):):)
a David to David (the love of my life - Phoebe) chyba ze byl jeszcze inny
Co David sobie odmrozil??????:)