PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742391}

Quantico

2015 - 2018
7,0 6,9 tys. ocen
7,0 10 1 6907
6,0 3 krytyków
Quantico
powrót do forum serialu Quantico

Drugi sezon to tak naprawdę będzie powtórka z sezonu pierwszego, tyle że zamiast szkolenia na agenta FBI dostajemy casting na BONDA 25. Pierwszy epizod nie był zły, najciekawiej wyszedł wątek w "przyszłości" i ten atak terrorystyczny choć wydaje mi się że brak już potencjału.
Moim zdaniem odcinek na 3,7/6

patryks83

Dokładnie zastanawiałem się jak można zrobić 2 sezon zamkniętej opowieści przecież już skończyli szkolenie na agenta FBI i zabili w finale kreta , o którym była mowa w pilocie sezonu . W 2 sezonie mamy to samo danie tylko na innym talerzu , nowa obsada , zamiast szkolenia na agentów FBI jest jakaś farma która szkoli agentów wywiadu , Praktycznie z tego odcinka tylko atak terrorystyczny mnie zaciekawił , tylko jak widzę tak dobrze zaplanowany atak a chwilę później nasza główna bohaterka ma pistolet na głowie od jednego z zamachowców i robi zamach w stylu Chucka Norisa i wytrąca mu broń to aż się nie chce dalej oglądać , takie sztuczki to można robić Adamiakowej , która trzęsie się z broniom w ręku i nie chce strzelać a nie terroryście , I nadal wałkują wątek miłosny Bootha i Alex , Ocena odcinka 3,5 /10 i chyba szkoda czasu na dalsze odcinki :)

Tomasz_KOT

3 sezonu raczej nie będzie, gdyby 2 miał ze 13 ale teraz przyjdzie nam podziwiać to przez kolejne 21 odcinków. Chyba raczej spasuję.

Tomasz_KOT

Nowy sezon fajnie się zaczął,od razu atak terrorystyczny i to na prezydenta,nowe szkolenie CIA.Wkurza mnie ten romans ciągnięty na siłę i liczne głupoty np: Alex była w kuchni mogła tego gościa zabić nożem ale nie woli się z nim tłuc przez pół odcinka.