Nie wiem jak można było pozbyć się 2 aktorek które jako tako ciągnęły ten serial i to w momencie kiedy akcja jako tako się rozwijała urwać wątki i zrobić losowy przeskok 10 lat xD Nie ma sensu dalej oglądać
Musieli zrobić przeskok, bo fabuła tak naprawdę zaczyna się w tym momencie, więc nie jest to losowy przeskok. O zmianie aktorek było wiadomo od bardzo dawna, więc tym bardziej nie rozumiem zdziwienia. Alcock i Carey świetnie zagrały swoje role, D'Arcy i Cooke podołały zadaniu i dobrze je zastępują, jeśli cokolwiek można powiedzieć po jednym odcinku.
Nie wiem jak można wyciągać wnioski i oceniać co jest strzałem w stopę a co nie po 1 odcinku którego akcja nadal dotyczy prologu. Jakie urwane wątki? Chłopie będzie jeszcze jeden albo dwa przeskoki i dopiero zacznie się akcja XD
Naprawdę forum pod tym jak i innymi nowymi serialami które są popularne dowodzi jak bardzo ludzie zidiocieli. Porównać to co jest na tym forum do np. tego co było przy Grze o Tron pod powiedzmy sezonem 4 to jakby porównać malucha do lambo.