PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

Jestem rozczarowany. Ledwo co dotrwałem do końca. Liczyłem na to, że serial ten będzie na poziomie LOST. Widocznie się przeliczyłem...dużo przeliczyłem, a pomysł wydawał się całkiem, całkiem... Jeśli chodzi o emocje - to ich prawie w ogóle nie ma, tylko jeden aspekt mnie nęka - kim jest ta łysawa ciemnoskóra kobieta, która posługuje się prądem i dlaczego nie chce tego ujawnić ?
W LOST tych tajemnic było kilka, a nawet kilkanaście. No cóż, daję 5/10 mając nadzieje, że serial się rozkręci. Lepiej by było, gdyby główną rolę grała jakaś inna aktorka. Ta nie pasuje mi do koncepcji filmu.

ocenił(a) serial na 3
zawpork

Po pilocie dałem 5..teraz do 6 podrzuciłem,ale zdecydowanie na kredyt. Odcinek 2 po proostu mnie troche zaciekawił i mam nadzieje,że może następne bd pozytywna rozrywka:) nie pasuje mi większość aktorów niestety.. jakość ta "cukierkowość" mnie drażni..

ocenił(a) serial na 4
zawpork

nie wiem czy 5 to nie za wiele, to serial genialnych pierwszych 3 minut ;/ dalej tania chuj.wka !

ocenił(a) serial na 8
zawpork

mnie ostatnio tak od 2 tygodni czyli od końca wakacyjnej przerwy zaczęło przeszkadzać w serialach praktycznie wszystko, może dlatego że się naczytałam za dużo książek w wakacje, ale nic w życiu tak bardzo mnie nie zdenerwowało jak ten serial, nienawidzę gdy z głównych bohaterów robi się cudowne anioły ( typu nie zabije podłego zbira który chciał mnie zabić bo w zasadzie nie mam dobrego na to argumentu ale my tak nie robimy ) albo totalne cioty lub wnerwiających debili ( coś na kształt Kate z Lost , chodzi o Charlie że oczywiście musiała polecieć za milesem mimo, że jej kazał zostać) NO JEZUS MARIA!!!!!! nie wiem czemu tak bardzo mnie to wyprowadza z równowagi , ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości czy serial oglądać czy nie to pewnie fakt ,że równocześnie z oglądaniem serialu grałam w simsy i robiłam krzyżówki powinien wam dać odpowiedź co to za gniot, nudny gniot ;/, ode mnie bania na całego, 1 na 10, dałabym -20 jeśli byłoby to możliwe, na serio jestem lajtowym człowiekiem jeśli chodzi o seriale i głupie rzeczy które w nich się zdarzają ale to są już kpiny

morgana000

ja jeszcze zobaczyłem ten 3 odc.Ale dla mnie ten serial jest też tak wkurzający że nie wiem.Gra aktorów na bardzo niskim poziomie.I nawet że dali drugiego aktora z lost to i tak skreslam już ten serial.3/10.

zawpork

3 odcinek jest lepsziejszy tutaj moje spoilery ;)
http://www.filmweb.pl/serial/Revolution-2012-634694/discussion/Spoilery+W+3+odci nku+miało+miejsce+zdarzenie+na+miare+cudu+lub+lądowania+kosmitów....  ,2027195