PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

polecacie, czy nie polecacie? ; d
oglądam dużo , bardzo dużo seriali ale nie wiem czy ten mnie zadowoli ; /

Diablicaaa

Spróbować nigdy nie zaszkodzi. Jednak, tak jak wielokrotnie tutaj to podkreślano, serial wolno się "rozkręca". Początek może zniechęcić.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 3
MarekAntonivsz

Też oglądam dużo seriali. Napaliłem się na ten tytuł ponieważ jest mój ulubiony temat. Po pierwszym odcinku byłem mocno zafascynowany, lecz teraz jestem na 11 odcinku i mi się nie chce tego oglądać :<

Wartax

Jak widać, opinie się różnią. Jednak jest to tylko potwierdzenie tego, że serial do bardzo dobrych nie należy. Jednak na deszczowe czy też burzowe dni w wakacje - jest w sam raz.:)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

kazdy ma swoje zdanie :) mi sie podoba, tematyka mi pasuje,aktorzy tez tyllko wlasnie minusem jest ze akcja sie wolno rozkreca, ale ja polecam :)

ocenił(a) serial na 8
lovemessages

Ja oglądam, fakt powoli sie rozkreca ale, jak narazie sie nie zawiodlem. Dla kontrastu np nie oglądam Walking dead, nie widzie nic tam ciekawego, ani Spartakusa, którym znajomi sie podniecają :)

Diablicaaa

no tylko fabuła jakaś kretyńska, no może dla amerykanów w sam raz bo wiadomo że zbyt rozgarnięci nie są, bo nie uwierzę że przez 15 lat nikt nie mógł temu zaradzić.

serial jednak z tych słabszych klasy B

Diablicaaa

bardzo fajny :) coś w stylu zagubionych :P

Diablicaaa

Ja nie polecam :) mi się np niepodoba z tego względu że słaba gra aktorów, odcinki są nudnawe i prawie nic się w nich nie dzieje..:) ale to tylko moje zdanie:)

ocenił(a) serial na 3
kaziulla17

Dokładnie oglądnąłem 1 sezon i w 2 na bodajże 11 odcinku zrezygnowałem flaki z olejem, niektórym może się podobać ale to nie jest nawet top 20 seriali

ocenił(a) serial na 6
kaziulla17

Po tej przerwie co miał serial, wydaje mi się, że nawet jest lepiej, więcej akcji, odcinki przelatują bardzo szybko, bo wcześniejsze były na prawdę nudne, ale jakoś obejrzałem. Więc na razie jest ok i zamierzam obejrzeć do końca, bo jak już obejrzałem tyle odcinków ( 18 ), to szkoda przerywać w tym momencie.

Diablicaaa

Zaczynam oglądać ,zobaczymy czy dotrwam do końca -ciekawy temat jak dla mnie. Próbuję nie skupiac sie na komentarzach jka na razie.

ocenił(a) serial na 7
rozum7

dla zabicia czasu będzie :)