PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

I jak? Dla mnie odcinek świetny, a bawienie się umysłem Aarona genialne. Czułem się po części
jakbym oglądał Incepcje.

dedzior228

Odcinek w końcu był?

ocenił(a) serial na 8
dedzior228

mam wrażenie, że dopiero teraz TO się zacznie :) teraz będą musieli też walczyć z nanotechnologią, bo nie sądzę, że pozostanie ona obojętna i działać będzie "w tle"...

ocenił(a) serial na 8
dedzior228

Aaron niestety zawalił po całości, ale odcinek bardzo dobry, coś na miarę własnego filmu, coś jak Incepcja jak Matrix ;D
Na sam koniec miałam nadzieję, że Aaron wiedział co się święci i wpisał zły kod i łysy zginie ale jednak dał się wrobić....
Płakałam ze śmiechu na widok Miles'a pijaka i menela xD I Aaron owszem może spierniczył po całości ale za to jak ładnie zareklamował BudLIght'a prawie jak Brad Pitt z Pepsi w WorldWarZ ;D

ocenił(a) serial na 6
dedzior228

Dałem sie nabrać ,że Aaron sie obudził :P

kamil665544

Haha ja też :P

ocenił(a) serial na 8
dedzior228

Mnie również odcinek bardzo się podobał :) czekam niecierpliwie na kolejne!Co do tego świata ze snu to na początku byłem lekko zdezorientowany ale jak współpracownicy Aarona poprosili go o dokończenie kodu to coś mi zaświtało :D Również dałem się nabrać że za pierwszym razem na prawdę się obudził a tu jednak lipa...Ciekawe co tym razem kombinują "nanobotki" ^^

p.s
Z drugiej strony mogliśmy się domyślić że to nadal sen, skoro nanotechnologia umierała to ludzie ożywieni dzięki niej również zaczęli by ginąć, rany zaczęły by powracać itp ;)

dedzior228

W serialu jest jedno karygodne niedociągnięcie. Skoro nanotechnologia potrafi wejść w umysł człowieka i ,,przeglądać" wszystkie wspomnienia i wiedzę, to równie dobrze mogłaby się sama uleczyć poprzez wyciągnięcie kodu z umysłu Aarona...