PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9160
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

Ten serial miał bardzo duży potencjał ale został spłycony do poszukiwania brata przez nadartą
nastolatkę rąbniętego Hana Solo i jego nieśmiertelną koleżankę więczy to wszystko dodatek
przygrubego kompana co nie stracił nawet 1kg w okresie 15-letniej apokalipsy...Serial jest nudny a
tajemnice wypływają za szybko i są niespójne.Według mnie centrowanie jednej rodziny w takim serialu to strzał w stopę co jak widać nie udało się więcej niż raz(Terra Nova,No Ordinary Family
itd).Serial wałkuje kilka schematów. Charlie wpada w kłopoty wujas ją ratuje i tak w kółko,w każdym
odcinku trza kogoś ratować/odbić, Charlie jak coś chce robi kwaśna minę i tada.. już jej.

1x07-Największa wtopa to grupa(10+) dzieci 11-17lat wyjęta rodem z nibylandi przez 7-8lat żyjąca
na własną rękę..zima/jedzenie/leki itd.

samgo5

ja też załamałam ręce nad tym odcinkiem z dziećmi, jezusie jaka tandeta, żywcem zerżnięte z mad maxa, chciało mi się płakać ze śmiechu na tym szajsem, najlepsze, że bedą nam kazali czekać pare miesięcy na drugą część sezonu jakby ten serial był jakimś arcydziełem, chyba o nim zapomne po 2 tygodniach od rozpoczęcia przerwy,a charlie to typowa bohaterka seriali z lat 90, zero jakichkolwiek przydatnych umiejętności za to kupa miłosierdzia i miłości które zawsze musi sprowadzić na grupę kłopoty i pokrzyżować wszystkim plany, kino idzie na przód, ludzie już nie chcą bohaterów typu jezus z nazaretu, dobrodusznego herosa, miłośnika kotków i piesków, chcą twardego zdecydowanego przywódcę, które potrafi dać w mordę głównemu złemu, który nawet jest lekko renegatem, dlatego tak wielką popularnością cieszy się np Shepard z Mass Effecta, czy np. Mal z Firefly, miałam nadzieję co do Miles'a ,że to będzie jedyny twardy facet w serialu który się nie będzie pierdzielić ze wszystkim ale nie! jego też musza uczłowieczać i spedalić na siłe -_____-