Byłem pewny że już dziś obejrzę a tu napisów brak... Na grupie hatak są w tłumaczeniu (90%) więc mam nadzieje że jutro się pojawią.
Z tego co widziałem, na i i t v . i n f o też już są.
Jak dla mnie, odcinek niezły. Kto wie, może z tego serialu coś jeszcze dobrego wyjdzie.
Pozdrawiam
SPOILERY !!!
Danny zginął ,huuuura :D Nawet jednego pełnego odcinka nie przeżył,co jest trochę głupie ze względu na to ,że ratowali go pół sezonu...
Co Rachel wyciągnęła z niego na końcu ? Monroe już nie ma prądu,tak ?
Wiec ten cały Randal zaproponuje Monroe współprace :D więc on nadal będzie miał zapewne energie :D czyli beda dwie strony konfliktu które będą miały prąd , zreszta zobaczymy jak to się potoczy , zapowiada się dość ciekawie moim zdaniem .
Zgadzam się zapowiada się całkiem ciekawie i ten serial wcale nie jest aż tak zły pomimo głupich sytuacji, które cały czas mają miejsce. Co najmniej 2 z 11 odcinka.
SPOILER !!!
Z tym odnośnie Danny'ego... też jest to dla mnie zaskoczenie. Tak jak trafnie zauważyłeś, jego ratowanie było tak naprawdę główną osią fabuły serialu, toteż nie do końca rozumiem tę śmierć na końcu odcinka... Naprawdę, ciężko jest mi cokolwiek sensownego tu wymyślić. Przecież walka z Monroe i tak miałaby miejsce - to stwierdzenie, że "teraz trzeba dokończy to, co zaczął Danny" jest dla mnie głupim, hipotetycznym tłumaczeniem jego śmierci, która ma być poświęceniem dla sprawy i początkiem końca Monroe. Przypomina mi to trochę pierwszy sezon "Spartacusa", jednak tam śmierć żony tytułowego bohatera była przynajmniej dobrze osadzona w fabule.
Nagły zwrot akcji. Może to wyjdzie serialowi na dobre, bo w końcu coś zaczyna się dziać.