PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37403
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów
DarylDixon

ja też, ja też :D

ocenił(a) serial na 8
paulinkka

ja tez!!

anka1406

Wiecie co? Szukałem wszędzie, nie ma jeszcze ! Jak coś znajde, to dam znać reszcie tutaj ;p
Już się tak zgrzałem na kolejny odcinek że szukam i szukam :D

ocenił(a) serial na 6
Siejas1

Mi powiedz pierwszemu jak znajdziesz :P.

tomciog18

nigdzie nei ma? serio :c

ocenił(a) serial na 6
paulinkka

No nie ma :/, grupa Hatak tłumaczy z tygodniowym opóźnieniem (tak jak wychodzi w tv), więc jak nikt inny się nie weźmie (jakaś anna(i cyferki) przetłumaczyła szybko bo w poniedziałek już było ostatnie 2 odcinki teraz nie wiem czy tłumaczy), to nie będzie aż dopiero w poniedziałek xD.

ocenił(a) serial na 9
tomciog18

"anna(i cyferki)" ujawnij się :)

ocenił(a) serial na 6
marta993_filmweb

anna9750 :)

ocenił(a) serial na 9
tomciog18

Grupa Hatak przetłumaczy napisy dopiero na sobota-niedziela, czy jest szansa, że ktoś zrobi je wcześniej?

ocenił(a) serial na 9
Cohen12

niestety watpie by byly wczesniej jak na weekend;/

kendor

trzeba przycisnąć dzidka z hataka,żeby się pośpieszył :)

ocenił(a) serial na 6
anyab

Nie da rady bo oni tłumaczą po premierze tv, już pisali, że popędzanie nic nie da bo ich nie obchodzi, że wcześniej jest w necie i ludzie już czekają.

ocenił(a) serial na 9
tomciog18

na facebooku napisali że będzie dopiero w weekend bo tłumaczą ze słuchu, tak że chyba nie będziemy musieli czekać do premiery w tv, chociaż teraz to i tak już nie wiele zmienia

marta993_filmweb

no to cała nadzieja w anna9750,dziewczyno gdzie ty jestes ?:)ostatnio wykonałaś dobrą robotę :)

ocenił(a) serial na 9
anyab

Jeżeli zgłosiło by się około 5 osób moglibyśmy zrobić tak jak było z napisami do Spartacusa tzn. "grupowe napisy".

Cohen12

problem w tym,że ja kompletnie nie wiem jak się robi napisy,oczywiście jestem chętna do nauki i jesli ktos podpowiedziałby mi co robić to zgłaszam się do grupy :)

anyab

Możecie wykorzystać format ze strony subtitlesbank

ocenił(a) serial na 9
Cohen12

na facebooku hataka krąży plotka, że ich tłumacz zrezygnował z tłumaczenia The Borgias :( oby to nie była prawda

ocenił(a) serial na 10
marta993_filmweb

No mam taką nadzieje że to tylko plotka !

marta993_filmweb

Cytując wpis z facebooka:
"Długo nosiłem się z tym zamiarem, ale zawsze złudzenia brały górę nad rozsądkiem. Jestem teraz w takim momencie, że życie uniemożliwia mi regularne tworzenie napisów do seriali, a szczególnie do takich, na które czeka dużo osób(czytaj: the borgias). Łudziłem się, że zdążę pogodzić i seriale, i sporo obowiązków, ale ostatecznie kończy się "nerwówką" i frustracją, bo ledwie zrobię jedno, drugie mnie goni, przez co wszystko robię na odwal i byle jak, a to wywołuje kolejną frustrację. Błędne koło "niedoczasu". Dlatego muszę zrezygnować z tłumaczenia seriali do czasu premiery Breaking Bad...//józek"

Wpis co prawda jest z 30 kwietnia, a 5 maja pojawiły się napisy do kolejnego odcinka, więc trochę się miesza to wszystko ; )

Krzysztof232323

Tłumaczenia józka przejął dzidek

ocenił(a) serial na 9
DarylDixon

Są już napisy na nap. projec. Wiem, że wczoraj jeszcze nie było.

ocenił(a) serial na 8
pomponik86

NIC TAM NIE MA !!!!!!!!!!!!

pomponik86

Jeżeli są...dasz link? :D

ocenił(a) serial na 9
DarylDixon

Napisy są dostępne, z tego co patrzyłem w całkiem dobrej jakości, więcej napisze pod wieczór jak obejrzę.
Napisy z Hataka będą tłumaczone, ale dopiero w ciągu tygodnia mają wyjść, tak więc raczej nie ma za bardzo co czekać, pomijając, że bodajże dzisiaj/jutro będzie już 6 odcinek.

Cohen12

napisy dostępne na napi ,całkiem znośne,nie ma co marudzić.bo ktos je zrobil i udostepnił,ale się nie podpisał,szkoda,wiadomo by było komu dziekować. Jednakowoż,azaliż,poniekąd,niemniej jednak WIELKIE DZIĘKI :)))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
anyab

dzięki za info, napisy na napi są bez zarzutu :)