Są dostępne napisy? Ktoś planuje je zrobić ? / Może Wy: ,marta993, dablju, kukowsky, zrobićie ?
Jak tam Wam tak ładnie napisy do 3x09 wyszły. :)
dzisiaj zacznę robić, jak nikt się nie zgłosi do pomocy to jutro wieczorem je wrzucę :)
niestety w internecie nie pojawiły się jeszcze żadne napisy więc nie mogę zacząć tłumaczyć, jak by ktoś znalazł jakiekolwiek napisy mogą być portugalskie albo węgierskie to niech poda link, bo nie znam się na dopasowywaniiu
tak jak pisała Marta, wciąż brak jakichkolwiek napisów w necie
wstępnie mogę tłumaczyć ze słuchu, ale napisy wyjdą tak czy inaczej najwcześniej jak pojawią się jakieś zagraniczne żeby je można było dopasować
Pojawiły się napisy portugalskie, więc mamy szablon, zacznę na nim robić jak ktoś chce pomóc to niech zacznie robić od 300 linijki
Powodzenia marto! Ja jestem aktualnie przygnieciony notatkami przed sesją i nie mam nawet czasu obejrzeć tego odcinka, jednak liczę, że będą dobre. ;) Szkoda, że za rok nie będzie czego tłumaczyć...
Dopiero zaczęłam je robić, jestem gdzieś na 100 linijce, jak dobrze pójdzie to skończę je w nocy, ale nic nie obiecuję bo mam dużo nauki :( Łatwiej by było gdyby ktoś pomógł :)
ja przetłumaczyłam dopiero 200 linijek, jak chcesz to tłumacz do 300, tłumacz na szablonie z napisów portugalskich bo jak je potem połączymy to żeby działały :)
Nie chcę Wam przerywać zabawy mając szacunek do poświęcenia i jedynie informuję, że są polskie napisy do wersji AFG(.avi) na napi.
od godziny, właśnie skończyłem oglądać, oni nie mogą tego tak zostawić, musi być 4 sezon!