http://fuc kyeahcesarelucrezia.tumblr .com/ zapowiada się nie ciekawie Cesare jedzie na koniu a
na końcu są sceny walk w których uczestniczy mam nadzieje że to nie oznacza jego końca jak i
całej serii ;x i jeszcze ten napis grande finale
Grande finale jest w większości seriali przy ostatnim odcinku serii. Tak samo było po każdym sezonie np. Zakazanego Imperium
zwiastun dobry. ;) nie mogę się już doczekać.
a tu mam chyba fotki z 3x10
http://fuc kyeahcesarelucrezia.tumblr.com/page/6
Sorry właśnie obejrzałam;)
Kurde, faktycznie wygląda niepokojąco, jakby ostatecznie mieli zakańczac serial. Nieeeeeee załamię się! Teraz, gdy 3 sezon tak się rozkręcił, że oglądam z wypiekami na twarzy ( i to nie tylko przez Cezare i Lukrecję). Irons jest świetny, w ogóle wszyscy, te stroje, muzyka, chyba niczego w życiu mi nie będzie tak brakować.
Zwiastun wygląda tak, jakby naprawdę ten odcinek był ostatnim. Takie podsumowanie 3 sezonów. A miałam cichą nadzieję, że jednak zdecydują się na 4 sezon.
ale czy to wyklucza kolejny sezon? moim zdaniem nie. a zakończenie zapobiegawczo może być zrobione tak, żeby pasowało w razie nie powstania kolejnego
poza tym jeśli nie będzie 4 sezonu to będą 2 filmy, czyli jakby 5 nowych odcinków
więc nie ma co rozpaczać
jestem trochę sceptycznie nastawiona do filmu, wolałabym cały pełny sezon... ale już ten film lepszy od niczego.
Myślę że jednak zrobią ten 4 sezon .. bo fanów chyba nie brakuje do tego serialu, a ja naprawdę zakochałam się w nim..
ostatnio zaczęłam oglądać Grę o Tron, z powodu oglądnięcia wszystkich odcinków Borgiów w zaledwie kilka dni temu.. i muszę przyznać że ta cała " Gra o Tron " nie dorównuje " Rodzinie Borgiów " pod względem fabuły i miejsca i aktorów , lecz dla zbycia można obejrzeć go..
Widziałam na necie jeszcze wersję Canal + o rodzinie borgiów lecz po zobaczeniu fotek i ogólnie zwiastunu, obsady to nie zachęca mnie nic narazie żeby go zobaczyć..
Ja obejrzałam pierwszy sezon tej wersji canal + i jak dla mnie słabiutko wypada przy Rodzinie Borgiów. Zaprzestałam, bo aktorzy mnie wkurzali xD
Gra o tron ma imo podstawowa wade - za duzo watkow. Przy takim rozczlonkowaniu fabuly ciezko o poglebienie tematu. W Bordżiasach kluczowe postacie mozna policzyc na palcach jednej reki i tu już idzie pochylić się nad ich relacjami.
Przy okazji odstepstwa od prawdy historycznej i ksiazki Puzo wychodzą jednak na korzyść. W Grze, jak ktos zna sagę Martina, to raczej suspensu nie ma co oczekiwac.
No dokładnie, myślałam, że dotychczas w tym zachwycie nikt nie zauważył tej podstawowej wady Gry o Tron, która niestety psuje całość. Za dużo wątków zdecydowanie, przez to serial się przeciąga w nieskończoność, staje się nudny, jedno zaczną co jest interesujące, nagle urywają i przechodzą do drugiego i tak cały czas, że człowiek nie wie na czym skupić uwagę. W tej chwili uważam, że 3 sezon Borgiów jest dużo lepszy od Gry. Gra miała świetny 1 sezon, zapowiadało się naprawde dobre kino, ale niestety już 2 i 3 sezon tak wszystko spowolniły, ze dosłownie na palcach jednej reki można policzyć dobre momenty, napięcia, emocji. 3 seozon Borgiów to mistrzostwo świata i bynajmniej nie tylko z powodu naszej kochanej pary rodzeństwa ;)