PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37403
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

http://fuc kyeahcesarelucrezia.tumblr .com/ zapowiada się nie ciekawie Cesare jedzie na koniu a
na końcu są sceny walk w których uczestniczy mam nadzieje że to nie oznacza jego końca jak i
całej serii ;x i jeszcze ten napis grande finale

ocenił(a) serial na 10
NemezisGoToHell

Grande finale jest w większości seriali przy ostatnim odcinku serii. Tak samo było po każdym sezonie np. Zakazanego Imperium

GoldenBoyM

Nie chce mi wejsc ten link

ocenił(a) serial na 10
meneris

usuń spacje, powinno być ok

ocenił(a) serial na 9
NemezisGoToHell

zwiastun dobry. ;) nie mogę się już doczekać.

a tu mam chyba fotki z 3x10

http://fuc kyeahcesarelucrezia.tumblr.com/page/6

ocenił(a) serial na 9
Diablicaaa

jak włączyć ten zwiastun bo ja nie mogę w żaden sposób?

ocenił(a) serial na 9
Aredhel125

Sorry właśnie obejrzałam;)
Kurde, faktycznie wygląda niepokojąco, jakby ostatecznie mieli zakańczac serial. Nieeeeeee załamię się! Teraz, gdy 3 sezon tak się rozkręcił, że oglądam z wypiekami na twarzy ( i to nie tylko przez Cezare i Lukrecję). Irons jest świetny, w ogóle wszyscy, te stroje, muzyka, chyba niczego w życiu mi nie będzie tak brakować.

ocenił(a) serial na 10
NemezisGoToHell

Zwiastun wygląda tak, jakby naprawdę ten odcinek był ostatnim. Takie podsumowanie 3 sezonów. A miałam cichą nadzieję, że jednak zdecydują się na 4 sezon.

ocenił(a) serial na 10
EvaIrina

ale czy to wyklucza kolejny sezon? moim zdaniem nie. a zakończenie zapobiegawczo może być zrobione tak, żeby pasowało w razie nie powstania kolejnego

poza tym jeśli nie będzie 4 sezonu to będą 2 filmy, czyli jakby 5 nowych odcinków

więc nie ma co rozpaczać

ocenił(a) serial na 10
GoldenBoyM

jestem trochę sceptycznie nastawiona do filmu, wolałabym cały pełny sezon... ale już ten film lepszy od niczego.

ocenił(a) serial na 9
EvaIrina

Myślę że jednak zrobią ten 4 sezon .. bo fanów chyba nie brakuje do tego serialu, a ja naprawdę zakochałam się w nim..
ostatnio zaczęłam oglądać Grę o Tron, z powodu oglądnięcia wszystkich odcinków Borgiów w zaledwie kilka dni temu.. i muszę przyznać że ta cała " Gra o Tron " nie dorównuje " Rodzinie Borgiów " pod względem fabuły i miejsca i aktorów , lecz dla zbycia można obejrzeć go..
Widziałam na necie jeszcze wersję Canal + o rodzinie borgiów lecz po zobaczeniu fotek i ogólnie zwiastunu, obsady to nie zachęca mnie nic narazie żeby go zobaczyć..

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

Ja obejrzałam pierwszy sezon tej wersji canal + i jak dla mnie słabiutko wypada przy Rodzinie Borgiów. Zaprzestałam, bo aktorzy mnie wkurzali xD

ocenił(a) serial na 8
Diablicaaa

Gra o tron ma imo podstawowa wade - za duzo watkow. Przy takim rozczlonkowaniu fabuly ciezko o poglebienie tematu. W Bordżiasach kluczowe postacie mozna policzyc na palcach jednej reki i tu już idzie pochylić się nad ich relacjami.
Przy okazji odstepstwa od prawdy historycznej i ksiazki Puzo wychodzą jednak na korzyść. W Grze, jak ktos zna sagę Martina, to raczej suspensu nie ma co oczekiwac.

ocenił(a) serial na 9
e_wok

No dokładnie, myślałam, że dotychczas w tym zachwycie nikt nie zauważył tej podstawowej wady Gry o Tron, która niestety psuje całość. Za dużo wątków zdecydowanie, przez to serial się przeciąga w nieskończoność, staje się nudny, jedno zaczną co jest interesujące, nagle urywają i przechodzą do drugiego i tak cały czas, że człowiek nie wie na czym skupić uwagę. W tej chwili uważam, że 3 sezon Borgiów jest dużo lepszy od Gry. Gra miała świetny 1 sezon, zapowiadało się naprawde dobre kino, ale niestety już 2 i 3 sezon tak wszystko spowolniły, ze dosłownie na palcach jednej reki można policzyć dobre momenty, napięcia, emocji. 3 seozon Borgiów to mistrzostwo świata i bynajmniej nie tylko z powodu naszej kochanej pary rodzeństwa ;)

ocenił(a) serial na 9
EvaIrina

Wiesz moze, kiedy wyjdzie 3x10?

ocenił(a) serial na 10
Vroni

Nie wiem, bo kto to wie, ale tak sobie myślę, że powinni wrzucić w niedzielę.