PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37401
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

Jeden z nielicznych seriali który od początku do końca trzymał równy wysoki poziom.

ocenił(a) serial na 9
madmax707

Moim zdaniem nie tylko trzymał poziom, ale go nawet podwyższał. Po obejrzeniu trzeciego sezonu byłam już kompletnie zakochana w tym serialu. I jak się nie frustrować, kiedy tak nagle go kończą.
Może trzeba by uświadomić twórców seriali, że takie urywanie produkcji powoduje u ludzi wzrost agresji i frustracji. Na serio zaczynam zastanawiać się, czy nie wprowadzić sobie zasady, żeby nie oglądać żadnego serialu, dopóki nie zostanie nakręcony cały, z sensownym zakończeniem, a nie anulowany w najciekawszym momencie.

ocenił(a) serial na 10
Pani_Zima_1989

Zgodzę się. Serial podwyższył formę. Był w nim jeszcze potencjał na kilka sezonów :P Wielka szkoda. Miejmy nadzieję, że chociaż uda się zrealizować wieńczący 3 sezony film telewizyjny. Jakiś czas temu coś na ten temat słyszałem ;)

MF13

to prawda świetny film

użytkownik usunięty
Pani_Zima_1989

Racja, naprawdę głupie posunięcie ze strony twórców.
Najlepsze były błyskotliwe uwagi i dialogi w wykonaniu Ironsa jako papieża. Przyznam że będzie mi tego brakować. Innych postaci także.

ocenił(a) serial na 3
madmax707

serio? bo ja właśnie postanowiłam przerwać oglądanie na 6. odcinku, bo nie mogłam znieść nic nie wnoszących, kolejnych scen łóżkowych (albo romantycznych schadzek w lesie czy w stajni). Zrobione jest z tego romansidło, kiedy to historia Borgiów jest o wiele ciemniejsza, a przez to i ciekawsza.
zastanawia mnie dlaczego papież jest tak łagodnie przedstawiany...
aha, no i oprócz jeremiego ironsa, jak zawsze dobrego, niestety pozostali wypadają bardzo słabo. najbardziej drażni gra aktora davida oakesa (Juan).
tylko bez hejtowania proszę. Jeśli później serial się rozwija i wciąga, napiszcie po prostu.