PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37401
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

j.w. przecież w stanach już 3 odcinek leci... nie rozumiem tego...

ocenił(a) serial na 9
ANDRe2309

w stanach leci 2 odcinek a epizod 3 mozna bedzie obejzec 10 April 2011.

djposypkreche

u nas też już można oglądac ten serial online. znalazłam 2 pierwsze odcinki

ocenił(a) serial na 7
pokrzywa_19

OO!! A można prosić o adresik stronki? ;)

ocenił(a) serial na 9
miszmisz

www .......... serialeonline.............pl/category/702/sezon-1 pierwsze 2 odcinki

ANDRe2309

"...jest brak..." No to 'jest' czy 'brak'? Mam nadzieję, że osoba, która to napisała jest obcokrajowcem, bo jeśli tak konstruują zdania moi rodacy,
to naprawdę grozi nam analfabetyzm wtórny.

ocenił(a) serial na 9
klezmerwawa2

analfabetyzm wtórny - (dot. niemożności zrozumienia i wykorzystania drukowanych informacji oraz przedstawień graficznych tj. ikon, wykresów, diagramów), czyli praktyczna niezdolnośc posługiwania się słowem pisanym: braku zrozumienia treści najprostszych instrukcji, braku umiejętności wypełnienia najprostszych formularzy :D

klezmerwawa2

masz rację... jest błąd w tym co napisałem... śpieszyłem się więc chyba dlatego tak wyszło...

klezmerwawa2

Jaki błąd, ja tu nic nie widzę. Mówi się np. "Jest mi ciebie brak". Czy wg ciebie to jest zła konstrukcja? Wg mnie jest ok. Kto tu nie umie mówić?

ocenił(a) serial na 8
Mowiacy_do_reki

Dajcie spokój. Wg filozofii wszystko może być. Czasem jest nawet coś czego nie ma. Podobnie jak zdanie z reklamy: 'Najczęstszą przyczyną zachorowań jest niedobór witaminy A'.
Aktualnie można już oceniać serial i proponuję na ten temat tworzyć opinie. To jak kto mówi i pisze zależy od środowiska gdzie się wychował, a lata nawyków i przyzwyczajeń trudno jest zmienić. Podobnie jak trudno zrozumieć drugiego człowieka czasami..

FU3G0

Buduję forum serialu The Borgias chętnych do pomocy zapraszam: http://serialtheborgias.feen.pl/index.php?sid=456a7b8b71efcd449766aaa4682c0a01